Albinutze de Mai-Iunie 2009(91)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Neata fete dragi

Va poftesc la o aburinda si va dau si cateva , iar in rest somn de voie.

La noi e o vreme din aia de numarat bani sau de facut copii (din pacate eu acum nu pot decat sa dorm)
Al meu ingeras inca doarme.

intregului stup.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata gagici...dau si vougue

sorilea ma bucur ca a dormit razvanel..ha ha,pai si noi traim pe picior mare,deja purtam 22 la sandalute,sa vad acuma cand m-oi duce sa-i iau ghetute ca o sa gasescdar sigur sarim si noi la 24sau25..pe de o parte e bine ca are dihaniile ala plushate cu care-si face de lucru,iar cand e vorba de culcare,le ia in brate si adoarme aproape instant fara sa-i suflu eu in buci,dar marea problema e ca soarecul ala e alb din nascare si are tendinta de-asi schimba rapid coloritul in crem sau gris deschis..variaza in functie de cum si de cat il tavaleste mirunasi trebuie sa-l bag la spalat si atunci e cea mai pare durere ca sta si plange in fata masinii si nu are pace pana nu-si recapata dihania soricoasa
ioana sa va trasca finutul!!!cum fuse la botez??
alynta distractie placuta azi si te asteptam sa ne spui daca mariuca a fost cuminte

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

sorilea hai sa facem schimb de cafeleeu dau ness..tu de care ai???tu,e vreme doar de numarat bani,atat

BAZAR

Mergi la inceput

Cris cunosc si eu pe cineva care a tavalit un iepure pana la 5-6 ani. La fel ca Miruna plangea dupa el cand il spala . Cand s-a facut de mers la gradi, il spala maica-sa cat era el plecat si pana venea trebuia sa fie si uscat (era un chin pt ea). A ajuns saracul chel intr-un final, dar el tot pe ala il vroia.
Asa ca ai grija dc te asteapta. Incearca de-acum cat inca e mica sa se obisnuiasca si cu altele, ca altfel nu te vad bn

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Cris iti dau Jacobs cu lapte sau un capucino. Ce-ti doreste pipotica

Pai de unde atatia bani sa tot numeri, ca de ieri e vremea asta, Ar fi trebuit sa am cativa saci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna dimineata fetele!!
cris, sori, am vazut ca va apucati de numarat banii. sa dea domnul sa aveti cati mai multi, ca la cat de inchis e cerul... cred ca mai dureaza cateva zile pana se face iar frumos afara.

noi am fost ieri la iasi si l-am luat si pe matei cu noi. asta inseamna 6 ore de mers cu masina, dus-intors. nu pot decat sa-l laud, a fost un copil super cuminte, care a stat tot timpul pe scaunelul lui, s-a jucat cu arina, a baut si 2 sticlute cu laptic, a rontait mai tot drumul cate ceva - biscuiti, turta dulce, stcksuri. a doarmit doar o singura ora si asta s-a vazut asta noapte, cand a cazut frant la datorie . fetele, nu pot sa spun decat ca avem copii mari de acum, care inteleg cam cum sta treaba, binentele cand vor ei

fetele, am o intrebare. vineri mi-a adus sotul un dovlecel turcesc, as vrea sa=i prepar cate ceva lui matei. aveti voi ceva idei?? stiu ca asta iarna ii dadeam, dar nu-mi mai vine in cap nimic altceva in afara de dovlecel cu ou si spanac. astept de la voi idei multe, ca dovlecelul e mare.

Mergi la inceput

debi o sa fie vai de bucile mele si iubirea asta a ei soriceasca.. optez pentru un Jacobs cu laptesi clar vreau sa numar doar bani..chiar daca nu sunt multi
otilia daca ma crezi,nici nu stiu cum arata dovleacul turcesc..noi azi avem in meniu la pranz orez cu ciuperci si seara cartofi prajiti cu bulane de pui la ceaun innabusite

BAZAR

Mergi la inceput

m-am apucat de citit din urma. deci...

beca, cum a fost la petrecere?? ce face burtica??

alynta, distractie maxima azi!! mariuca, sa fii cumnite!

alic, arina pe langa scaunele moi facea si febra de ajungea la 40 in jumatate de ora. nu avea nimic, se juca, iar in jumatate de ora era grena la fata si ardea toata. si trebuia sa ma duc la dr, sa-i dau antibiotic. nu i-am dat niciodata nimic altceva in afara de ospamox. nu am fost de acord cu antibioticele puternice. dupa ce am ajuns in germania, arina mi-a facut febra urata intr-o seara si imediat au aparut si puncte de infectie pe amigdale. am tinut-o toata noaptea in antitermice, sosete cu otet, ceaiuri, am plecat la dr. a doua zi dimineata, care nu mi-a dat nimic antibiotic. dr mi-a spus ca trebuie sa o tin 3 zile in antitermice si sa o tin sub observatie. in cele 3 zile trebuia sa-i dau ceaiuri, multe sucuri de fructe, bomboane de menta sau eucalipt, cu alte cuvinte sa aiba mereu ceva in gurita, care sa-i spele gatul. daca se ajungea la convulsii, trebuia sa fug cu ea la urgente. daca nu, dupa cele 3 zile sa revin la un control. nu a avut convulsii, iar in cele 3 zile a inceput sa scada febra astfel incat atunci cand am ajuns la control nu mai face deloc temperatura si nici nu a mai avut punctele de puroi in gat. de atunci, am permanent in casa bomboane mentolate, ceaiuri, multe multe fructe.
arina avea atunci 5 ani.

Mergi la inceput

Otilia eu nu stiu ce reteta sa-ti recomand, ca in afara de placinta, eu nu fac nimik cu dovleac. Si ala nu mai e dovlecel, daca e asa mare, e dovleac in toata regula

Cris bun meniul. Eu pregatesc pt pranz sa facem un gratar si garnitura cartofi narur. Pt seara inca nu stiu

Pofta buna

Mergi la inceput

alic, multa bafta pentru luni!!! te asteptam sa ne spui cum a fost.

clody, si-a revenit razvanel de tot?? cat despre carut, cand eram eu mica, aveam vecini care legau carucioarele cu un lant de balustrada scarilor care duc la etaj. nu poti face si tu la fel??

oana mvt, a trecut diaree lui eduard??

sori, nici matei nu poarta in casa caciula inca de pe la o luna.

danami, lasa ca o sa ajunga si vrabiuta ta la o greutate mai mare! daca ea e bine, vesela si se joaca, atunci stai fara grija. cat despre mancare, poti incerca sa nu-i mai dai nimic intre mese si poate asa i se va face foame mai repede. eu rar ii dau cate ceva intre mese, doar atunci cand am f multa treaba ii dau sa mai sta cateva minute cumintel.
nu ne mai spui nimic de burtica?? cand mergi la control??

ertina si eu il iau pe matei cu mine atunci cand ii cumpar papucei, ca el e mai lat la talpi si trebuie sa fiu sigura ca ii intra papucul. si il intreb daca-i plac papuceii, iar el imi raspunde da/da sau niu-niu. nu stiu cat isi da el seama daca ii plac sau nu, dar pe noi ne amuza.

fetele, vad ca vorbiti de jjucaria preferata. noi nu avem asa ceva. de fapt, jucaria preferata este arina, pe care o pocneste apoi o pupa, sa=i treaca buba. cu plusurile se joaca si el cateva minute, dar se plictiseste repede, mai ales daca nu au si motoras. matei prefera roboteii care arunca cu cercuri, masinile teleghidate, tobele electronice si tot ce scot sunete cat mai ciudate.

Mergi la inceput