Albinutze de Mai-Iunie 2009(91)
Raspunsuri - Pagina 9
alic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui philip alic, a mai trecut supararea ?si mie mi s epare mult 3-4 biberoane de apa, pai ce, suntem in desert? Nick bea lapte de 2-3 ori pe zi si poate inca vreo 200 ml de apa, uneori si suc cu apa dar nu cred ca bea mai mult de 300 ml de apa pe zi. Andreea |
Andreea, da..e mai bine, desi nu sunt increzatoare deloc, dar ma pregatesc temeinic pt sala

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
alic spune:
multumesc pentru raspunsurile in legatura cu apa
Beca, iahnie ii zici la fasolea prajita sau la cea batuta? eu din cea batuta i-am dat si a papat si cateva boabe din cea prajita din farfuria mea si tare i-au placut 
controversele de ce sunt legate?
(2 mai 2009)
Bebe Beca spune:
Alice, iahnie este mancarea aia de fasole, nu este nici batuta, nici prajita. Este fiarta, cu legume, cu carne, etc.
Hai ca o sa fie bine si carnetul!!!!!!!!!!!!!
Ioana,
Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
19+ 
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
clodyac spune:
buna fetele
cred ca va saturati de mine ... am scapat de una azi am trecut prin alta cred ca am imbatranit cu 10 ani 
se juca frumos pe hol a vrut sa se ridice de tocul usii si a alunecat si a cazut in genunchi cu picioarele departate a inceput sa planga l-am luat in brate s-a calmat si apoi zic hai pe jos cand sa mearga facea 2 pasi si se oprea plangand si schiopata doamneeeee
am fost de dimineata la medicul de familie si mi-a dat trimitere la ortoped acolo i-a flexat picioarele in fel si chip nu are nimic dar de mers tot nu merge si piciorul tot nu il pune bine in pamant sa vedem pana maine daca nu tb sa mergem din nou

fetelor simt ca 

nu mai am energie sa fac nimic cand cobor cu carutul trebuie sa iau gunoiul si e greu si asa carutul cand urc fac cumparaturi ca mai tb cate una alta si iar e greu carutul asta dupa ce am mers ... gata m-am plans si eu
stiu ca sunt altele mult mai grave si mie mi se pare banal dar asa cateodata 
offfff sa aveti un week-end placut
ps solirea este mai bine nasul ii trece creed ca maine ii trece vanataia

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
alic spune:
Beca, pofta buna atunci!
Clody, sper sa nu fie nimic
tine-te de dr daca vezi ca persista, desi ma gandesc ca daca era o entorsa plangea la verificari;
da-ne de stire!
am pus poze noi 
(2 mai 2009)
otiliap spune:
buna fetele!!!
serialbastre, iar eu ma chinui sa-i scot laptele din timpul noptii
. din poze vad ca cezara arata ff bine. deci, mananca atat cat ii trebuie. 
coraly, bine ati revenit!!
felicitari pt progresele lui dominic!! vorbeste ff bine, mananca ff bine si ce de-a dinti aveti!!!
i-au iesit si caninii?? 
eu nu i-am dat niciodata conserva de peste. doar peste proaspat. caci congelat nu mancam nici noi, nu imi place mirosul cand il prajesc.
nusy, felicitari pt performantele fetei!!
ce v-ati chinuit si voi cu diareea... dar bine ca s-a terminat.
multa sanatate!! si va asteptam cat mai des. 
otiliap spune:
oana mvt, poate mananca ceva in timpul zilei care-l strica la burtica. nu ai observat?? poate de la ceva fructe?? oricum, te asteptam cu vesti bune de la dr.
si noua ne-a spus dr ca putem sa-i dam furazolidon, cate un sfert de pastiluta, dar nu a mai fost nevoie. 
andreea, vreau si eu 10-12 grade dimineata. la noi acum sunt 11 grade si e ora 15. azi dimineata la 8 erau 0 grade afara. si 30 grade... ce fain de voi...profitati din plin de o asa vreme frumoasa!!!
bine ca nu are nimic puiutul si sunt doar mofturele.. ca astea se vor rezolva ele. 
alic, si eu pateam la fel cu arina. de cate ori facea rosu in gat ea manca ff bine, nu voma, dar imi facea imediat si diaree.
referitor la lichide, matei bea cam 1 litru lapte la 24 ore si putin ceai sau apa. sunt zile in care bea si cate 30 ml ceai sau apa, dar avem si zile cand bea cate 120 ml. referitor la cele 4 feluri, asa e matei. de multe ori nu mananca ff mult, dar daca vede ceva mancare pe masa, imediat imi cere. 
otiliap spune:
ertina, cum sa nu te reprimim??
poate ar trebui sa incerci sa-i distragi atentia atunci cand e in picioare, sa nu-si dea seama, sa incerce sa apuce un obiect preferat al ei. noi am folosit putin timp si hamul, mai ales afara. 
sori, nici eu nu ma vopsesc. de fapt nu m-am vopsit niciodata. cat despre firele albe, nu sunt ff multe la numar, dar se vad. oricum, sunt semne de intelepciune, cum am mai spus. ![]()
nici al meu nu suporta sa fie infofolit. eu ii dau seara la culcare un body cu maneca scurta sau tip maieu si pijamalute deasupra. atat. fara caciulita sau sosete. cu greu il conving sa accepte caciulita si afara.
oana du, LA MULTI ANI!! sa fii fericita si sa ai parte numai de bucurii!!! 

otiliap spune:
alic, cand ai sala?? multa bafta!! 
beca, distractie placuta!! 
clody, offf, toate belelele ajung la voi...
micutul nazdravan, sa treaca mai repede bubita. poate nu-i nimic rau si trece repede. cum se mai simte??
carutul nu-l poti lasa in casa scarii?? ca asa mi se pare tare greu... eu stau la casa si tot cobor intai carutul cele 3 trepte si apoi iau copilul. 
alic, am vauzt pozele. frumoase ca de obicei. 
otiliap spune:
am uitat sa scriu meniul de azi
- dimineata - 150 ml lapte
- la 11 - banana cu portocala, biscuiti si cereale - a mancat doar jumatate
- la 13,30 - mancarica de mazare cu legume si carne de vita
- la somn - 250 ml lapte, dar nu s-a mai atins de el asa ca i l-am lasat la indemana![]()
- la trezire - paste cu mozarella si busuioc
- seara - iaurt natural cu cereale
- la somn - 250 ml lapte
fetele, va pup, va doresc o zi minunata si un week/end pe masura!
alynta si beca, distractie placuta la botezuri!!