Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(455)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

P.S.: Olgu, Kya, sa nu sariti la mine: calculatorul l-am inchis dupa 3 avertismente spuse calm-mai ai X timp, cum se termina Cenusareasa face nani calculatorul si noi baita cu spuma si jucarelele, maine vezi din nou calculatorul, etc. Dar, frate, daca n-ai cu cine, n-ai cu cine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

scriu cu o mana, cealalta tine aerosolu la sasa, ca uitasem.

Naty, trebuie sa fi spus de ulei, ca dadusem copy-paste la articol si acolo scrie.

uite paragraful:
O cataplasma cu usturoi pusa pe talpile picioarelor este foarte buna pentru oprirea tusei si alungarea racelilor. Se face tocānd cātiva catei de usturoi, amestecāndu-i cu putin untdelemn de masline si aplicānd mixtura pe talpi.

sau un articol in engleza:

GARLIC FEVER REDUCER
To bring down a high fever, especially when associated with bronchial congestion:
#61607; Put enough fresh cloves of garlic in a blender to make a paste that will spread ¼” thick on gauze (tifon).
#61607; Lightly coat the soles of your child’s feet with olive oil so the garlic does not irritate them.
#61607; Affix the garlic gauze pads to the soles of the feet with roller gauze; cover with cotton socks.
#61607; Leave on overnight; provide plenty of water to drink; and watch the fever go down.
#61607; If necessary, more garlic paste may be applied as it is absorbed by the body.
By the way, garlic is so powerfully absorbed throughout the soles of the feet that, in short time, your child will have garlic breath!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Va multumesc pentru incurajari, astept si eu soarele respectiv... dar na, Viena-i mare, noi mici...

Sovi, ce tare cu ficateii! Cu usturoiul, nu retinusem, dar nu stiu daca reusesc sa-i fac pe copii sa il tina in sosete. Poate pe A, in week.end (ar fi culmea sa se duca mirosind a usturoi la serviciu ), ca tuseste...

Naty, cu siguranta starea Iuliei e data si de uitatul la calculator. Eu vad asta la ai mei: daca se uita prea mult la tv, nu ma ma inteleg cu ei! Asa ca reduc la maxim. Prefer sa se joace si atat.

Cleme, hai ca va fi bine, trebuie sa fie!

Ramo, e excelent ca ai cu cine-l lasa acasa. Normal ar fi sa stra pana nu mai are NIMIC si inca vreo cateva zile... insa asa ar trece si primavara la noi!

Kya, soare si la tine! Am apasat pe butonul de la Sovi!

Ma duc spre hartiile de la curs... uf, gheu mai e!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Naty, pot sa sar ? Imi iau un Holter in freza pentru asta ? Glumesc! Nu trebuie sa ajunga Iulia sa se uite la desene ORE, stii? Aici e spilul. Ii spui de la inceput: ne uitam la doua episoade din "Tralala" si pe urma ne jucam. Cat de comod ti-ar fie tie sa mai ai cinci minute in plus in bucatarie, nu. Halt! Iar rechizionatul calculatorului e ca si cum o pedepsesti pe ea pentru o vina care iti apartine de fapt tie, stii? Cu timpul se va obisnui sa nu mai stea atat de mult. Tu stabilesti regulile, i le explici si le aplici. Consecvent si gata! Iti e clar ca nu ii va conveni o vreme, va plange, dar va invata sa se bucure si de jumatatea aia de ora de desene.

Sunt treaza de la 5, am facut ciorba de vitel, acum ma apuc de musaca. My name is Izzie Stevens . Numa' ca cu suspiciune de diabet gestational la un moment dat si nu fac cookies, gatesc doar mancare fara sare .

Sa aveti o zi frumoasa !

PS Fost-am ieri la hematolog de unde am plecat cu reteta gratuita de Clexane. Deci se poate...Abia astept sa ma duc azi la medica de familie, sa ii arat ce mi-a dat omul ala si sa imi iau concediul medical.

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

Suntem treji 3/4 de la 5.30. Mi-am luat portia de DC (noroc cu Olga, ca alti buhuhuhu nu am gasit ). Incepe o noua zi, va pup.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Dragi randunici si stimata doamna Izy ,
cafea si antren ca nu se mai poate cu voi asa molesite
Sovi, cred ca ai o silueta de invidiat Vezi cum am inceput sa vad partea plina a paharului?
Nico, ai ain copil mic bestial Si lasa casa aia, ca sigur apare ea si aia a voastra pana la urma
Kya, nu-mi vine sa cred ca esti tu asta blue din adancul butoiului , se poate? Na-na!
Ramo, sanatate piciului!
Si fac si eu ca Naty, ma bucur ca si ai vostri fac crize Al meu e truli rau de vineri incoace...nu vrea sa se imbrace, nu mai sta in carut dar nu vrea nici pe jos, vrea in carca , arunca cu obiecte, e violent, e f incapatanat, nu-l mai pot speria cu nimic ca ranjeste fara frica, vreo doua zile n-a vrut sa mai doarma nici la pranz...de duminica a inceput De see? Ca pare a face suma de crize "cracesti"
Si mai am o problema majora. Ieri toata familia mi-a fost norocoasa, adica au facut kk pe ei Inclusiv Dudu pentru care e prima data in viata ! Ce au mancat in comun? O supa de cocos gras, de la tara! E posibil asa ceva? Se poate face diaree de la supa de pasare? De la grasimea aia? Oare?
Va pup si fug

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Neata!

dau eu caffeul azi, ca vad ca nu a dat nimeni

pup Olga harnicutza si pe Nico
si da Mimo, eu stiu ca se poate face kk pe tine de la grasimea de gaina......

ma duc sa-mi fac un expresso , vrea cineva???ca mai sus am dat o cafea normala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Neatza!
Mimo, n-am experimentat, dar eu fac mai mereu supa cu pui de tara si n-am avut nimic niciodata. Sper ca aveti mai multe toalete!!! La noi cand e Matei pe buda poti sa faci pe tine, ca nu se da dus: Asteapta, mami! Cand arde, il punem cu forta pe olita Cand ne-om muta, musai trebuie 2 bude

Sovi, ma bucur ca de ceva timp vii si tu mai des pe la noi

Olga, ce harnica esti!!!

Cleme,

Matei are muci grosi si verzi. DR mi-a zis sa-l trimit la gradi, dar sa-i fac un exudat nazal.
Sa va zic cum decurg zilele fara Matei acasa ( dimineata): in viteza! Luca e atat de marait, cum nu sunt in aria lui vizuala cum tipa" mama". asa ca mi se pare mai greu cu el acasa decat era cu amandoi. Bine, el a inceput sa mearga tinut de maini si numai asa vrea, deci e bine ca Matei e la gradi...
Si cu Matei..incep sa am mustrari de constiinta ca il trimit la gradi si eu stau acasa...Desi lui ii place mult... Saptamana trecuta mi-a zis ca ce e mare se spune BIG si ce e mic MOL. Ieri mi-a zis ca la galben se spune IELOU si la albastru BLU.. II zice profesoarei de engl Good morning cand ajunge la gradi... Plus multe alte chestii...

Ce ma deranjeaza e ca si-a stricat programul de somn. El, care dormea cate 3-4 ore, acum doarme max 2, are zile in care doarme doar o ora la gradi si atat. Si normal ca este marait, tipa, plange din orice... Dar vad ca nu suntem singurii

Mergi la inceput

Bitza, am citit eu sau am visat ca Antonia e la mama ta?

Mergi la inceput

Din ciclul: Cat am imbatranit? Azi la emisiunea cu blonde a lui Dan Negru este un copil pe care l-am avut in grupa la gradi, impreuna cu tacsu

Mergi la inceput