Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(455)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Bitza, am citit eu sau am visat ca Antonia e la mama ta?

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

ai citit bine, nu ai visat
imi este un dor de ea, de fapt si lu tati la fel, ca aseara era mai mult adormit si zicea: sa te duci sa iei mai repede fata acasa!!!!(ca el are treaba si nu vine cu mine)
planul era sa o aduc saptamana trecuta, dar au intervenit niste chestii si nu m-am dus.....cred ca nici nu ne mai cunoaste saracul copil, si pe deasupra sa vezi ce atitudine ostila o sa aiba fata de noi, nu ne baga in seama, nu vorbeste cu noi, asta este pedeapsa noastra de la ea....
mama ce dor imi este de ea.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

'neatza!!!
vad ca nu suntem singurii care si-au schimbat programul de somn..ieri cand am ajuns acasa normal ca Andrei nu a dormit ,mama si ce marait si plangacios era,abia am reusit sa-l conving sa stea in pat cu capul pe perna sa ne uitam la desene,s-a frichinit,a plans,s-a tavalit pe jos,imi zicea sa plec pana la urma s-a pus in pat langa mine ,s-a uitat ce s-a uitat la niste desene cu catei si a adormit..a dormit de la ora 18.20 pana la ora 21 neintors....

imi pare tare rau ca nu s-a respectat programul facut de mine dar n-am ce face...acasa nu mai puteam sta...aaa nicoam si nu prea am cu cine sa-l las..ieri l-am lasat cu mami pentru ca a avut ea un pic de treaba de rezolvat si asa si-a facut drum si pana la noi...il las cu Cata dar statul lui Cata acasa inseamna bani mai putini in buzunar...dar alta solutie nu avem...inca mai tuseste,inca e mucios..desi l-am trecut pe antibiotic..azi e a 3 a zi de antibiotic...cu toate ceaiurile de ceapa si sirop de muguri de brad,cu tot influcidul meu pana sa tuseasca tot nu a scapat de antibiotic..in fine nu mai intru in detalii pentru ca oricum imi stiti parerea despre antibiotic dar asta este ,n-am ce face ..maine face o saptamana decand sta acasa,plus ca a facut si febra vreo 2 zile ..sunt un pic cam zombi si cam blue dupa o certulita avuta cu husbendul....si din toate discutiile reiese ca eu sunt aia vinovata si cu tot timpul...sa mai zic..bleahhh ma opresc si mai iau o gura de cafea sa-mi treaca

kya sa rasara soarele cat mai repede ce mai afce Zana?merge la gradi?

valen eu nu-l duc la gradi desi cand am sunat sa le zic ca este bolnav,tuseste si are mucisori au zis ca "eiii ca toti sunt asa ,ca unii parintii le aduc siropelel aici si le dam noi" pai si cum mama ma'si sa se mai vindece copii astia daca isi imprumuta carcaiasii unii de la altii...in fine cred ca peste tot este asa ca n-au sarcaii copii cu cine sa stea...

mimo eu fac ciorbitele numai cu carne de pasare de la tara si nu am probleme.nici eu nici restul familionului...acum nu stiu ce sa zic ,cat a fost de grasa ?eu ii mai iau din grasime daca este prea-prea grasa..ori cand spal carnea ,ori cand fierbe ..o strang cu lingura... si sa treaca repede deranjul

mie imi este dor de dudurutzace o mai face?

olgule da harnica mai esti mamica cred ca de la gravidenie ti se trage

blodinanoastra ne lasa aci pe uscat nu da si e ao gura de seva tarie ca sa ne mai dezmortim nitel..petrece numai ea ,zgarcita

in alta ordine de idei,cine are de calculat un rca,casco,locuinte etc va astept cu drag ca sa am si eu mai multa activitate...off ce perioada slaba si grea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hai ca m-am . Je? Harnica? Neeei, e hormonala treaba, o sa imi treaca dupa ce nasc .

Mimo, nu e musai de la ce au mancat, poate e un virusel mititel, adus de vreun strangator de pe afara si i-a pocnit asa, la rand . Sanatate tuturor!

Vali, tu nu ma deprima, zi-mi ca e simplu cu doi pitici mici, da ?

Kya, . Cele rele sa spele, cele bune sa se adune !

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Ramo,si la cat s-a mai culcat daca s-a trezit la 9???

Mergi la inceput

Olga, tu stii ca eu nu m-am plans niciodata, chiar a fost ok... Dar inceputul gradinitei ne-a schimbat "programul", la care tin eu foarte mult.. Dar ne revenim noi...
Relax, va fi ok!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Ramo,si la cat s-a mai culcat daca s-a trezit la 9???

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);
la ora 23 fara ceva ne-am pus in pat ,off si ce s-a mai frichinit ..cred ca a adormit in jur de ora 23.30 iar la ora 7 mi-a dat trezirea definitiva..plus inca 2 treziri azi noapte ca face pishu...

Mergi la inceput

Nico, voi de ce v-ati trezit la orele alea ?

Ramo, imi pare rau ca e Andru bolnavior, saracutul. Asta se intampla in colectivitate, nu ai cum schimba ceva, din pacate. O sa mai treceti prin d-astea, dupa care, gata, Andru e mare, sistemul lui imunitar strong si nici nu vei stii cand ii apar si cand ii trec mucii .

Mergi la inceput

Vali, merci . Daca tu faceai si doua torturi la o luna de la nascare si coborai cu doi plozi si doua autovehicule cu liftul, supravietuiesc si eu, care SIGUR nu voi face torturi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Vali, merci . Daca tu faceai si doua torturi la o luna de la nascare si coborai cu doi plozi si doua autovehicule cu liftul, supravietuiesc si eu, care SIGUR nu voi face torturi

Mergi la inceput

Cata, ieri mi-am cumparat gem de la raionul pentru diabetici. Pare a fi indulcit cu fructoza, la ea am contraindicatie? Ca asa imi spune o colega de Odisee, ca stie ca ar fi contraindicata in sarcina...N-am mancat, nici nu mor de pofta, am luat sa am in casa, daca ma pocneste pofta vreodata.

Sa stii ca luni am stat la gradi de la 11 la 13:15 si nu am vazut nik senzational.

Mergi la inceput