Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(455)
Raspunsuri - Pagina 4
cleme spune:
Zoze sa-ti traiasca printesa, e superba!!!
(asa m-au apucat nostalgiile)
Si eu astept sa zica Mimo ca s-a saturat de cat vb Dudu
. La noi Diana vb de cand deschide okii si pana se culca, sambata am fost la tata si repeta tot ce-i spuneam tatei de a ajuns saracul s-o intrebe daca e cumva ecoul meu![]()
Naty, oribil ce povestesti tu acolo
Bitza ti-am vazut aranjamentele, foarte frumoase, intotdeauana am admirat oamenii cu simt artistic.
La noi s-au mai rarit crizele, suntem in perioada de NU si NU VREAU la orice, mai ales cand e vb de imbracat sa iesim afara. De multe ori merge cu ignore, alteori nu se lasa pana nu-si face numarul.
la toata lumea si o zi buna va doresc!
raluca2107 spune:
Am avut musafiri pana la 2 noaptea. A venit vara-mea din Italia cu o familie de italieni, care intruna se mira de ce le dam noi de mancare si baut asa fara nici o obligatie, de ce-i culcam la noi, erau intr-o continua mirare. Le-am umplut masa de mancare si bautura (cel mai mult le-a placut fasolea baututa
si placinta cu iaurt) sa nu mai zica lumea ca suntem vai mama noastra ca natie, sa mai zica si de bine. Se pare ca a mers ca au plecat super incantati si ne-am ales cu invitatii la Roma
si cu o mare durere de cap dupa busuioaca de aseara.
M-au reparat brusc pozele Zozelinei cu minunea bruna care e de o frumusete de-mi dau lacrimile, ma apuca si pe mine nostalgiile cand vad fratiorii imbratisati, dar declar ferm ca voi ramane cu nostalgiile si atat, la mine pravalia e inchisa.
Si mai vreau sa o imbratisez puternic pe Simo cea greu incercata si sa ma rog in continuare pentru familia lor.
As mai zice ceva si pentru Naty dar sunt fara replica...Doamne ce vremuri si langa ce oameni traim....
bitza037 spune:
hello, si eu repede scriu doua vorbe, ca vorba lui Tuchi am o gramada de treaba si eu dau refresh la forum ....![]()
Cleme merci de apreciere
.....ce mai faceti voi??mai da si tu cat un semn din cand in cand, zi cate ceva si dspre Diana motzata....ai reusit sa vinzi cu apartamentul? mai plecati??ma gandesc daca sunteti bine....
Luny merci de reteta de castraveti murati, am executat-o, mi se pare super usor de facut....daca imi ies ca ai tai..buni, numai pe asta am sa o fac de acum incolo
am pus si un borcan mai maricel cu ardei copti, si ardei iuti, mai am sa bag ardei pentru umplut la conge, si sa pun niste pungute cu rosii ca suc de rosii sau bulion nu mi-a mai facut bunica-mea anul asta ....a si am pus si gogosari, dupa reteta bunicii de pe bucataras...am facut-o anul trecut si mi se pare bestiala....si tot asa usor de facut.....nici ca mai incerc alta.....
gata, fug la treaba muahhhhhhhh
Nicoleta spune:
Neata!
Am ajuns si eu cu chiu, cu vai la curs, Matei a fost cuminte de dimineata, insa pe la 9.30 (eu abia la 10.30 am vazut) m-au sunat sa vin ca plange, tine mainile in gura si zice awa... Cand am ajuns s-a calmat si a inceput sa zambeasca, de se mirau doamnele de ce repede i-a trecut! Smecher sau prezenta mea l-a linistit?? Maine dimineata am de gand sa-i dau niste Nurofen... sunt curioasa cm va fi... Uf, sa nu ziceti ca sunt mama rea, doar ca am gustat si eu putina libertate... si ca platesc gradi indiferent de cat timp sta Matei acolo... am mers apoi pe la H&M si le-am luat niste pantaloni dubli, ca stau cam prost la pantalonii grosi... mie nimic (a, ba da, niste sosete
).
Suntem in panica, apartamentul dorit nu se arata, ba mai mult, ne-au scapat printre degete cateva frumusele si demne de locuit. Sa ne paraseasca "norocul"?
Ziceti de crize... la haine/incaltari noi... le-am experimentat si noi cu varf si indesat la Stefan, nu vroia sa imbrace/incalte NIMIC nou, NIMIC ccc cu nasturi! Camasi nici acum nu vrea sa poarte, nici nu-i mai cumpar... doar uneori, si doar daca avem bluza de schimb la noi, sa se schimbe dupa ce se termina "evenimentul la care participa cu camasa"... Cel mai naspa era la incaltari, ca efectiv parca-l muscau cele noi de picior!! Rabdare, rabdare, rabdare. A inceput si Matei cu trantitul pe jos, racnitul etc. Ignoratul nu merge, explicatul nu... il iau in brate uneori si asa se linisteste... altminteri de la sine, sau cu distrasul atentiei... apoi explicatiile de rigoare... uf!
In rest... avem o vreme superba, cele 3 grade de la ora 7 se transforma in 14-16 la soare pe la pranz... cerul este senin! Doar voiosia ne lipseste... De ce nu reusim sa ne mutam? 
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
cleme spune:
Bitza pai nu prea am ce sa spun... nu s-a schimbat nimic, apartamentul e greu sa-l vindem acum pe criza asta nenorocita... sunt obosita si satuala de toate... Cinstita sa fiu nu-mi vine sa intru si sa ma plang, sunt altii care au pb mai mari ca mine. In rest Diana e bine, vorbeste continuuu, din pacate spune si multe prostii pt ca lumea se distreaza s-o auda cum repeta, cam asta in mare.
Nico o sa apara si apartamentul vostru, stii cum se intampla, cand te astepti mai putin atunci apare lucrul dorit.
Raluca asa zic si eu, sa mai plece strainii si cu impresii bune, ca m-am saturat sa aud numai lucruri rele despre noi...
Ma duc sa incerc sa culc copchilu, mai devreme de 4 nu serveste somnul de pranz.
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleme Ma duc sa incerc sa culc copchilu, mai devreme de 4 nu serveste somnul de pranz. |
nicoo sa fie bine,pana la urma o sa rasara Soarele si pe strada ta
dupa atatea zile de stat acasa imi este groaza de cum o sa reactioneze Andru iar la gradi...inca sta acasa ,e bolnavior,mucios si tusicios..azi a stat mami cu el ,maine nu stiu cine o sa stea
ma bucur ca e cooperant si ia siropelele ca altfel nu stiu ce faceam...
bitza037 spune:
hello,bey ce-i cu voi de nu ati dat niciuna pe aici de 4 ore si ceva?immmmmm????/
Kya, unde esti mami???ma ingrijorezi .....
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza037 Kya, unde esti mami???ma ingrijorezi ..... IRINA ![]() Mami fericita si implinita de Antonia sufletel |
Sunt bine, doar cu viata complicata in moduri foarte ciudate, intortocheata si ...
In fine, astept sa treaca... (problemele, nu viata Cat despre forum nu sunt deloc intr-o dispozitie vorbitoare, si oricum nu as putea sa comunic nimic pozitiv (sau coerent). Anyway, nu ma bagati in seama, revin eu cand rasare putin soarele
Aaa, nu vreau sa inchid inainte sa o
apasat pe Zozelici si pe minunea ei minunata! Mami si
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
sovietica spune:
Kya
sa rasara soarele si pe strada ta.
Cleme, pun o vorba pentru 2 sori si pe ulita ta 
Nico
, un soare maare arunc si la tine!
si cine mai doreste, sa apese butonul ca vine soarele :)
Simo 
Trimit un pup special copiilor crizati si victimelor colaterale 
eu de cateva seri sunt singura cu copiii pana ii culc. si imi fac eu de cina niste ficatei sa mananc, si in timpul asta ce s-a gandit sasa... de 2 ori mi-a adus olita in fatza si s-a kkt, cu toata rutina post-treaba picata normal, pe capul meu; si cand nu producea, ma intreba intr-una: mami, de ce mananci caca?
ghicitoare: am mai mancat, au ba?
bine ca aveam pufuleti in casa. si vin 
Pt cine e interesata, am probat cu succes cataplasma cu usturoi (si ulei de masline) pe talpi pt febra si tuse turbata. Nu stiu daca a fost coincidenta sau nu, a functionat de minune! Duminica sasa era lesinat rau, azi nu mai are nimic. Dar nu-i nimic, azi a racit ana, sa nu imi ies din mana.
Noapte bruna, ma duc ca vrea sa citim din cartea cu alimane
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
natynic spune:
Aoleu Sovi mami, pai acu zisesi ca-i si cu ulei de masline cataplasma cu usturoi? Ca eu la o mare febra a Iuliei, noaptea, disperata ca termometrul nu scadea sub 39 cu nimic, mi-am amintit de usturoiul tau la talpi si i-am pus asa, crud, mama tampita-am ars talpitele copilului, a facut si basici apoi
(si cica-s doctorita!)
Raportez si eu asta seara criza majora pt ca am inchis calculatorul (la care se uita de ORE) ca sa facem baita. Uf...sorry dar pe mine intr-un fel ma usureaza sa aud ca au inceput si ai vostri, mai multi...Cand povesteam de crizele Iuliei si toata lumea zicea ca nu a experimentat asa ceva ma simteam...intr-un mare fel![]()
E clar ca de fapt se bifeaza o etapa din evolutia fireasca...cu accente mai tari sau mai vagi, dupa cum e personalitatea fiecaruia. Vad insa ca EU am inceput sa ma comport mai bine si pana la urma o scot cu ea la capat cumva...
Oricum, calculatorul va disparea din peisaj o vreme, CLAR. Copilul asta al meu fara reguli si limite tinde sa exploateze tot ce intalneste in viata la maximum, fara nicio masura...
Altminteri insa e atat de scumpa, vorbeste asa frumos si ne iubim asa mult...

Antonia