Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(455)
Raspunsuri - Pagina 3
mihutza11 spune:
Zoze, ptiu ce pufoasa frumoasa ai acolo!
sa iti traiasca puiutii frumosi!
late edit: ni se intampla ceva ciudat.. Andra plange asa din senin, fara niciun motiv.. si nu spune nimic, numai ma striga Mami sau pe tati..
soacra-mea a zis ca e deochi.. oare asta sa fie singura explicatie? si ce remedii babesti stiti? pls, ca ma dispera deja treaba asta..
www.gapcastingcall.com/GapCastingCall/EntryDetail.html?id=320013" target="_blank">Un vot aici! Multumim!
Mica dansatoare
www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!
tuchita spune:
Buna dimineata!
pentru toata lumea.
sunt la spital, deci capuccino n-am!![]()
Am vazut minunea mica a Elei
, e superba!( mai vreau si eu o fetita brunetica)
Si mi-am amintit da frumusetea de fata a Lianei!( care a slabit si arata tare bine!)
Mihutza, nu stiu ce sa zic!
am promis ca povestesc de crizele lui Seb si n-am apucat.
ma rog, ale lui nu sunt la somn, sunt la imbracat, in special daca e ceva nou.
Urla 10-15 minute de se invineteste, apoi se calmeaza si isi cere scuze, zice ca e tantalau si ca ii place cu ce e imbracat/incaltat!
mie imi vine sa plang cu el, asa de urat face!
Nu stiu de ce, o pun pe seama crizei de opozitie si ma rog sa treaca repede!
luny spune:
buna dimi... si eu tot la munca, singura nitel, asa ca rpd 2 vorbe..
Cata asa crize sunt si la noi, de ma ia plansul si pe mine, la spalat pe dinti sau seringa cu ceva siropel, dar culme, nu mereu... insa cand il apuca, ferea!!
noi mai avem o mare buba... arunca, neica, cu tot ce nu-i convine, ca sa se razbune! arunca periuta de dinti, jucariile, ce prinde sauc e l-a suparat, dar tare, sa distruga!!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
pe mine ma oftica rau ca crizele astea le face doar cu mine!
Niciodata cu M! Stiti cum il asculta? ceva de neimaginat!
Nu stiu cum reuseste sa vorbeasca cu el, cu amandoi de fapt, de-l asculta asa!
cica sa mai invat de la el!
sunt atenta, dar nu reusesc!
Am uitat sa povestesc de vizita Olgutei....asa de bine a fost!
restul vi l-a povestit ea!
Gudinde, am o datorie la tine, dar spre rusinea mea n-am avut timp!
mai trimite-mi date daca ai mai scris, ca poate reusesc sa comentez complet!
mimonix spune:
Neata! Hai ca va fac eu repede si-un capucino daca Tuchi n-are!
Si Dudu e in grafic:arunca, plange, face crize, nu mananca si de doua zile nu mai doarme la pranz
Altfel e vioi, are niste muci dar clar n-au nicio relevanta in analiza psihologica ![]()
Acum ca l-am parat, astept rezultate ![]()
Si vorbesteeeeeeeeeeeeee 

Si ma omoara cu "de se??" 

In sfarsit, cat am asteptat ![]()
Vrea la munte sa vada usu si mamutza, vrea sa se faca tatoist, vrea alta "micina cu amoca", il "doaie pocioaiele" , e cevaaa! 

Va pup, m-asteapta oamenii aia!![]()
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
luny spune:
da, da.. asa si Muf, cu ta-su, mai subtirel cu crizele![]()

mimo si Mateiu vrea la munte cu baietii, bb Luca si gainile
.. asa ca hai, poate ne-om nimeri we celalalt
, vreme buna sa fie..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
eu plec la Atena, nu poci veni la munte!
De-abia astept sa o aud pe Mimo ca s-a saturat de cat vorbeste Dudu!![]()
mihatp spune:
'neata! nu m-am putut abtine sa nu intru sa spun ca am vazut aseara o regina frumoasa foc! Ela, e MINUNATA! sa fiti sanatosi si fericiti, alaturi de comorile voastre!
ne inscriem la crize... din orice!!! cel mai grav, ce ma termina, de 3 saptamani nu mai vrea sa faca baie. asa, din senin. urla intr-un hal fara de hal. CE SA FAC CU EL?! am incercat de toate. nu i s-a intamplat nimic, sau cel putin nu am identificat o cauza. cert e ca nu-l putem baga in apa nicicum. mai ramane s-o fac cu forta ceea ce nu consider ca va rezolva problema intr-un fel, cred c-o s-o mai adanceasca. la el nu prinde santajul. nu are nimic ce sa-l "motiveze" cand i se pune pata.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Olgutzika spune:
Neata!
Sa va spun cat de idioata sunt
. Radu a plecat ieri in delegatie la Sibiu, cu masina noastra, ca sa se poata opri la service-ul din Valcea, de unde am cumparat-o, sa ii repare alarma ( nu mai putea fi oprita decat prin deconectare ). Si aseara m-am apucat sa caut analizele de la sarcina cu Sof, ca astazi trebuia sa merg la hematolog pentru scrisoarea medicala a vietii doctoritei de familie. Nu gasesc dosarul, il sun pe el sa il intreb daca stie ceva de el, si realizeaza ca in masina aflata cu el la Sibiu se afla dosarul cu toate cele din sarcina actuala. Deci nu am ce sa ii arat aluia. NIMIC! Si asta de lene sa car dosarul in casa, il tin in torpedo
Ma urasc!
Luny, eu weekendul viitor sunt singura cu Sof, Radul pleaca pe 19 seara, si mai vine pe 27. Mi-am dat seama ca am cate saptamani avea Zoze cand a venit la Paltinu
. Ma rog, cu doua zile mai mult...
Zozelici-nebunici, unde vii tu la mine cand nasc??!! Te-ai ticnit ( si mai tare
)? Stai pe fundul tau cu copiii acasa, iti trimitem poze de la intalneala din salon ![]()
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
tuchita spune:
Olgule, nu te ura! esti gravida!![]()
Miha, nu-i place spuma? pregateste o cada cu multa spuma si putina apa si cu jucarii....baga-te tu in cada si distreaza-te, cheama-l sa se uite la tine.
am la treaba de n u-mi vad capul si stau pe forum!