Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(455)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

neata.
pastile de putut aveti? sau anti-nesomn. sau anti coincidenta naibii sa tuseasca infiorator toti ceilalti 3 membri ai familiei toata noaptea?
ce toamna interesanta... nici o zi nu seamana cu alta in starile copiilor. de sanatate adica, alea psihice nici nu se mai pun!

Tonicuscra bafta azi! am comandat un soare pentru fotosinteza ta de azi

ceva dragut de la Canon http://www.yuppy.ro/clipul-zilei.html

Zoze si eu dupa nasterea lui bb2 am trait stari similare, eram asa fericita de ma enervam si tot asa, prin contrast, mai intai mi s-a parut ca ana a iesit subdezvoltata, apoi sasonul un urias :)

ma duc, ca ma ucid miresmele dinspre ana. si sa ii aspir fluviile alea de la nas

revin

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela

Cata,ha,ce tare e sotul..dar mai ales tu ca stai atat sa te gandesti..eu stiu clar,ca si de-as avea bani,nu as face operatie pentru asa ceva...insa raman complexata de sani si asa am fost mereu..iar acum sunt mai mici ca niciodata...invidiez femeile cu bluze sexoase ce merg fara sutien..Si zau asa,
mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
hmm barbatii sunt niste orgoliosi si egoisti(nu toti si nu tot timpul)...nu se simt in apele lor atunci cand sunt la bratul unei femei frumoase,femeie invidiata si alergata de ochii altor barbati...sa fii sigura ca G vede ce are langa el dar desi,nu-ti arata sunt sigura ca te soarbe din priviri...un barbat este femeia(oglinda) de langa el...daca tu esti frumoasa si arati bine la fel este si el...imi dau seama ce fel de barbat este G,cred ca face parte din categoria : nu-ti spun in fiecare zi ca Te iubesc sau ca esti frumoasa dar si cand o spun o simti pana la ultimul oscior..si gata acu'chiar ca fug la munca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Offf fetelor, de ce intampla asta? Cateva ganduri bune, va rog, Paul a avut aseara un accident grav , a facut masina praf...Nu stiu cum sa ma linistesc, el este in alt oras unde avea o lucrare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

clau, Paul e bine? a fost ranit? sper sa fie bine...daca e doar masina, atunci, da-o incolo! nu conteaza chiar deloc. el sa fie bine!
hai ca m-au trecut transpiratiile cand am citit... pt tine.

stela, eu zic sa te linistesti, o sa treaca. si eu sunt cu tusea de 3 saptamani. s-a mai ameliorat, insa noaptea isi aduce aminte iar. s naty am inteles ca e la fel. o fi o "caracteristica" a pacostei asteia de viroze.

fug sa iau scolarita. pup fetele.

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Clau masina da-o-n masa, e doar un fier nenorocit. Important e ca Paul sa fie bine!!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

clau, ma gandesc la voi. Important e ca el sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Si putina bataita pentru dl Geo Auzi la el... sa-mi supere mie vecinika! Hmmm!
Il pun pe Catalin sa dea lectii, si el sa-i fie cursant

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Clau ofof... da Doamne sa fie Paul bine

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Nu, nu, nu-i vorba de masina , normal. Fizic este "oarecum" bine, adica pe picioarele lui. Era cu masina mea care-i micuta si sport....si-i place/placea sa se dea cu ea prin curbe. S-a intamplat intr-o curba cu 130 la ora si s-a dat peste cap de 3 ori. Si el si baiatul cu care era sunt bine, adica rani usoare de neluat in seama la asemenea accident sau cel putin asa sper, asa mi-a spus la telefon. DAR este distrus sufleteste, mi-a zis ca au fost cateva clipe in care "a vazut/crezut" ca nu o sa ne mai vada pe mine si copiii. Iar noaptea trecuta i-a fost atat de rau incat a crezut ca nu o sa apuce dimineata....tot vorbesc cu el la telefon si il imbarbatez cum pot dar simt ceva foarte ciudat, nu stiu cum sa explic! Abia diseara il vad. Aseara am fost atat de incordata, a trebuit sa-i imbarbatez pe parintii lui Paul, sa fiu bine pentru copii, sa le fac mancare, sa-i spal, sa vorbesc mult la telefon....incat simt ca nu am ragaz sa sufar, sa plang! De dimineata am plans putin la servici, ma doare capul ingrozitor, mi-e rau, n-am mai mancat de ieri de la pranz, mi-a venit ciclul instant, offf, sa mai zic? Iar el este distrus si simt nevoia mereu sa-l sun sa-i spun ca va fi bine, vom trece peste asta, peste probleme, necazuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Oooffff, Clau , te imbratisez tare, sa fii puternica pentru toti cei care au nevoie de tine acum .
Bine ca fizic e ok, cand va ajunge acasa langa tine si copii sigur se va simti mai bine.

Mergi la inceput