Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(455)
Raspunsuri - Pagina 17
mstela spune:
Clau![]()
of Doamne,imi pare tare rau..Dea Domnul sa fie P bine..fii tare!Toate gandurile bune catre voi.

mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
lyvy spune:
Clau,

,Doamne ajuta!!!
Ieri a fost o zi cu ghinioane pentru multe persoane din jurul meu.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008) si
Alexandru (15.09.2010)
Pozele mele
Povestea nasterii
Kya spune:
Aoleu... brrrr... mi s-a facut pielea gaina cand am citit de rasturnat in curba cu 130 la ora... Bietul de el, cred ca e inca in soc, dupa un asa aveniment. Slava Domnului ca nu a patit nimic! Uf!
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
raluca2107 spune:
Doamne, Clau, te imbratisez tare,
si ma rog din tot sufletul pentru sanatatea si linistea voastra.
Bine ca e Paul bine..normal ca si pagubele va afecteaza, dar le veti reconstrui pe toate incet-incet cu incredere.
Si mai strang si niste pumni pentru Tonic si sper sa doboare balaurii.
sovietica spune:
Moama Clau... Bine ca e bine.
Asta e un eveniment dinala de curbura din care sper ca veti/va trage toate invatamintele posibile. Si care vine la pachet cu fenomenul de a va apropia si mai mult...
gata tac, cred ca am cazut intr-un putz.
va doresc sa va reveniti cat mai repede.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
clauclau spune:
Multumesc mult fetelor, voi stiti ca n-am mai intrat in ultima vreme pe crenguta....de obicei cand sunt necajita, nu prea vorbesc despre asta. Si asteptam sa treaca "nevorbitul". Dar azi simteam nevoia neaparat de imbratisari si stiam si ca o sa le primesc.

Sovi, da, ai mare dreptate, asta este o cotitura, Dumnezeu l-a lasat in viata..., a avut el un motiv ... Trebuie sa traga multe invataminte acum... Sunt bulversata...dar stiu ca va trece si asta.

VALENTINA C spune:
Clau, aici suntem, cu imbratisarile pregatite! Doamne ajuta sa fie bine!
Stela, stai linistita ca G nu e singurul. Si Alin e la fel, trebuie sa-i zic eu: nu zici nimic?
Sovi, pe cuvant ca asa imi place de tine!! Mi-ar fi placut sa stam mai aproape, sa schimbam impresii despre viata cu 2 copii. Da-mi macar adresa de mess![]()
Tonic, Gudinde pana la urma a adormit afara, dar la 5 jumate. O jumatate de ora,atat. dar azi noapte s-a trezit prima data la 4 jumate 
de dimineata a adormit tot afara, si a dormit vreo ora jumate, timp in care am facut mancarea cu Matei. Azi am stat acasa toti 3![]()
Stela, din nou.. si MAtei s-a trezit la 5 tusind rau de tot, mai sa vomite. a tinut-o vreo 10 minute, ma speriasem. dar pediatra a zis ca o sa-i treaca, ca e mai bine decat la incep saptamanii si ca se mai intampla sa se trezeasca noaptea in accese de tuse. Nu mi-a zis nimic de alergii![]()
ramo_cata spune:
clau
sunt alaturi de tine..bine ca Paul este ok ,restul usor-usor se rezolva...nici nu stiu ce sa mai zic,am ramas fara cuvinte...iti doresc sa fii puternica pentru el,copii si restul familiei...
si doamne ajuta sa fie bine!
sovietica spune:
Vali, nu stiu de ce m-am gandit ca ti-a dormit copilu afara la 5 AM!
dar apoi mi-am revenit si am activat neuronul nedormit.
Ti-am dat pm
Tonicuscra, cand ne povestesti?
Dresuri ti=ai gasit? o poza, ceva? 
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
tonic spune:
Tocmai veneam sa va povestesc ce fete
au facut oparitii mei, dar am citit ce a scris Clau si m-a luat durerea in ceafa instantaneu.
sper sa se termine totul cu bine si sa va apropie mai mult. Din pacate cu atatea greutati uitam sa apreciem lucrurile esentiale si un soc de genul asta ne face sa deschidem ochii.
Multumesc pt pumni
sper sa iasa treaba.