Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(455)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Hello, hello si vin sa mai impart o serie de free hugs dis de morning.

Zozelici tort n-am, nici free nici altfel ca mie mi-a ajuns insulina 50. Deci ... no way.

Mimolina sanse sa ma vezi la geam ai inainte de 7 jumate si dupa 7-8 seara.
Multumim pentru urari.

Asa ... si acum, ca tot a inceput Zozelici sa povesteasca odiseea Giulestiului sa va povestesc si eu patania mea.
Se duc fetele joi, se duc fetele vineri dar eu cum sa ajung la Zozelici cu sclipici la acele ore? No way ca-s la servici. Ei, imi zic, las' ca la asa complicatii la ceza nu-i dau astia drumul pana luni! Vine deci, the mighty weekend. Sambata pe la pranz insa, incep sa-mi pun intrebari: oare o mai fi? Ii dau SMS sa intreb daca mai e. Nu rapunde. Nu ma impacientez ca mai doarme omu' cand e la spital sau poate e la alaptat. Mai stau. Nimic ... Deja incep sa am dubii. O SMS-uiesc si pe coana Mimo. Nici asta nu raspunde. Frate, deja e suspect. M-au trecut la persona non grata. Eh, mai stau ca doar Mimo e mai flower-power in weekend. O fi cu Dudelle si nu aude mobilul. Mai stau si mai stau si mai stau si nimic. Ei, deja incepe sa se faca tarziu si nu mai pot sta. Dau la o parte gandurile negre si plina de optimism ma aranjez un pic, insfac florile si supa, setez GPS-ul pe Giulesti si pe aici mi-e drumul
Ajung acolo in versiunea flower power la superlativ. Numele complet al pacientei ... Ma uitam ca acela cu ochii blanzi si umezi la poarta noua. Pai de unde sa-l stiu pacatele mele?! Eh, imi regrupez eu neuronii pusi pe stand-by in weekend, ca doar mi-s analist! Analizez situatiunea, imi regrupez datele stiute, le clasific in relevante si nerelevante in cazul de fata, pe cele care-mi asigurau succesul le sortez, aranjez si verbalizez corespunzator. Nu mi-a ajutat la nimic insa, ca Zoze nu mai era.

Si acum, ca v-am si lasat povestioara la cafeaua servita de Mimo, am plecat la trebi. V-am pupaaaaat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

gudinduta free hugs for u too

...si tratamentul anti-butoi de astazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata..fost aseara la doftor-camera de garda..noroc mare,doar 2 copilasi pe-acolo,nimerit o rezidenta tinerik SUPERBA...analizat asa:la plamani curata,nu muci,nu febra,tuse in principal noaptea,dar puternik si insistenta,sa fie vreo alergie?vreun semnal de astm??m-a bagat in sperieti..Pana vedem cum evolueaza-sper in bine,sa bagam niste peritol o saptamana-seara,sa nu fie ceva pe fond alergic..si sa nu-i mai dau niciun sirop de tuse..Si stau si ma intreb, alergie de la ce oare?Nu am avut vreodata probleme de-astea,sirop cu propolis i-am dat pe la 1 an si a fost ok,sa fie vreo substanta din naturistele date??sa fie praful de la Amla?(cam in perioada aia parca s-a pus pe tuse puternik)...cert e ca nici azi noapte nu am dormit ca omul...a tusit sec,uscat,magareste toata noaptea.
Cam in aceeasi perioada cu debutul tusei,am culcat-o pe o paturik pufoasa (fiindca era prea rece cearceaful),si am invelit-o cu alta patura pufoasa (cu care nu o mai invelisem vreodata)..zise randunoiul:"Nu o fi puful paturilor?"
Uoff..ma depaseste situatia..ce parere aveti??poate fi vreo substanta naturista???

Zoze,esti belea mare,tzatzoaso!!Brava tie pentru TOT.Da si mie niste curaj d-ala sa-l pot avea si eu pe Ciprian.
Adriutza,bine venishi pe la noi..eu nu ma vad asa,dar zice lumea..pacat ca nu zice si G.
Naty,nu te-ai uitat bine la mine,pare-mi-se...NU esti mai "mare" ca mine,zau,ba esti o manutza de om,cu fund de "manutza de om"..na...si doar te-am vazut acum putin timp.
Numai bine tuturor.
Un gand bun ficaruia.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

M-a facut sa rad Gudi cu Giulestiul.A fost buna supa aia pregatita Elei?

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Steluta, cu sirop de ridiche ai incercat? Ridiche neagra scobita si pusa miere sau zahar,lasat pana devine sirop. Soacra asa i-a dat Anei si a scapat-o de tuse in vreo doua zile.

Eu cred ca ar putea fi si de la paturica, dar la fel de bine poate fi si altceva.

Mergi la inceput

Multzam,Dana..voi incerca azi si cu ridichea,desi parca vad un refuz categoric din partea ei,cum a ajuns sa faca si cu mierea,pe care o savura cu mare placere..

mami de TEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Hei, lume noua! Ce faci Dana ce face fetita? Tare rar dai pe la noi!

Gudinde ai fost mortala cum ai scos tu supa la plimbare prin oras.

Stela cum nu arati bine ? Si daca nu observa cine tb mai atrage-i tu atentia.
Eu tot asa ca tine am fost de cand ma stiu, cu sanii mici si cu posteriorul mai proeminent (ca tb sa ne remarcam si noi prin ceva, nu?!) si mi se pare ca asa mi se potriveste, chiar mi se parea ciudat sa am sanii mari cand ii aveam. Acum dupa alaptat s-au redus si mai mult si sotul s-a oferit sa-mi sponsorizeze operatia daca vreau. Asa ca stau si ma gandesc de vreo doua luni, vreau?

Zoze si Gecko ati fost mortale cum i-ati transformat voi pe baieti in "uriasi" . Sa vedeti ce nostim e cand ala de acasa, cu 8 ani mai mare, pare mai mic decat bb. Luk poarta acum tricourile de anul trecut ale Antoniei si are greutatea pe care o avea ea la 5 ani!
Numele lor de cod sunt "Balerina si Buldozerul"

Sa-mi tineti pumnii, azi ma duc sa ma lupt cu " balaurii". Revin cu stiri mai tarziu.

O zi buna tuturor si multa sanatate!
Anca da o veste, cum a fost ziua, ca n-ai zis nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

tonicuta bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Salut!!! pauza 5 minute ca sa dau sie u o olteneasca

kya,ariel si mersi pentru informatii,trebuie sa-mi fac niste analize ca n-am mai facut de cand eram gravida ,asa este omu' fara cap ...

adriuta eu nu o sa renunt ca nu am cum,asta este trebuie sa se obisnuiasca,n-are incotro ..cel mai rau ma enerveaza ca atunci cand ma laudam si eu ca incepuse sa intre singur in clasa ,ca parca nu mai plangea asa rau ..atunci s-a imbolnavit si a trebuit sa stea acasa 5 zile pentru a o lua de la inceput..azi la fel ca ieri,plansete,refuz de mancare..la gradi la fel,nu a vrut sa manance ..dar ce sa-i fac?? cu cine sa-l tin acasa??? soacra mea,hmm e inca la munca dar si daca iese la pensie nu ma pot baza 100 % pe ea pt ca azi ,de ex, (ca in multe alte zile ) nu s-a dus la serv pentru ca are din nou o criza biliara,si cand are ,pai are..sta zace in pat ,nu face nimic ,nimic,..asa ca singura solutie ,care zic eu ca e cea mai buna ,este gradinita...

gecko

Citat:
Deabia astept sa ma loveasca si pe mine tiroida aia in suncile laterale
esti zapacita rau....

zoze ce-mi place ca radiezi si ma bucur ca esti tu,asa zurli si 100 % naturala

naty si sanatate

camio zi frumoasa si tie

gudinde m-am gandit ca asta ai patit...hmm mi-am adus aminte de patania mea cand a fost petrecerea Rebecutei si a Sofiei,plec de acasa,setez Gps-ul ,gps care nu mi-a recunoscut strada,dau sms—uri ,nu mi se raspunde,sun ,nu mi se raspunde..caut si caut si intr-un final ajung si eu la party ...cand toata lumea era obosita si pe picior de plecare dar am ajuns si am cunoscut cateva randunici ,chiar daca a fost doar pentru cateva minute...

mstelanu stiu ce sa zic..incearca cu peritolul ala si vezi cum se manifesta... si sanatate

tonicutz bafta si pumnii stransi-stransi

dana-ici da,am auzit-o pe sora mea de ridiche neagra cu miere,si ea ii face nepotelului meu si e ff buna..

acum va las ,ma apuc de trebi

Mergi la inceput

Cata,ha,ce tare e sotul..dar mai ales tu ca stai atat sa te gandesti..eu stiu clar,ca si de-as avea bani,nu as face operatie pentru asa ceva...insa raman complexata de sani si asa am fost mereu..iar acum sunt mai mici ca niciodata...invidiez femeile cu bluze sexoase ce merg fara sutien..Si zau asa,s-a ramolit dureros de tare barbatul asta al meu...oricat de sexos m-as imbraca,si am tot incercat s-o fac de intorceau barbatii capul dupa mine,in privirea lui nu am simtit nicio sclipire,nimic,parca nici nu observa,nu-i pasa...si i-am spus de-atatea ori ca astfel de vorbe m-ar face fericita,nu altfel...uooff..Succes azi.

mami de TEA

Mergi la inceput