Floricele de Liliac mai - iun 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Ioana, voi v-ati luat si scaun de masa clasic? Eu ma gandesc serios (de fapt m-am cam hotarat ) sa raman doar la Bumbo; nu de alta dar scutesc cateva sute de lei si scap si de dilema "unde-l mai pun si pe ala?!"

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Felicitari celor doi iepurasi Eka si Iustinica

Razatoare - eu pentru mar am folosit, si o sa folosesc si la Sisi, o razatoare de sticla, veche de vreo 30...si ceva de ani, aceeasi pe care a folosit-o si mama cand imi dadea mie mar. Tot pe ea am dat si para si piersica.

La multi ani Murica - scuze de intarziere
La multi ani R.Cata

Am pus si eu cateva poze cu Sisi pe contul comun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Ioana, voi v-ati luat si scaun de masa clasic? Eu ma gandesc serios (de fapt m-am cam hotarat ) sa raman doar la Bumbo; nu de alta dar scutesc cateva sute de lei si scap si de dilema "unde-l mai pun si pe ala?!"

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
Eu de asta nu l-am mai luat pe bumbo,ca sa luam scaun de masa clasic,ca bucataria o avem foarte maaaaaaare,gen sufragerie
Insa deocamdata studiez de zori ofertele...nu stiu daca are sens sa dau o caruta de bani pe unul foarte bun(cum mie se pare Polly),sau sa iau unul de nivel mediu,gandindu-ma ca ,daca "tot in brate e mai bn"?

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Buna si de la noi!
Sorana- acum testam scaunelul!
Rosca- noi luam vit D, 3 pic/zi. Nu avem voie calciu. Nu stiu de ce.
Maribell- multumim de urare! Nu ai incercat si alt lapte? De la sucurile de fructe nu i s-o face pofta de mancare? Intreb si eu ca nestiutorul!
Ioana1234- multumim de urare! Sper sa fie un nume cu noroc Mihai. Eu am renuntat la eUsebiu pt Rares, ca sa nu renunt la Mihai pt Andrei (cum i se pusese sotului pata! E frumos si Andrei, dar toata sarcina i-am spus Mihaita, m-am simtit de parca ramaneam fara copil!)
Ioana - eu fac eco la un doctor foarte cautat in ecografii copii, dar niciodata nu am vorbit cu el. Sun la receptia spitalului privat si fac programare. Sorry ca nu te pot ajuta cu mai mult!

Eu am luat razatoare plastic din Carrefour la 10 lei, scrie pe ea ca e pt mar+biscuiti!
Sabina- felicitari pt dintisori!

Ma duc ca pe fi-miu, ca l-a inspirat forma scaunului si miroase a kk de la o posta!

Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Multumim de urari. Fetele sunt mari deja. M-a pus pediatra sa le introduc carnea de maine, dar eu nu prea vreau. Mi-a dat si ceva picaturi pentru stimulare poftei de mancare.

Si noi trebuie sa mai luam un scaun de masa, dar voi lua tot de la Primii Pasi, mi se par ce le mai ok calitate versus pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Cristina eu am un scaun de masa Pilsan care are aceleasi caracteristici ca si Chicco Polly (daca nu cumva a aparut o varianta imbunatatita) iar pretul este pe jumatate. A rezistat eroic la tot ce l-a supus Tudor vreme de aproape 3 ani si este in perfecta stare de functionare asa ca il va folosi si Sisi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

poate va era dor de piciul meu .

a avut azi david sedinta foto la gradinita, tare-s curioasa ce-o fi iesit, ca el nu suporta sa-l asezi pt pozat, l-am tot isterizat cu aparatul si i s-a cam luat. parca vad ca o sa iasa cu o mutra... .
asa ca daca tot e zi de poze, am zis sa fac si celui mic, sa nu ramana mai prejos.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

[quote]citat din mesajul lui Vivela

a avut azi david sedinta foto la gradinita, tare-s curioasa ce-o fi iesit, ca el nu suporta sa-l asezi pt pozat, l-am tot isterizat cu aparatul si i s-a cam luat. parca vad ca o sa iasa cu o mutra... .
asa ca daca tot e zi de poze, am zis sa fac si celui mic, sa nu ramana mai prejos.

[/quote

ce copil frumos, ce inimi o sa rupa, ce gene are, m-a dat pe spate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Sunt mortale pozele

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

vivela, deci baietelul tau este o comoara
are niste oki superbi, pur si simplu te hipnotizeaza
nu vrei sa ne incuscrim?
legat de razatoare...traiasca cea pe care imi radea si mie mama, ca deh merge din neam in neam

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput