Floricele de Liliac mai - iun 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Ruxi, mersi de raspuns !

Carla, vine la 30 de lei bucata, mie nu mi se pare chiar atat de mult; plus curier rapid gratuit. Dar ce-i drept, eu nu sunt foarte umblata prin magazine.

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010

Nana, sper ca nu te-ai suparat pe mine pentru remarca mea...

Voiam doar sa zic ca exista o multime de "nimicuri" de care o mama are nevoie si, cum sunt putini cei care le produc, isi permit sa puna preturi exorbitante...

Si remarcasem asta tocmai pentru ca si eu am cautat prin magazine razatoare de sticla pana am intepenit si noroc cu mama, ca si-a amintit ca inca o are pe cea de cand eram eu mica... Nu prea exista in magazine, si atunci cine o are de vanzare poate cere oricat pe ea.

Mie sincer 30 lei o chestie de 10 cm de sticla mi se pare enorm. Pentru o mama ce trebuie sa traiasca, de exemplu, din 600 lei lunar (si ea si bebe) cred ca suma inseamna foarte mult.

In alta ordine de idei, e foarte bine ca ai pus linkul, multe mamici au nevoie de ea... Orice ajutor e bine-primit!

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Ziua buna tuturor!

Da, si mie mi se pare enorm 60 de lei 2 razatoare, eu mi-am amintit de la Matei ca-mi cumparase soacra-mea una exact la fel, cu cativa lei (5 lei, daca nu ma-nsel) O s-o intreb de unde a luat-o si cu cat si scriu aici (desi au trecut 2 ani de-atunci).
Niste preturi nesimtite sunt in general la produsele pt copii, din pacate! Mult mai mult decat fac, dar asta e, parintii isi rup de la gura daca e cazul si pentru copii iau tot ce e necesar.

Nana, multumim de info cu diversificarea, si de link-uri, desigur!
La noi azi a fost a 3-a zi de diversificare cu suc de mar, maine il facem mai spre piure, asa..

Azi sunt happy, merg la teatru! Mi-a facut cadou o buna prietena 2 bilete, stiindu-ma salbaticita in casa si de-abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jocurban

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Ruxi, mersi de raspuns !

Carla, vine la 30 de lei bucata, mie nu mi se pare chiar atat de mult; plus curier rapid gratuit. Dar ce-i drept, eu nu sunt foarte umblata prin magazine.

Nana, sper ca nu te-ai suparat pe mine pentru remarca mea...

Voiam doar sa zic ca exista o multime de "nimicuri" de care o mama are nevoie si, cum sunt putini cei care le produc, isi permit sa puna preturi exorbitante...

Si remarcasem asta tocmai pentru ca si eu am cautat prin magazine razatoare de sticla pana am intepenit si noroc cu mama, ca si-a amintit ca inca o are pe cea de cand eram eu mica... Nu prea exista in magazine, si atunci cine o are de vanzare poate cere oricat pe ea.

Mie sincer 30 lei o chestie de 10 cm de sticla mi se pare enorm. Pentru o mama ce trebuie sa traiasca, de exemplu, din 600 lei lunar (si ea si bebe) cred ca suma inseamna foarte mult.

In alta ordine de idei, e foarte bine ca ai pus linkul, multe mamici au nevoie de ea... Orice ajutor e bine-primit!

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

pe cuvat de pionier ca nu sunt deloc sensibiloasa si suparacioasa ; de fapt m-am blazat intr-un hal fara de hal (din pacate), ca nu ma mai supar nici cand trebuie

oricum nu era absolut nimic in remarca ta care sa supere! ai dreptate, chiar daca mie mi se pare putin, pentru altcineva sunt niste banuti...

si eu am intrebat-o pe mama daca mai exista razatoarea de sticla de cand eram eu mica ( o tin minte), dar nu mai stie ce s-a intamplat cu ea ("pierduta" prin vecini, sparta, etc.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Salutare si de la noi,

Iustinica e mare fan mar, in fiecare dimineata in jur de 10-11 papa cam 60-80 ml de suc. Eu il rad in noul aparat si ce rezulta cu un pic de pulpa il bea copilul. Azi dimineata chiar era f suparata ca nu ii ajunge, se certa cu bibe, dar mi-a fost frica sa ii suplimentez. In continuare Eka scuipa tot.

Sorana cred ca din Piata de la obor a luat-o. Pe acolo a gasit si soacra-mea candva.

Revin ca a venit pediatra. Toate 3 sunt super mucioase si cele mici mai ales tusesc la greu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Azi sunt happy, merg la teatru! Mi-a facut cadou o buna prietena 2 bilete, stiindu-ma salbaticita in casa si de-abia astept!

Sorana
Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010)

norocoaso! sincer te invidiez !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Fetele noastre sunt dintoase. Ce mama denaturata sunt. Nici nu am observat. Mi-a aratat acum dr. Ieri cand m-am uitat in gurita lor nu aveau nimic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Fetele noastre sunt dintoase. Ce mama denaturata sunt. Nici nu am observat. Mi-a aratat acum dr. Ieri cand m-am uitat in gurita lor nu aveau nimic.

Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006)

Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase.

felicitari pentru Eka si Iustinica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

hop si eu

eu am luat la david 2 razatoare de plastic (am gasit de sticla dar cu zgrumtii aia f tociti, cred ca ma apuca noaptea frecand marul pe ea). am luat 2 "ca sa fie" , in caz ca se tocea prea rau una, oricum erau ieftine - in jur de 1 leu bucata. am folosit una de vreo 2-3 ori apoi am aruncat-o in dulap si am pus mana pe blender. da, blenderul are lame de metal, cica oxideaza . so? fructele oxideaza si de la aer la fel de mult ca de la 10 sec. de mixat. si castig timp si nervi. personal ma indoiesc de necesitatea absoluta a unei astfel de razatori.

daca vrea cineva, ii donez razatoarea nefolosita.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Felicitari Ekaterina!!!!!

Felicitari Iustina !!!!!

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

eu una decat sa pun blenderul in functiune, sa-l demontez si sa-l spal ulterior pentru cateva lingurite de mar, mai bine ma strofoc in maniera clasica

Mergi la inceput