Floricele de Liliac mai - iun 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 15

aleesicoo spune:
sabina, felicitari pt dintisori
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza
(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Cordelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo neata ![]() exista vreo mamica care a depus dosarul pt indem in luna aug in sect 4? am primit nimic ![]() pun si eu cateva pozici ![]() ALE ![]() ![]() multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!! ![]() |
Hello,
eu l-am depus in luna aug insa in sec 2 si mi-au spus ca acum la sf lunii oct ar trebui sa intre indemnizatia, dupa 17 ale lunii o data cu alocata...sa vedem acum

Monyca.C spune:
Vaaaaai VIVELA ce baiat frumos ai......are niste ochi incredibil de frumosi..sa-ti traiasca !
Sabina felicitari ptr dintocii gemanutelor !!!!!!!

NicoletaB spune:
Nana, Artu - De la cate luni le-ati pus pe fete in scaun?
Vivela- superbi ochi are pustiul tau. Asa gene am vazut la un dealer de telefoane si cu niste ochi verzi superbi! Vorbea omul cu mine si nu ma puteam uita in ochii lui. Nu mai vazusem asa nuanta in viata mea! Si nu erau lentile, mi-era sa nu ma uit ca vitelu' la poarta noua!
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)

cris_09 spune:
citat din mesajul lui NicoletaB Nana, Artu - De la cate luni le-ati pus pe fete in scaun? Vivela- superbi ochi are pustiul tau. Asa gene am vazut la un dealer de telefoane si cu niste ochi verzi superbi! Vorbea omul cu mine si nu ma puteam uita in ochii lui. Nu mai vazusem asa nuanta in viata mea! Si nu erau lentile, mi-era sa nu ma uit ca vitelu' la poarta noua! mai Nico,sper sa nu-i vina vreo idee sotului tau,sa citeasca pe aici.Ieri cu doctorul,azi dealerul.Il bagi la pareri ![]() ![]() Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h) |
Cristina,mamica implinita

cris_09 spune:
Sabina felicitari gemanutelor pentru dintisoriCand le filmezi sa ne arati si noua
Alesicoo e tare dragalasa printesica ta imracata in alb pufuleata
Vivela nu am cuvintece ochi si ce gene areeeeeeeee
E taaaaareeeee frumos
Si Sebi are ochisorii albastri dar ai lui D mic sunt mortali
Cristina,mamica implinita

aly_ spune:
Halli hallo,ma bag si eu in seama ca tocmai am terminat de cohalit un chilli con carne si-mi astept sotul sa papam
VERONICAH multumim de urarile la adresa noastra
VIVELA Ptiu ce baiat reusit ,ce ochisori patrunzatori si mi se pare mie sau ii place sa stea la pozat ?
SABINA felicitari pt dintisori e fain ca au iesit fara nopti nedormite, febre si alte cele
ALINUTZA m-am delectat un pic cu povestile spiridusilor tai ,sa va traiasca ca sunt niste dulci amandoi.Am vazut si pozici cu Antonia,imi place foarte mult costumatia de botez pt ca o mai poate purta .
mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010

aleesicoo spune:
sarumana cris
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza
(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Ioana5255 spune:
citat din mesajul lui Ioana5255 [quote]citat din mesajul lui Vivela poate va era dor de piciul meu ![]() a avut azi david sedinta foto la gradinita, tare-s curioasa ce-o fi iesit, ca el nu suporta sa-l asezi pt pozat, l-am tot isterizat cu aparatul si i s-a cam luat. parca vad ca o sa iasa cu o mutra... ![]() asa ca daca tot e zi de poze, am zis sa fac si celui mic, sa nu ramana mai prejos. Traiesc in Orasul Alandala [/quote ce copil frumos, ce inimi o sa rupa, ce gene are, m-a dat pe spate ![]() |
si ce oki albastrii, evident. astia asa vor ramane. ai sa vezi.

NicoletaB spune:
Cris- era si sotul cu mine! Nu avem probleme in a aprecia un barbat/femeie frumoasa! Noi mergem pe strada si daca vedem un exemplar frumos ne exprimam liber " Ce barbat/femeie frumoasa!". Totul e sa nu ramai cu gandul si sa vrei mai mult! Niciodata nu am avut probleme a privi pe cineva in ochi, ci doar persoanele cu nuante deosebite ale ochilor! Nu stiu de ce!
Cu ginecologu' glumea ca pana nu-i arat testul pozitiv, sa nu ma prinda la el!
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)