Bucurii de sept-oct 2006 (184)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna ziua mamici! Sunt si eu pe aici, va citesc, am vazut pozele, dar am un cheeef, de nik, sae de lasa-ma sa te leas. Cred ca nu mi s-au aliniat planetele cum trebuie, sau sa dau vina pe ziua de marti?

Revin cand o sa-mi revin.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Buna dimineata,dau un ceai fierbinte.
Unde umblati fetelor,mai scrieti ceva ca devine plictisitor.
Eu azi am liber si sunt singura,i-am propus copilei sa stea si ea acasa dar am fost refuzata.Asa ca pierd si eu vremea cumva si ma duc s-o iau de la gradi mai repede si iesim in oras.
O zi frumoasa si calda va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor. Sunt si eu pe-aici.
Am trecut printr-o sperietura groaznica cu mama. Luni i-au aparut niste eruptii urate pe corp si m-am cam alarmat. Aveam in casa Tavegil sirop, pe care soacra-mea, suferinda de diverse alergii, mi l-a recomandat si mi-a spus sa nu-mi lipseasca din casa ca nu se stie niciodata. Bine am facut ca am ascultat-o. Luni seara a inceput maica-mea sa se simta din ce in ce mai rau, totul culminand cu un lesin. M-am speriat groaznic, am chemat salvarea, a doua zi, a dica ieri avea bilet de avion si eram hotarata sa-l aman...Aia de la spital au spus ca o interneaza dar mama nu a vrut sub nicio forma. A spus ca vrea sa ajunga acasa cat mai repede ca sa mearga la doctorii ei si la un spital unde intelege limba. Slava Domnului ca ieri a ajuns cu bine la Bucuresti pana la urma dar azi noapte iar i-a fost rau si a ajuns de urgenta la alergologie la Colentina. Sincer pana acum nu mi-am imaginat ca o alergie se poate manifesta in asemenea hal. In cateva momente parca am retrait ultimele ore ale tatalui meu... Nici nu vreau sa ma gandesc unde s-ar fi putut ajunge daca nu as fi avut Tavegil in casa...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

LEXI, of Doamne, multa sanatate mamei tale.

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Lexi - eu am intotdeauna in casa Claritine- am patit eu de am facut ceva alergii groaznice - mi s-a umflat capul, mainile, ochii.... La fel a patit si Cristi acu' multi ani...

Sanatate mamei tale.

Trischa- distractie placuta!

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Buna dimineata, mamici!

Lexi, multa sanatate mamei tale. Sper ca ai vesti bune despre ea.

Vine cineva la ?

Eu mi-am luat o zi de CO si sunt acasa. Pe Maria am dus-o la gradi, dar o iau inainte de somnul de pranz. Sper pana atunci sa-mi termin treaba pe care o am de facut.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Neata,vin eu la o cafea,ziua mea libera s-a terminat asa ca de azi...la munca.Astept sa se trezeasca copila si s-o duc la gradi si apoi plec si eu la ale mele.
Ieri am fost cu Patrizia in oras la cascat gura si cumparat nimicuri,i-am cumparat copilei un ruj scump si care mirosea urat doar pentru ca avea o printesa pe capac si era roz.Macar am avertiza-o ca trebui sa-l aiba pana la 6 ani.Am mai luat 2 cutii de praline,una cu cioco pt copila si una cu sampanie pentru mine,pe care le-am halit catarate pe o banca si uitandu-ne la lume.Deci..rasfat total..si acasa ne astepta tata cu tocana de cartofi cu muraturi..dar nu a mers nicicum dupa praline.

Lexi,sanatate mamei tale!
O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Trischa, mancarica de cartofi am facut si eu ieri si supa de pui cu galuste.

Dar chiar ca v-ati alintat ieri!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

salutare,
hop tzop si eu la cafea

alergie am facut si eu de 2 ori, m-am umflat toata, ca um balon + bube...s-au speriat si doctorii de mine

Vladone iar e racit, a ratat si piesa de teatru de azi.

Gety, si eu am vrut sa imi iau liber azi dar am avut niste belele pe la birou, cu site-ul, provider-ul ne-a busit site-ul si avem de recuperat niste date e greu sa fii profi la noi in tara ... dar o sa plec mai devreme, ca trebuie sa ajung la sedinta cu parintii apoi am seara de margelit, sper ultima pe anul asta, ca nu ma mai tin balamalele... sunt cu somnu raaau in urma.
pup

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Eu sa spun drept, inca n-am facut alergie la nimic pana acum. Si parca nici in trecut nu erau atatea probleme cu alergiile. Maria facuse odata niste blande pe sub ochi, dar nu s-au pronuntat dr. de la ce a fost. Ba ca a facut alergie la soare, ba de la ciocolata, cine stie...

Lilina, spor sa ai! Si multa sanatate lui Vladone. La Maria a fost ieri piesa de teatru.
Eu am dus-o alaltaieri la tataia si la buni si-mi tot ziceau: ba c-a mai slabit, ba ca-i palida si n-are rosu in obrajori.. Eu incerc sa o scot zilnic afara, dar cred ca e si din cauza "colectivizarii".

Merg sa o iau de la gradi.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput