Bucurii de sept-oct 2006 (184)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor. Vad ca nu e nimeni pe-aici, probabil aveti vreme buna pe-acolo si profitati. Foarte bine faceti! Aici e frig, un vant care te ia pe sus si ploua cu furie. Se pare ca pe-aici nu mai avem sanse sa vedem soarele anul asta...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Lexi, te rog sa stergi mesajul primit pe mail de la Ioana. Ne-a rugat sa nu postam mail-urile pe forum.

Aradencele alaturi de maria_rubi

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Imi cer scuze, Alina, mie nu mi-a spus nimic si am presupus ca am voie.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Lexi , si eu am vrut sa-l postez la "Aradence", dar a scris Ioana ca ne roaga sa nu postam mail-urile. Le-am trimis apoi fetelor pe mail.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Buna seara!
Am reusit sa incarc pe net pozele de la botez, pentru cine vrea sa le vada.
Aseara am contactat un virus f urat de pe net si credeam ca s-a zis cu computerul nostru. Noroc ca a reusit sotul sa scape de el...

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Buna dimineata,
Lexi,frumos bebelus si voi sunteti frumosi,sa fiti cu totii sanatosi!
Noi am fost sambata la calarie si ieri pe munte,vremea a fost frumoasa si ne-am simtit bine.
O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Hello tuturor!

Lexi sa-ti traiasca finutul! e un grasulin frumos foc. Si voi sunteti foarte frumosi iar costumasul e foarte frumos si el.
Trischa- ce frumos - si eu vreau la calarie.

Noi ieri am fost pe dealuri la plimbare si am dat de o turma de capre care erau foarte prietenoase si au venit la noi sa le dam de mancare. Victor cand a vazut ca vin a luat-o la sanatoasa si a inceput sa strige sa luam caprele de la el. In schimb cu ditamai catelul nu a avut nici o treaba..
Azi dimineata a zis ca el nu mai vrea sa se spele pe dinti ca s-a saturat sa se spele tot timpul.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Buna tuturor.
Multumim de aprecieri! Ce bine ca v-ati plimbat.
La noi a fost o vreme infernala sambata, sa nu fi dat caine afara din casa, vorba lui Creanga. Ieri a fost frumos iar noi am facut o excursie pana la Duesseldorf si ne-am simtit foarte bine. Pacat ca acolo a plouat si am stat doar in casa...
La toamna romaneasca nu am mai ajuns caci atat eu cat si Maria suntem racite cobza si pe vremea aia nu as fi iesit nici daca-mi dadea cineva bani pt asta.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Buna seara fetelor!

m-am amuzat foarte tare cu povestirile voastre despre copii, sunt totzi niste scumpi, as putea citit ore in sir.

faza cu "multe profesii" si Fabi o are, dar doctor cu sigurantza nu va deveni , nu suporta sa vada sange, nici macar pe Alex nu-l suporta cand saracutzul isi sufla nasul ... i se pare gretzos orice e legat de corpul uman.

acum cateva zile am avut o faza dragutza, ii duceam pe amandoi la un coleg de gradi, si pe drum s-a oprit Fabi pe un varf de deal de unde aveam o panorama frumoasa a satucului nostru , si il aud exclamand foarte entuziasmat:
"Wow Alex, uite cat e de mare lumea asta!"

Acum tocmai ii invatz despre Pamant, luna, soare, planete, care in jurul cui se invarte si li se pare foarte fascinant totul, dar inca nu-si pot crea o imagine despre cat de "mari" exact sunt acestea, nu stiu la ce sa le raporteze.

lexi, avetzi acum pisica proprie sau e vorba de cele ale vecinilor? :)

lilina, stii cum se zice: croitorul n-are haine, dentistul n-are dintzi , agentul de turism nu pleaca in concediu :). Nici noi nu vom pleca nicaieri anul asta , mai ales ca n-avem babysitter.
doar peste o saptamana dam o fuga la mare - la soare sa ne reincarcam bateriile.

Crisnemes si pe Fabian il cheama si Martin, si pe 11 nov i-am comunicat ca e ziua lui onomastica la care el a inceput sa se crizeze ca pe el il cheama doar Fabi si "cateodata Fabian", dar in nici un caz Martin - na ja, nemultzumitului i se ia darul .

Am citit si eu vestea despre Pufy, ii doresc si eu sa treaca timpul cat mai repede pana la revederea familiei si sa faca fatza atat fizic ccat si psihic la ce o asteapta acolo.

inchei aici ca ma cheama patul, desi n-am servit "ceai de somn" :)

Mergi la inceput

Buna tuturor.
Azi sunt acasa cu Maria.
Adina, nu avem pisica noastra dar avem 2 pisici din vecini abonate pe la noi. Intr-o zi, in timp ce tineam geamul deschis la sufragerie, ne-am trezit ca una din ele a sarit pe geam in casa. Iti dai seama...

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput