Bucurii de sept-oct 2006 (184)
Raspunsuri - Pagina 19
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Gety, multumim pentru cafea!
Multumesc mult pt urari si sustinere. Am fost foarte speriata cu mama si inca nu m-am linistit de tot. Doctorita de la Colentina i-a spus ca a avut noroc ca are inima buna pt ca putea sa moara.
In fine, acum e ceva mai bine dar am inteles ca o sa dureze intre 2 sapt si 3 luni pana ii vor trece umflaturile de pe corp...
Noi tot raciti suntem, sotul meu e cel mai bine dintre noi, Maria in schimb tuseste noaptea de zor si nu se poate odihni ca lumea. Mi-e tare mila de ea. Iar eu mi-am luat niste picaturi de nas la servici si-mi pun mereu.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
anangel_lexi spune:
Buna dimineata, poftiti la
sau ceai, dupa preferinte. ![]()
Aici e in continuare foarte frig. Maria se simte ceva mai bine dar tot mai tuseste noaptea. Aseara am inceput sa impachetam, eu cu ea, primele cadouri de Craciun. Iar in weekend ne vom ocupa de florile sensibile, sa le invelim.![]()

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Ancuta_eu spune:
Buna fetelor
Un semn de viata si de la noi! Imi pare rau ca nu am mai reusit sa scriu, asa cum mi-am propus ... dar, uite ca azi am reusit sa citesc si sa scriu.
Am avut o perioada foarte aglomerata la serviciu, iar acasa n-am reusit sa mai deschid calculatorul.
Ioana a revenit in Bucuresti, dupa 2 saptamani la bunici, si se pare ca avem o problema cu mersul la gradinita. L-a adus la disperare pe tati, plange dimineata cum n-a facut-o nici in prima zi de gradinita. Intr-o seara mi-a spus ca nu vrea la gradi pentru ca sta prea mult ( si e foarte adevarat de dimineata de la opt si ceva pana patru jumate cinci, dpua masa, e destul de mult), aseara mi-a spus ca nu vrea la gradi pentru ca nu ii lasa cu mamicile ... sper ca de saptamana viitoare sa rezolvam "problema". Este adevarat ca am avut-o si pe bunica la noi, si ea s-a dus sa o ia saptamana aceasta ... iar mami a fost cam ocupata
.
In rest suntem bine ![]()
Lexi multa sanatate mamei tale!
gety la fel am patit si eu cu Ioana cand am dus-o la bunici, la inceputul vacantei - ca a slabit, ca e palida, ca s-a schimbat ... conteaza foarte mult faptul ca intrat in colectivitate.
Lilina multa sanatate nazdravanului Vladone! Multa putere si tie!
Va doresc sa aveti parte de un weekend frumos, insorit, calduros ... asa cum doriti fiecare!
http://picasaweb.google.com/ancuta2009
Un copil iti ia tot ce ai avut si iti da, in schimb, tot ce n-ai avut vreodata.
Roxana01 spune:
fetelor, n-am mai intrat sapt asta pe forum. am fost putin ... deprimata e mult spus, dar n-am fost in apele mele. fara masina imi este foarte greu, fac 3 ore pe drum spre si de la serviciu, nu mai am libertatea de a merge la cumparaturi cand vreau, parca nimic nu-mi iese...
in plus, tot sapt asta au intervenit ceva schimbari si la daria: este mult mai nervoasa, nu ne intelegem cu ea deloc si , in plus , si la gradi nu doarme si deranjeaza clasa (am primit reclamatii de la educatoare). mi-e mila de ea, dari are o fire introvertita, tine durerea in ea si nu spune nimic. sunt convinsa ca ceva o deranjeaza, incerc s-o provoc sa-mi spuna ce, dar nu reusisesc. totul a culminat cu azi dimineata, cand imi plangea pe scari la gradi ca ea nu mai vrea la gradi, ca copiii sunt rai si o bat. mi-a fost o mila de ea!!!!
am vorbit cu educatoarea sa fie putin mai atenta la ea sa vada daca isi da ea seama ce s-a intamplat. am mai urmarit-o dupa ce a intrat in clasa. de obicei se inconjura de fetite (prietenele ei). azi s-a retras intr-un colt si ceilalti copii se jucau iar ea statea abatuta. ma durea sufletul s-o vad asa. si ma enerveaza din nou, ca acest fapt a intervenit tot de cand n-am mai putut s-o duc eu la gradi, a dus-o taica-sau, ca eu nu mai am masina. azi am fost special sa vad ce se intampla. e clar ca trebuie sa ma implic din nou, sper s-o scot la capat, caci daria este tare nefericita la gradi.
in acelasi timp la victor se vad multe progrese vis a vis de mersul la gradi. invata cantecele, poezii si vorbeste de nu stiu de unde scoate toate expresiile.
noi acasa am inceput pregatirile de Craciun: invatam Colinde... am invatat Mos Craciun si Buna dimineata la mos ajun. in plsu stiu amandoi toate cutiutele muzicale si mai nou sunt absolut fascinati de CD-ul cu Gasca Zurli, caci am fost la un spectacol de-al lor si le plac tare mult cantecelele.
de la anul mi-am propus s-o inscriu pe dari intr-un cor la palatul copiilor (Alegretto sau altul). cum nu are voie deocamdata sa faca dansuri intr-un club sportiv, vreau sa-i dezvolt aceasta latura care o pasioneaza. imi pare rau ca n-am facut asta chiar de anul asta, dar am fost tare zapaciti cu tratamentele kinetoterapia si medicii si nu am putut sa ma gandesc si la dezvoiltarea aptitudinilor creatoare.
Lexi, slava Domnului ca este bine mama ta! In acelasi timp, permite-mi sa comentez, taaare ciudat se mai comporta parintii nostri in astfel de situatii!!!! eu n-as fi plecat din spitalul din germania pt nimic in lume ca sa ajung la unul din romania, fie el si Colentina! dar sunt convinsa ca asa ar fi facut si mama si socrii mei, s-ar fi intors acasa...
fetelor, aveti idee ce cadouri le faceti educatoarelor de craciun? ca eu sunt cam in pom: am 4 educatoare si 2 directori si 2 asistente de multumit (deh, 2 gradinite!). si vreau sa-mi ramana bani si pt cadourile copiilor si parintilor, nu sa se duca totul pe gradinite...
in curand parasim scutecele.... vai, ce dor imi va fi...
Roxana01 spune:
Am uitat: Lexi, Lili, multa sanatate mariei si lui vladone! Lil, eu le dau ca tratament a la long Exctract de coacaze negre si extract de carpen , foarte bune in afectiunile ORL. se gasesc in general la plafar, dar si la farmacie. poti sa-i dai pana in 3 luni parca. eu le fac "Tzuiculici" (asa le zicem, ca-s "alcoolice") intr-o cescutza mica, ceai, miere si 20 pic de extract. dau noroc si le beau foarte bine. lexi, nu stiu daca in germania gasiti asa ceva, dar da-i miere, lamaie, ceaiuri mariei , stii tu mai bine...
anangel_lexi spune:
Rox,
multumesc pentru sugestie. O sa-i iau si eu Mariei din Ro extractul acela.
Multi
Dariutei, sa depaseasca cu bine perioada asta.
Ancuta, succes Ioanei la gradi, sa se reacomodeze repede!

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
lilina spune:
salutare
multumim pt urarile de sanatate, nu ma inteleg mai deloc cu copilu'
e tare nervos si ma jigneste cum nu ma execut in secunda 2 

of Rox, mi se rufe sufletul cand citesc despre Daria.
din ciclul vreau cizme negre si geanta neagra, vorba aia "sa mearga la orice"... am fost cu colega mea la modexpo la romexpo si mi-am luat geeanta gri+argintiu si ghete gri
bucurestence, vedeti ca expo e pana duminica si au preturi bune la gentile de piele...
fug la treaba, ca mi-am facut de cap destul pe ziua de azi
Lilina &
fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
tanima_i2002 spune:
Salutare!
Revin dupa o mare absenta. Am citit sporadic, dar destul de rar, asa ca nu prea mai stiu ce ati mai facut.
Eu am avut o perioada f aglomerata cu doctoratul. Am reusit sa finalizez niste referate la care tot lucram de 4 ani. A mai ramas teza, adica greul. Deci am in continuare mult de lucru. La servici am ramas f mult in urma. Copii ma solicita enorm. Resursele sunt deja epuizate de mult. Nervii au ajus si ei la limita cu mult timp in urma. Ba as spune ca acum sunt la recuperare (am fost la bioenergetician si am un tratament de recuperare psihica si fizica, iau multe imunostimulatoare si parca m-am mai pus pe picioare dar am inceput sa pun si Kg nedorite).
Copii sunt bine, energici, destul de sanatosi in contextul in care amandoi merg in colectivitate (inevitabilii muci si uneori si tuse). Am inceput sa ma inteleg mai bine cu Rares, se vede ca a crescut si comunicam altfel, in schimb avem o perioada f urata cu Miruna care este foarte capoasa, totul e "a mou" (adica al meu). Vorbeste cate in luna si in stele, a crescut mult, este deja o fetita cu personalitate, cu pretentii de toate felurile. Rares s-a acomodat nesperat de bine la camin, ii place f mult (colegii in mare sunt aceiasi de la cresa), a invatat foarte multe cantece si poezii. Eu nu prea m-am mai ocupat mai deloc de el si imi pare rau cand vad ca timpul zboara si deja nu ma mai pot mandri ca un anume lucru il stie de la mine.
Eu abia astept sa treaca acest an, un an foarte urat, care mi-a adus multe suparari in familie (in cuplu mai exact), imi doresc ca noul an sa imi aduca orice altceva, desi nu stiu ec mi-as mai putea dori in contextul actual. M-am resemnat la gandul ca probabil exista o lege a compensatiei: am doi copii frumosi, am o casa modesta, sunt destul de sanatoasa si eu si copii la fel... Altii tanjesc dupa ce am eu asa ca incerc sa multumesc Domnului macar pentru ce am, daca va fi sa fie in viitor mai mult, bine, daca nu...incerc sa ma bucur macar de aceste lucruri.
Roxana, in privinta Dariei, sa stii ca si noi cand faceam fizioterapie si cu Rares si cu Miruna erau dati peste cap luni bune, asa ca eu as pune starea Dariei si pe asta, probabil ca resimte si ea oboseala programului incarcat, nu mai poate tine pasul cu ceilalti, se simte probabil exclusa de catre ceilalti. Eu ma uit la Rares ca saptamana asta a stat 2 zile acasa si imi spunea cu regret ca ceilalti nu stiu ce au facut cat el a lipsit si el nu a stiut sa faca.
Ancuta, Ioana a facut o pauza de gradi, banuiesc si acum a vazut ca se poate sa mearga cand are ea chef ca bunicii pot veni sa mai stea cu ea si acum a trecut la santaj.
Nu stiu ce sa va mai spun in rest, am lipsit destul si nu am avut timp sa citesc din urma. Voi incerca sa recuperez.oricum am scris enorm de mult. Miruna este in brate la mine si mai tasteaza si ea, asa ca imi este imposibil sa mai scriu ceva coerent.
Va pup si va doresc un week-end placut cu mult soare, asa cum au anuntat in sud-vestul Romaniei. Si daca ne unim fortele poate suflam un pic de aer cald de pe la noi si pentru fetele din Germania care am vazut ca se vaitau de vreme rea.
Multa sanatate tuturor.
GETY spune:
Buna seara, mamici!
Tanima, am citit ce-ai scris, chiar daca ai scris mai greu. Mi-ar fi placut sa vad si vreo 2-3 poze cu prichindeii tai.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Buna dimineata!
Maria a inceput aseara sa tuseasca
, ma miram sa "reziste" asa mult, i-am dat niste eurespal, am pus ulei de eucalipt in chestia aia de lut, i-am dat o lingurita de miere si sa zicem ca s-a linistit. Azi n-am scos-o din casa, i-am luat niste ceai Plantusin si niste unguent Orisan pentru nasuc. Catina cu miere si Eurespal. Poate scapam cu astea.
Am fost si la sedinta cu parintii, unde m-am enervat un pic pentru ca se strang bani pentru televizor cu care nu suntem de acord, nici acasa, nici la gradinita. Cu cat mai putin, cu atat mai bine.
M-am enervat ca vreo 2 mamici au spus ca TV-ul e foarte folositot, un CD cu desen animat e foarte bun... Ma rog...
La serbare vor fi fetitele fulgusori, iar baieteii oameni de zapada. Or sa spuna poezii, o sa cante niste cantecele, o sa vina Mos Craciun si cam asta...
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!