Bucurii de sept-oct 2006 (184)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Buna seara,dau un pahar de lichior dulce si gretos,cu gheata multa merge si poate tine si de foame ca-s lihnita.
Azi am avut o zi ..brrrr,cu multaaaaaaa munca.Nu am avut chef dar nu mai suferea amanare,cumparaturi,spalat,mancare,facut curatenia bi-anuala in masina..chestii care nu-s placute dar ..asta e.
Am facut tocana de ciuperci,ciorba de fasole verde si peste cu pireu.Tocana pt mine si tata(care are minsiunea sa faca o mamaliga langa)si peste pt Patrizia si prietenul ei care vine in seara asta la noi sa manance si sa doarma.N-o sa mai fiu io asa relaxata peste cativa ani cand o sa zic asta..sau mai sti?
GETY,ce mama-masi fac copiii cu tv-ul la gradi???Tu spune-le ca esti pentru doar daca se aduna bani pentru ultima tehnologie aparuta..poate ii sperie pretul si renunta.
ROXANA,un tips de la mine,eu am cumparat niste pungute cu pietricele lucitoare in forma de floare,fluture,inimioara..etc si ii pun copilei in fiecare zi in buzunar vreo cateva.Ea stie ca are o surpriza in buzunar dar nu are voie decat la gradi sa se uite.Si apoi ce face cu ele...treaba ei,de regula de imparte la copii si-si opreste doar una.Important e ca in fiecare zi are o surpriza.
Si mie mi-e greu ca toata ,,beleaua,,cu scoala copila,imbrac-o,pune-i pachet,da-i ceva de mancare,du-o la gradi si apoi fugi la munca pica pe mine.De la munca tot eu fug sa iau copila si vezi mai departe ce...nu mai zic ca stiti si voi ce urmeaza.
Faza e ca eu m-am linistit,poate sa dea bomba prin casa ca nu ma stresez,nu e potol,incropim ceva,soacra e departe si important e sa fim sanatosi.
Ooooooo,ce am mai scris,cred ca-si face efectul gretosenia din pahar.
Adina,tu pe unde esti???Mi-am pus tel fix ,de ai chef de palavre iti trimit nr.
O seara frumoasa si sanatate tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Gety, multa sanatate Mariei!
Trischa, ce harnicuta ai fost! Felicitari!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eh, se pare ca a sosit momentul...
CAPITOL NOU la "Floarea copilariei"

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput