Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(127)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Misticgirl ai incercat pe LaRedoute? Eu de acolo mi-am luat camasa de noapte pt alaptat, dar pt prima nastere, si of course ca o sa o amortizez si acum.

Daca ti-ai facut analizele si deci doctorul ti-a spus ce ai, din pacate trebuie sa rezisti pana vine bebe, ia multe vitamine, calciu, adica sucuri naturale, fructe, lapte, etc. Starile astea de ameteala mai pot fi provocate si daca nu te hidratezi corespunzator - multa apa ( zic io, care abia beau) sau daca mananci prea gras, sarat, etc.

Alina (36+ sapt) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Mistic uite aici pt inspiratie ( desi cred ca le-ai vazut deja!):
http://www.laredoute.fr/achat-lingerie-nuit-grossesse-allaitement.aspx?categoryid=25916458

Alina (36+ sapt) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

buna ziua fetele
daca tot va plangeti de una , alta, am zis sa ma alatur voua
deci am niste picioare si maini de zici ca sunt HULK (sper ca am scris bine), sunt umflata rau de tot plus ca am mainile amortite de abia mi le simt
tensiunea mi-am luat-o si e 134/73, habar n-am daca e buna sau nu, poate imi spuneti voi

deci ne intalnim maine la ora 19.00 la rest cena2?!

eva fff frumoase pozele, se vede ca faci din pasiune ceea ce faci

ana sper sa-ti ajunga mobila azi, pt ca stiu ce inseamna , am asteptat sa-mi vina dormitorul vreo 2 luni si ceva si abia sapt trecuta au binevoit sa mi-l trimita

apropos de camasi si sutiene de alaptat, tb sa ma duc si eu sa-mi iau , noroc cu voi ca ati discutat despre asta, ca uitasem complet

Lore 30 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Cum ne alegem masura pt sutienele de alaptat? Ramane aceeasi masura ca dinainte de nastere sau avem surpriza ca vom avea o masura mai mare?
M-am apucat si eu de bagaj, sa fiu pregatita pentru orice eventualitate.

29+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Alina, multumesc pt link. Studiez modele de camasute de alaptat si halate si revin Ma si intind in pat, m-a luat moleseala, dupa ce am mancat.
Legat de intalnirea de maine, nu stiu daca ajung. Am curs de la 17:00 la Leu, daca ne da drummai repede,vin si eu. In mod normal tine pana la 20:00, dar poate se indura de noi si plecam pe la max 19. Revin curand.

Claudia 34+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna!
Alina, te inteleg perfect, si eu la fel.:))
Lore, mie dr mi-a spus sa-l anunt cand depaseste 14. Dupa 14 se fac analize, se monitorizeaza... De multe ori poate fi un caz izolat. M-am trezit si eu cu 13,5 intr-o seara, cand in mod normal am 9-10.
Ana, yuhuu!! Daca ai stii cat ma bucur ca vine mobila de bucatarie, parca ar fi a mea.:)) Cred ca nu voi fi linistita decat cand ajungi cat mai aproape de spital. Nu ar fi mai usor sa locuiesti in zona, in apropiere, decat sa stai chiar in spital?
bb_alinush, imi place tare mult halatul, adica stilul.

Eu sutiene ff bune si comode, inclusiv de dormit cu ele mi-am luat de la Mothercare din magazin, am si probat. Eu mi-am luat marimea pe care o aveam inainte de nastere, parca o idee mai mari, dar la cateva luni imi erau cam largute. Am probat de la mai multe firme, inclusiv Jolidon, atunci, insa mi s-au parut net superioare, se desfaceau si se prindeau cu o singura mana extrem de usor.

Azi trec pe la birou sa-mi duc la HR concediul prenatal si ma gandesc sa ma plimb putin cu kaiacul pe Herastrau, ar fi prima data ca merg cu barcuta noua. O voi urca si pe Maria in ea, i-am cumparat o vesta mica de salvare care insa o intoarce pe spate in timp ce ea vrea numai pe burtica, asa ca inghite apa.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Andreea, uite colacul cu pricina:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260663404067
Ni l-a recomandat Cris, ca l-a folosit cu succes la fetita ei Teo. Si mi s-a parut o idee interesanta!

Ana, succes cu montatul mobilei!

s36 Lucas Petru

Mergi la inceput

Deci, cu sanii
Mie dupa cum ziceam si de dimineata mi-au crescut in sarcina. De la 80B la 85C. O sa mai creasca inteleg si cand vine laptele. Dar APOI, apoi la ce marime revin? Asta e intrebarea care ma macina

s36 Lucas Petru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lore76

buna ziua fetele
tensiunea mi-am luat-o si e 134/73, habar n-am daca e buna sau nu, poate imi spuneti voi

deci ne intalnim maine la ora 19.00 la rest cena2?!

Lore 30 + &

Tensiunea e cam pe limita din cate stiu eu, dar inca in partea "buna". Mie mi-a zis sa nu depaseasca 14 cu 9, ca de la valoarea asta ne panicam.

Si da, ne intalnim maine la 19 la cena2 Si facem schimb de impresii, cine are picioarele mai umflate

s36 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

fetele eu mai am de bifat de pe lista carutul saptamana asta o sa plec in cautari intrebare pentru cele care au cumparat deja: care sunt criteriile dupa care va ghidati cand alegeti carutul?

Doamne ai grija si de noi 33+

Mergi la inceput