Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(127)
Raspunsuri - Pagina 10
beatrice75 spune:
Alinus, de unde ai luat camasa alaptat de la LaRedoute?eu nu le-am vazut.In schimb, mi-au placut lucrusoarele pt bebe de la ei, sapt aceasta trebuie sa-mi ajunga.A, gata, Alinus, am observat linkul dat de tine. Dar sigur acele camasi sunt si de alaptat?Ca din poza par ca sunt doar pt burticute gravidute.
EEEEE, acum vorbiti voi de camasi de alaptat. Se vede ca ati intrat in febrilatii. Cand intrebam acum o luna in dreapta si-n stanga.....Mi-a raspuns doar Joy, tin minte care imi recomanda sa caut pe afara, ca la noi sunt horror si pe buna dreptate. Cand gasisem ceva frumos in afara, nu au vrut sa trimita pachetul in Romanica.
35+
36 ecografic
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunset_zuzi fetele eu mai am de bifat de pe lista carutul saptamana asta o sa plec in cautari intrebare pentru cele care au cumparat deja: care sunt criteriile dupa care va ghidati cand alegeti carutul? Doamne ai grija si de noi 33+ |
in primul rand, sa fie usor de manevrat, ca stiu atatea cupluri care au fost nevoite sa-si cumpere un al doilea carut din aceasta cauza.
35+
36 ecografic
beatrice75 spune:
Hehe!!!Chiar acum m-au sunat cei de la LaRedoute si mi-au zis ca vin maine cu pachetul(azi cred ca dispar si eu putin de acasa)si mi-au zis ca imi dau gratis catalogul de toamna-iarna si un ceas de manaNu ma astept sa fie ceva calitativ, dar foarte frumos gestul. Si am comandat doar 3 body-uri.
La sfatul lui Joy, voi cauta mai mult bluzite cu bretele, cu nasturei in fata, ca nu-mi plac camasile de alaptat.
35+
36 ecografic
beatrice75 spune:
Fetele, acesta este restaurantul cu intalneala?
http://www.youmago.ro/object/view/la-cena-2/377704
Mi-as dori si eu sa vin: 1. daca nu am contractii si 2. daca nu ma scoate sotul la plimbare (ca asa promisese)
35+
36 ecografic
beatrice75 spune:
Hai ca iau o pauza ca am ajuns sa vorbesc singura
mi-ati facut pofta de pizza
Mai trag niste shopaiala pe Amazon. Gasisem si cover toilet papers, dar nu trimit si la noi.
35+
36 ecografic
danaint spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Fetele, acesta este restaurantul cu intalneala? http://www.youmago.ro/object/view/la-cena-2/377704 Mi-as dori si eu sa vin: 1. daca nu am contractii si 2. daca nu ma scoate sotul la plimbare (ca asa promisese) 35+ 36 ecografic |
Da, ala e!
s36 Lucas Petru
misticgirl spune:
Si eu ma gandesc, in cazul in care nu gasesc camasa de alaptat, sa imi cumpar ceva cu bretele si nasturi in fata. Imi spunea Alexa ca si-a cumparat camasa de alaptat si halat parca din spital, dar oare la Filantropia vin cu "vanzarea door to door"? Nu am vazut pe acolo 'agenti comerciali".Si nu o sa-mi arda de cumparaturi dupa cezariana, asa ca mai bine ma duc pregatita. Maine imi cumpar ceva si o sa fac poze, sa va arat. Acum ma uit la Amazing Race, pe AXN, azi e finala...si apoi calc si sper sa iesim afara, daca ajunge sotul la o ora rezonabila.
Vreau sa mananc ceva bun, mancare, nu dulce, dar nu stiu ce
Claudia 34+ si Nicholas (25.11.04)
beatrice75 spune:
Claudia, eu nu cred ca le dau voie agentilor comerciali, adica abia le dau voie rudelor 2 ore pe zi....
35+
36 ecografic
Joy21 spune:
Vad ca sunteti ocupate cu pregatirile ca niste albinute. Mai e putiiin
Multumesc la toate fetele pt incurajari Eu sunt tot optimista, nu concep ca bebe ar putea pati ceva. Raportez ca am inceput tratamentul cu ovule, destul de neplacut, dar asta e. Cu ocazia asta am remarcat si eu cat de jos e bebe, e incredibil, as putea sa-l mangai pe cap
De aceea probabil imi e si greu cand ma asez, e o senzatie neplacuta.
Victoria, mami de Anna Sofia, 34+ cu inimioara
David Lloyd George
Joy21 spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Fetele, acesta este restaurantul cu intalneala? http://www.youmago.ro/object/view/la-cena-2/377704 Mi-as dori si eu sa vin: 1. daca nu am contractii si 2. daca nu ma scoate sotul la plimbare (ca asa promisese) 35+ 36 ecografic |
Te asteptam cu drag.
Victoria, mami de Anna Sofia, 34+ cu inimioara
David Lloyd George