Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(127)
Raspunsuri - Pagina 8
douradoudou spune:
eu cam toate pijamalele si halatele mi le iau de la "la senza"..nu stiu daca aveti si in romania..au modele super frumoase ..si au si modele funny
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 35+ cu
andreeacc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou eu cam toate pijamalele si halatele mi le iau de la "la senza"..nu stiu daca aveti si in romania..au modele super frumoase ..si au si modele funny alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si 35+ cu |
exista in baneasa mall si plaza romania
Andreea, mami de baiat si 36+ cu
AMR 17 zile!
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
bb_alinus spune:
Buna burtici, am trecut sa va salut, sper ca nu mai e nimeni pus pe surprize sa nasca prea devreme! Dar acum suntem multe cred aproape de termen, si deci nu ar fi asa probleme daca bebicii nu mai au rabdare.
La noi as vrea sa nu se produca nici o surpriza si sa stea bebe pana la termen, nu de alta dar inca nu am terminat renovarea camerelor si inca nu am nimic amenajat! Nici usi nu am, ca le-au luat si habar nu am cand le vor aduce....imi fluiera vantul prin camere.
Misticgirl imi pare rau ca nu te simti bine. Cand am fost la spital si am cerut analize suplimentare ( asa cum eram obisnuita in Franta) , ca astia de aici nu iti masoara nimik, doar te intreaba cum te simti si asculta bataile inimii bebelui.... deci cand au auzit de analize, m-au intrebat daca ma simt rau, si mi-au enumerat exact simptomele tale. Doar in cazul asta mi-ar fi facut analiza de urina, sange, glucoza. Poate ar fi bine sa intrebi medicul.
Uf, am inceput de dimineata mesajul asta si inca tot nu l-am trimis.
Eva, eu vin in Franta daca e pt o sedinta foto cu tine, no problem! Uf, pacat ca nu sunt fotogenica, nu sunt buna de manechin :)) Oricum felicitari pt talentul de fotograf! Cine e actorul pe post de manechin? E cunoscut cumva?
Alina (36+ sapt) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
beatrice75 spune:
Mistic, ai pm
Elfica, multumesc de sfaturile trimise pe privat.
Onniex,
35+
36 ecografic
ana_o spune:
Elfica, welcome back!
Dana, cum sa nu te iau? Si eu ma bucur de intalneala!
Beatrice, eu o sa stau in spital ceva timp... daca bebele se lasa asteptat. Eu am DPN pe 30-31 oct, ce fac daca bebele vrea sa apara mai tarziu?? Sunt atatea cazuri cu DPN la 41-42 de s, deci era musai sa vina coafeza.
Claudia, stiu senzatia de "vreau, dar nu pot", cand vine vb de facut curat, calcat etc. Deseori spun ca am inceput sa inteleg impotentii. Ciudata analogie, dar cam asa sta situatia si acolo... vrei, dar nu poti.
Legat de halate, eu am unul alb/crem, simplu, din bumbac moale, cred ca e de baie si de stat in el... Dar nu ma cramponez prea tare de ideea ca e de baie. La mine problema sunt papucii, c papuci sa-mi cumpar pt. spital. Hm....
Sutiene.... dc va spun ca mi le-a cumparat al meu frate, din Viena, ma credeti?? Mama n-a mai avut timp si s-a ocupat el de acest aspect... si sutienele(2buc) si maieul de alaptat(2 buc) el le-a ales, cu putin ajutor din partea unei angajate. Toate simple si dragute, zice el. Eu inca nu le-am vazut, ca au ramas la Tg Jiu. Daca o sa auziti un tipat, sa stiti ca e al meu, de la Tg Jiu... poate am vreo surpriza si gasesc alte accesorii. Dar am incredere ca el imi cunoaste gusturile si oricum, a cumparat totul de la raionul de gravidute(H&M).
Va las, am sunat la magazinul de mobila si trebuie sa ajunga echipa, cica... Sa videm!
Ana
37+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...
misticgirl spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Mistic, ai pm |
Am raspuns acum, Beatrice!
bb_alinus, am facut aceste analize si mi-a iesit anemie, colesterol marit, in rest nimic...nici la sange,nici la urina
Claudia 34+ si Nicholas (25.11.04)
alinushca spune:
neatza si de la noi cu intarziere. nimic nou prin curtea noastra doar ca deh... se desfasoara tot mai greu activitatile zilnice plus plimbarile pe la spitale/analize/etc (stiti voi... macar cele care mai aveti copii). e 2:16 si inca nu am mancarea gata ...
am intrat sa verific daca e toata lumea bine. si sunt multumita va pup!
Mami de (28.10.2008) si bb2 s 36
bb_alinus spune:
Ana O tu te internezi chiar pe 30-31 oct si astepti in spital sa vina bebe? Wowww, ca imi amintesc ca la mandra mea am asteptat de mi s-au lungit urechile si ea tot nu venea, am declansat-o si tot degeaba.....Dar ma gandesc ca din motive medicale te duci asa devreme.
Legat de halat, eu abia mi-am gasit, ca sunt mica si nu vreau sa ma innec intr-unul de finet pana la calcaie....ehe, daca ati vedea ce marimi au olandezii, de necrezut cum o talie 36 in Olanda e echivalentul taliei 40 din Franta de ex. Mi-am gasit de la Rituals, nu stiu daca exista si in Ro, dar au niste produse cosmetice, de relaxare si ceva textile de casa superbe.
Eu mi-am luat asta:http://www.wehkamp.nl/damesmode/nachtmode-huismode/rituals-home-yoga-wear/rituals-homewear-kimono/C01_L0D_R02_650919/
Alina (36+ sapt) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
Elfica spune:
Multumesc pentru mesajele de bun venit. In cursul zilei de azi voi intra sa vad si pozele cu burticile voastre. A mea nu e prea mare, in comparatie cu altele, dar ma bucur, ca nu mi-e prea greu. In greutate am luat 10 kg si sper sa imi fie mai usor la nastere si dupa aceea, cand voi vrea sa scap de kg. Bebe nu mai stiu cate kg are, dar sper ca e ok. Am fost vineri si mi-a facut o eco f scurta, doar cat sa aud ca ii bate inima. Vroiam sa stiu si eu daca pozitionarea sa e buna (toata sarcina mi-au spus ca e cu capul in jos, sper sa nu imi faca o surpriza si sa se intoarca tocmai acum, la final!), daca greutatea e conform varstei sarcinii, cum e cordonul ombilical, lichidul amniotic, dar... asta e. Medicul nu putea sa ma controleze si a rugat o colega sa imi faca diverse chestii si asta a fost rezultatul. Dar miercuri ma duc sa imi iau rezultatul de la analizele secretiei vaginale si a celei de streptococ si atunci e si medicul de garda. Poate va avea mai mult timp de mine atunci, sa scap de griji...
Si acum un sfat pentru fetele care se ard, ca stiu ca au fost ceva probleme la VMadelain si nu mai stiu la cine... Miraculos de usor trece arsura cu albus de ou! Tineti minte si aplicati cand va ardeti! Contine colagen si reface tesutul imediat! Puneti putin albus, se face ca o pojghita pe zona arsa, lasati asa cat mai mult timp si vedeti ca dispare totul: senzatia de usturime, roseata, iar tesutul isi revine foarte repede! Bine, nu m-am ars niciodata f rau, dar merita incercat!!! Mai stiam si cu miere, am incercat, dar rezultatul nu e senzational! Insa cu albus DA!
Revin dupa ce vad si pozele!
36+
misticgirl spune:
citat din mesajul lui bb_alinus Ana O tu te internezi chiar pe 30-31 oct si astepti in spital sa vina bebe? Wowww, ca imi amintesc ca la mandra mea am asteptat de mi s-au lungit urechile si ea tot nu venea, am declansat-o si tot degeaba.....Dar ma gandesc ca din motive medicale te duci asa devreme. Legat de halat, eu abia mi-am gasit, ca sunt mica si nu vreau sa ma innec intr-unul de finet pana la calcaie....Eu mi-am luat asta:http://www.wehkamp.nl/damesmode/nachtmode-huismode/rituals-home-yoga-wear/rituals-homewear-kimono/C01_L0D_R02_650919/ |
Ana se interneaza mai devreme de 30 oct parca. Ea naste la Tm, de aceea isi ia masuri de precautie ridicate
halatul este foarte dragut, sa-l porti sanatoasa. Maine imi gasesc si eu ceva, ca doar nu sunt ghinionista-ghinionistelor
Claudia 34+ si Nicholas (25.11.04)