Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(127)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

EvaF am papat la pranz porumb fiert fara pic de sare . Sunt mandra de mineeee!

Urmeaza sa ma patucinizez ca am avut o nuapte groaznica si cand ma scol cred ca manc rosii cu cas (e nesarat).

sugubina 31+ cu Puficele

Uite o idee excelenta, porumb fiert garnitura la ceva carnita fiarta/ fripta.

Noi avem ciocantir, diseara fac un lighean mare de pop corn, fara sare

Gata merg sa fac cartofi prajiti cu oua, asta am chef si o salata de rosii, totul bineinteles FARA SARE Ce viata!

Pofta buna tuturor!

Eva & Luca (08.09.2008) acum 28+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Am probat camasa de noapte pregatita pt spital si mi se pare ca arat ca naiba in ea Si aum imi dau seama ca nu-mi mai place nici halatul pregatit (este un albastru, in ton cu camasuta). Offf...ajutati-ma,de unde imi cumpar camasa de alaptat la set cu halat??? Nu am un buget prea mare, asa ca daca imi spuneti si preturi orientative, v-as fi recunoscatoare. Vreau sa fie si haioase si din bumbac, dar sa nu dau un milion pe o camasuta de alaptat. Oare gasesc ceva calitativ si ok ca pret?

Claudia 34+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Am probat camasa de noapte pregatita pt spital si mi se pare ca arat ca naiba in ea Si aum imi dau seama ca nu-mi mai place nici halatul pregatit (este un albastru, in ton cu camasuta). Offf...ajutati-ma,de unde imi cumpar camasa de alaptat la set cu halat??? Nu am un buget prea mare, asa ca daca imi spuneti si preturi orientative, v-as fi recunoscatoare. Vreau sa fie si haioase si din bumbac, dar sa nu dau un milion pe o camasuta de alaptat. Oare gasesc ceva calitativ si ok ca pret?

eu am vazut in Obor ceva dragut, camasa de noapte cu bretele si halat cu cordon in talie; camasa era gri perlat cu bulinute roz si halatul roz cu guleras si cordon gri; era un roz placut, stins, costa cam 80 ron setul; mie imi placuse, dar tocmai imi luasem altceva ptr spital.

Andreea, mami de baiat si 36+ cu

AMR 17 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Andreea ai linkul pentru aripioare:
http://www.e-retete.ro/retete/aripioare-picante-kfc
Eu am urmat intru totul reteta si au iesit dementiale si destul de usor de facut. Le-am mancat si reci si au fost super. Multumesc mult pentru sfaturi.

Ioana ai dreptate cu Auchanul. Eu il am foarte aproape de mine si merg destul de des. AU foarte mulkte lucruri pentru bebe la preturi foarte mici. Hainutele sunt de calitate si ieftinute. Mi-am luat muklt body-uri de la ei.

Yupii Doura a revenit cu retete!!

31+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

EvaF, uitasem de prenatal, mothercare si jolidon...dau o raita si pe acolo; pentru mine primele 2 inseamna in ultimul timp doar articole ptr copii.

ukume24, multumesc de reteta.

Elfica bine ai revenit!

Andreea, mami de baiat si 36+ cu

AMR 17 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

daca vreti pui crispy=crispy puneti si corn fleaks

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onniex spune:

Buna fetele,

Am incheiat 33 de saptamani si am intrat in cea de a 34-a saptamana!

Noi suntem bine, burtica se mareste in continuare... Incerc sa fac destule plimbari, dar este din ce in ce mai greu. Nici don'soara mea nu s-a intors cu capul in jos, dar sper sa o faca la timp.

Va pup pe toate, fete curajoase!
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Claudia, eu mi-am luat camasuta pentru alaptata cu 40 de lei sau 45 din bumbac, din SIR (statia de metrou Veteranilor sau Armata Poporului cum s-o mai numi acum), la parter. Azi merg sa imi iau si halat.

29+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

S-a uitat el atent, a intrebat ce e chestia alba de pe bebe, a remarcat ca e murdar si a intrebat daca il spala si cireasa de pe tort: "si cordonu' ala... ti-l baga inapoi?". Eu una m-am stricat de ras.....

Cris mami de Teodora si 36+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Ana
37+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Andreeacc, Lore, multumesc pt ajutor. La SIR e cam departe, dar in Bucur Obor pot ajunge usor cu masina. La 80 lei setul, suna foarte bine . Ok, deci maine ma duc la Bucur Obor, trebuie sa gasesc pe acolo ceva sa-mi placa. Eu am problema ca sunt migniona si in afara de burta, sunt si slaba, de aceea imi gasesc greu haine
Ma duc sa mananc, ne auzim dupa. Inca mai astept idei de unde sa-mi iau camasuta de alaptat cu halat, imi place sa am de unde alege

Mergi la inceput