Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(127)
Raspunsuri - Pagina 6
douradoudou spune:
si eu trebuie sa-mi caut sutiene de alaptat..dar mai bine mor decat sa-mi pun uratenii pe mine..sper sa gasesc frumoase..aici sunt f multe magazine de lengerie
eva eu am adresa ta la bookmarks ..sunt fan eva ferriere de cand ne-ai dat linkul 1 data
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 35+ cu
andreeacc spune:
Sashenka nu cred ca-i tarziu, eu am stabilit pe 6 oct data cezarienei si facut rezervarea, deci cu 3 sapt inainte.
Siuta, sa ne spui neaparat cum sunt. Diseara trec prin mall pe la baneasa si o sa ma uit si la cele de la women secret.
Bravegirl si eu imi pot cumpara de pe acum, tot asa revin in 2-3 saptamani sanii la dimensiunea actuala, asa ca doar 2-3 saptamani o sa port sutienele "moartea pasiunii", dupa care trec la cele sexoase; trebuie sa imi ridic moralul cumva cand ma voi vedea in oglinda.
Andreea, mami de baiat si 36+ cu
AMR 17 zile!
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
ukume24 spune:
buna dragele mele,
Venim si noi din urma cu cititul ca ati scris nu gluma. Eu sunt inca la servici, a inceput numaratoarea inversa si astept cu nerabdare ultima zi de lucru.
Mi-am facut si eu bagajul de spital sambata si m-au napadit emtiile... a fost tare ciudat. Si cand m-am uitat la pampers cat ii de kicut, sotul a luat unul si se juca cu el sima tot intreba:' si pe aici o sa scoata piciorusele?? asa mic o sa fie? '. Se vedea ca si el era emotionat.Sincer abia astept sa vina bebe si sa il iubim. Simt ca avem asa mult dragoste de daruit pentru el.....gata gata... ca m-au napadit lacrimile si nu vreau sa planga nici o ursoaica sensibila.
Fetelor, trecand la lucruri mai practice, am cateva chestii care inca imi lipsesc din bagaj si in legatura ca care am cateva intrebari: ce fel de halat va luati? eu am fost sa imi caut halat si sotul a vrut sa imi ia un halat din ala de baie. Era foarte fain si pufos numai ca mi se parecam ciudat sa merg la spital cu halat de baie. Pe de alta parte doctorul a zis sa avem un halat gros. Voi de care v-ati luat si cam cat ati dat pe el?
In legatura cu sutienul de alaptat... trebuie sa tin seama de anumite chestii cand il cumpar? sincer nu ma pricep si as fi tare recunoscatoare daca m-ati ajuta.
La tampoane pentru sani iar am dubii. Habar n-am la ce sa ma uit, pe ce criterii sa le aleg....
31+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
andreeacc spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danaint
Saptamana trecuta am aflat de colacul pentru bebi, s36 Lucas Petru |
despre ce colac de bebi vorbiti voi? ca am ratat partea asta.
AMR 17 zile!
asa creste bebelusa
Elfica spune:
Bine v-am regasit, dragelor! Iata ca dupa o pauza enorma, am revenit si eu in randul vostru, asta gratie lui Beatrice, care mi-a trimis link-ul actual. Ca altfel, oricat incercam eu sa recitesc ce ati scris cat eu eram full la serviciu, nu reuseam sub nicio forma sa va prind din urma. Analizand acum am constatat ca mai am de recuperat 24 de capitole! Asa ca nasteam si nu va prindeam urma :) Si tot citeam si speram ca ati scris mai putin intr-o perioada si ca ma apropii de voi... Dar eram abia la inceput de octombrie, mai exact pe 7.10 si am realizat ca "no way" sa recitesc.. o sa mai recitesc cate putin, cat pot, dar macar sa fiu si eu la zi cu discutiile, nu? Si sa o fi luat din capitol in capitol ma apuca batzaiala pana ajungeam in prezent, dar cu ajutorul lui Beatrice75 am ajuns direct la capitolul anterior si ma bucur sa aud ca avem doua nasteri si ca nu s-au inregistrat evenimente neplacute.
Va pup pe toate si iau tare serios in considerare sa vin maine la intalnire. Doar ca trebuie sa vorbesc cu sotul, sa vad dc nu ma lipesc de el si de masinutza noastra, ca sa imi fie mai usor cu drumul. M-am gandit sa ii propun sa vina de la serv., sa mancam, sa ma aduca la locul intalnirii, apoi el isi stabileste o intalnire cu cineva si la finalul intalnirii noastre sau la finalul intalnirii lui ma ia si ma aduce back home :) Eu ma simt bine, nu am avut nimic, dar parca ma simt mai in siguranta decat sa o iau singurica cu tramvaiul pana la Unirea si apoi pe jos. Parca nu am chef de drum, nu ca nu pot, ca desi maine termin saptamana 37 si o incep pe a 38-a, ma simt ca noua! De lunea trecuta am ramas acasa si am zis by by serviciului, dar nu ca nu mai puteam, ci ca m-am gandit ca ajunge, macar in luna a noua sa am timp de mine, sa fac ce vreau, ca pe urma probabil ca voi fi suficient de obosita dp ce vine bebe.
Mai vb., ca ma lungesc aiurea... O sa va scriu in curand legat de diverse subiecte la care ati facut referire, dar nu vreau sa va stresez acum cu n-spe mesaje la rand de la mine dupa atata pauza! Oricum, sa stiti ca mi-a fost dor de voi!!! tuturor!
36+
andreeacc spune:
ukume24, eu mi-am luat un halat din bumbacel destul de subtire, asa mai dragalas, cu cordon in talie, nu de om bolnav sau de baie, mi s-ar parea aiurea sa ma limb asa imbracata prin spital.
sutienele de alaptat trebuie sa aibe neaparat sistemul de deschidere pe san si,in ceea ce ma priveste, sa nu aibe vreo cusatura sau dantela prea aspra in dreptul sfarcului.cam atat am urmarit eu cand m-am uitat dupa ele.
PS nu uita sa postezi reteta de pui KFC
AMR 17 zile!
asa creste bebelusa
ratusca83 spune:
ukume24eu mi-am luat un halat pufossss..nu este chiar ca cel de baie,dar eu zic ca merge..este mai haios asa ca sa ma scoata din starea de depresie,in caz ca va aparea
elfica bine ai revenit!!
eu gata..ma dau jos din pat,ma aranjezcu ce ma mai incape si ma urc frumusel in masina.....am chef de o plimbarica si apoi trec pe la al meu barbat,poate il pacalesc sa ma scoata la masa...as manca o supa crema de ciuperci...sper sa nu fie prea ocupat...daca nu vad eu pe cine sun..
33+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 4 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)
EvaF spune:
Eu asa ceva vreau sa imi iau, fara armatura. Fetelor, sanii vor fi asa mari si duri si durerosi la inceput ca numai de fiare nu aveti chef. Acestea sustin bine daca sunt bine facute, nu e nevoie de armatura. Eu dormeam noaptea cu sutienul pt ca sanii curg si in sutien puneam tampoanele. Asa ca primele doua pt casa/ noapte, sunt simple, comode, si celelate pt afara. Nu o sa am 4, am dat si eu 4 linkuri cu ce vreau eu sa cumpar de pe site ul acesta, voi avea probabil 2 sutiene si atat. Cele pe care le-am avut sarcina trecuta sunt cam deteriorate oricum...
http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-dallaitement-sans-armatures.aspx?productid=324160679&documentid=201210&categoryid=55882309&numberpage=1&pos=4_n_n
http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-d-allaitement-sans-armatures.aspx?productid=324160679&documentid=207610&categoryid=55882309&numberpage=1&pos=5_n_n
http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-d-allaitement.aspx?productid=324184905&documentid=344710&categoryid=55882309&numberpage=1&pos=15_n_n
http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-sans-armatures-special-allaitement.aspx?productid=324184544&documentid=201210&categoryid=55882309&numberpage=2&pos=13_n_n
Eu acum 2 ani din Romania mi-am cumparat de la Prenatal, si de la Jolidon sutienele de alaptare, au fost f bune.
Eva & Luca (08.09.2008) acum 28+ cu Noah (30. 12. 2010)
sugubina spune:
EvaF am papat la pranz porumb fiert fara pic de sare . Sunt mandra de mineeee!
Urmeaza sa ma patucinizez ca am avut o nuapte groaznica si cand ma scol cred ca manc rosii cu cas (e nesarat).
Despre halat eu am unu pufos si lung cu oite pe el sau o jacheta rosie luunga cu gluga si cordon in talie. E tare moale si gen mos craciun asa. As lua-o pe aia cred. S-o spal inainte.
sugubina 31+ cu Puficele
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou eva eu am adresa ta la bookmarks ..sunt fan eva ferriere de cand ne-ai dat linkul 1 data alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si 35+ cu |
Eva & Luca (08.09.2008) acum 28+ cu Noah (30. 12. 2010)