Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(127)
Raspunsuri - Pagina 5
MSymo spune:
Legat de Euroclinic confirm si eu existenta plafonului incepand cu 01 oct.
Am fost pe 06 oct si atunci am aflat cu stupoare ca dr meu nu mai are plafon, avusese deja 3 nasteri. Cred ca acest plafon nu este egal pt fiecare medic, unii sunt angajati permanent, stau acolo zilnic si altii au doar colaborare, vin doar o zi pe sapt. Prietena mea zicea ca dr ei are doar o nastere pe luna.
Medicul meu a facut o cerere de suplimentare de fonduri, dar evident ca nu a fost aprobata, singurul lucru oferit sunt: posibilitatea de a plati in rate cei 2800 lei si o reducere de 3 mil
I-am spus ca nu am nevoie de astfel de favoruri, eu consider ca nu mai beneficiez de un drept pt care am cotizat 8 ani. In fine....nu se poate face nimic.
Am fost tare suparata, mai ales ca a intrat in vigoare de luna asta, exact cand sa nasc si eu.
Symo 37+ Diana Nicole
AMR 9 ZILE
ralucaspm spune:
Dana, multumim mult .
Eva si pozele noastre sunt afara si sunt instantanee. Dar prelucrarea de dupa e proasta. De exemplu, avem niste ochi negrii de zici ca suntem extraterestrii, culorile sunt puternice de parca am fi decupati si lipiti in alt decor. Cred ca tu intelegi mai bine ce vreau sa spun. Asta e. La botezul lui bebe schimbam fotograful, poate avem mai mult noroc.
Raluca cu Ioanna , Georgios si 31+
MSymo spune:
La Women Secret, la Baneasa, am vazut niste bustiere f dragute si mai nou au bagat si niste articole maternity: sutiene, pijama, tricouri etc
Symo 37+ Diana Nicole
AMR 9 ZILE
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucaspm Dana, multumim mult . Eva si pozele noastre sunt afara si sunt instantanee. Dar prelucrarea de dupa e proasta. De exemplu, avem niste ochi negrii de zici ca suntem extraterestrii, culorile sunt puternice de parca am fi decupati si lipiti in alt decor. |
Da, probabil ca fotograful e inzestrat cu aparatul dar abia a descoperit Photoshop. Cauta-l peste cativa ani cand se perfectioneaza...
Eva & Luca (08.09.2008) acum 28+ cu Noah (30. 12. 2010)
sashenka_h spune:
EVA sa ma treci si pe noi pe lista de asteptare....eu am mai spus odata ca daca vii in romania suntem clienti .
andreea crezi ca este tarziu ptr mine sa fac rezervare la elias??? pe 18 ma duc la doctor si atunci vorbesc mai multe cu el...
Mami Andreea 34sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
EvaF spune:
citat din mesajul lui ralucaspm Eva, dar in Creta nu iti programezi tu o vacanta, cand mai creste bebe un pic ?! Poate la vara ?! Raluca cu Ioanna , Georgios si 31+ |
Noi inca nu am vazut Grecia, asa ca poate dam o fuga si prin Creta cu ocazia asta...Cine stie...
Ma rog, am creat off-topic. Scuze! Sa revenim la oile noastre.
Ce mananc eu azi la pranz fara sare? Idei? Hai sa ne inspiram unele pe altele
Eva & Luca (08.09.2008) acum 28+ cu Noah (30. 12. 2010)
danaint spune:
citat din mesajul lui MSymo La Women Secret, la Baneasa, am vazut niste bustiere f dragute si mai nou au bagat si niste articole maternity: sutiene, pijama, tricouri etc Symo 37+ Diana Nicole AMR 9 ZILE |
Vaai, ce imi place cand ziceti de shopping, diferite idei unde sa mai mergem I-am si zis sotului, ca forumul asta are si calitatea de intermediator de cumparaturi Saptamana trecuta am aflat de colacul pentru bebi, acu ma uitam pe site-ul cu sutiene de la Andreea, si hop imi dau seama ca trebuie sa imi planific si o vizita la Woman Secret
s36 Lucas Petru
Siuta spune:
Acus am facut eu o comanda pe site-ul de la Andreea. Cica vin intre 3-6 zile. Cand apar, va povestesc ce si cum.
Andreea, mamica de Anastasia si bb2
misticgirl spune:
Beatrice,nu am recoltat sange la Filantropia, eu mi-am facut analizele la medicul de familie (a recoltat asistenta) si la Medlife. Am fost f multumita in ambele locuri. Eu iti propun sa dai un telefon la Filantropia si sa intrebi daca exista aceasta posibilitate. Si legat de donarea celulelor stem....cei de la CBC nu ofera aceasta posibilitate? Eu asa parca citisem, dar nu sunt sigura acum.
Fetelor, sughite bebe si de vreo sapt ii simt sughiturile in dosul meu si in col(ca sa ma exprim elegant) , atat de jos este :)
Andreeac,eu am aceste stari si daca mananc. Nu imi trec cu nimic, nici cu mancare,nici dulce, nici apa, nici fier, magne b6...nimic. Acum, de exemplu, sunt in sort, maieu, cu geamul rabatat, 23 grade in casa si mi-e cald
Luati-va sutiene pt alaptat dupa nastere, mie mi-au crescut considerabil sanii in mom in care am inceput sa am laptic
Claudia 34+ si Nicholas (25.11.04)
BraveGirl spune:
citat din mesajul lui ralucaspm Corina, f frumoase sutienele, de purtat cand iesi afara. Nu cred insa ca or sa fie prea comode noaptea. Raluca cu Ioanna , Georgios si 31+ |
Da, de purtat cd iesi, ca in casa stau cu alea de baba Eu mi revin la silueta mea f repede si imi revin si sanii. am aceeasi marime ca inainte, doar in primele zile am nevoie de ceva mai mare Si mai vreau sutienele si ca sa ma simt sexy cd ne reapucam de nebunii Ca dc imi pun alea de baba, late, mari, oribile, ma apuca depresia.
Oricum, mai am de la Arianna din astea pt casa, acum imi iau pt sufletul meu
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 36+
POZE CU PRINTESA
BEBE2