Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(127)
Raspunsuri - Pagina 4
crisis81 spune:
Apropos de asistat la nastere.... azi la cafea ce idee mi-a venit mie.... sa-i pun lu' al meu filmulete de pe youtube sa vada cum decurge o nastere naturala... ce inseamna.
S-a uitat el atent, a intrebat ce e chestia alba de pe bebe, a remarcat ca e murdar si a intrebat daca il spala si cireasa de pe tort: "si cordonu' ala... ti-l baga inapoi?". Eu una m-am stricat de ras.....
Cris mami de Teodora si 36+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
andreeacc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misticgirl Fetelor, eu ieri m-am simtit toata ziua cam rau, adica ametita, stare de oboseala, salbiciune. Nici astazi nu ma simt mai bine. Stiu ca am anemie de cateva luni si nu am reusit sa o tratez inca, dar sa fie asta cauza? Va descriu exact simptomele, poate nu sunt singura si imi dat sfaturi: ametesc cand ma intind in pat sau cand ma intorc de pe o parte pe alta, am bufeuri, sunt slabita, mi se intareste burta din orice (Daca fac patul, daca bag haine la spalat, daca spal vase si alte treburi simple). Aseara, m-a durut burta rau, cand imi schimbam pozitia (ciudat, stiu!) si am avut 2 contractii care mi-au taiat respiratia Claudia 34+ si Nicholas (25.11.04) |
si mie mi s-a intamplat de vreo 3 ori in sarcina asta sa am bufeuri, transpir rece, mi se accelereaza respiratia, ametesc...am crezut ca e vreo anemie ceva, dar absolut toate analizele sunt ok; ieri mi s-a intamplat din nou si ca bonus ma apucase si un tremurat...mi-am dat seama ca nu luasem micul dejun si cum am mancat, gata, mi-am revenit.
Andreea, mami de baiat si 36+ cu
AMR 17 zile!
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
sugubina spune:
ratusca83 cum faci merele cu scortisoara mai exact? Se baga la cuptor crestate sus putin cu zahar si unt ? AAH ce pofta imi facusi! Zi repede.
Andreeacc frumoase sutienele de pe site ala..Sincer insa imi e cam teama sa comand fara a proba inainte. Si asa mi s-au marit de nu mai ma incape nimica, daca comand si nu e bun dupa? Raman si fraierita de bani si cu sutien sa ma uit la el..
Si cand merg la magazine mi se pare cumplit cu sutienele sa gasesc. Oi cumpara si eu unu da cre ca tre sa merg in persoana (lucru din ce in ce mai greu pt mine).
Mi-am pus la fiert ultimii trei porumbi pe care Atentie! Ii voi papa fara saaare! Las ca pot eu ce naibi...Astept sa se faca.
sugubina 31+ cu Puficele
beatrice75 spune:
Eva, pe mine chiar ma intereseaza o sedinta foto. Asa ca atunci cand vii in tzara, dai de stire!
Mistic sau alte fete care mergeti la Filantropia, v-ati recoltat sange acolo cu trimitere de la medicul de familie?
Eu cu sutienul as mai astepta ca sanii sigur mai cresc
35+
36 ecografic
ratusca83 spune:
sugubina un intr-un vas de yena merele scobite de seminte,in fiecare mar pun cate o lingurita de miere si presar scortisoara,apoi le acopar cu capacul si le bag in cuptor..
33+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 4 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)
ralucaspm spune:
Beatrice, sper sa apara si in Romania banca de stat. Cand am nascut-o pe Ioanna nici aici nu exista, la Iorgos exista dar nu colecta decat de la unele spitale din Atena.
Danaint, in general sutienele de alaptat sunt fara sarme.
Nu stiu ce sa zic, poate ca la fetele care su sanii mai mici merge si fara sutien, dar la mine e exclus. Plus ca or sa si curga sanii si e nevoie de sutien ca sa tina absorbantele, altfel nu vad cum.
Raluca cu Ioanna , Georgios si 31+
douradoudou spune:
miruna multumim pt capitol nou
tot vorbiti pe aici de mere coapte..eu ador perele coapte ..simple..si separat fac un sirop in care pun si o scoarta din aia de scortisoara, 3-4 boabe de helll(cardamon ), 4 cuisoare si un praf de nucsoara...si fac siropul asta putin mai gros nu chiar apa-apa..si cand perele sunt gata coapte torn peste ele si devorez
simonabien ai revenit
symooooooooooooooooo ne pregatim sa-ti facem galerie tie si dianei
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 35+ cu
danaint spune:
Ana , mergem impreuna (daca mai treci sa ma iei ).
Ce ma bucur sa ne mai intalnim o data pana nastem
Raluca, tinem pumnii maine la eco!
Eva, am vazut pozele! Faine tare! Ma inscriu si eu pe lista de asteptare, daca ai timp de sedinte foto in romania
Gata, m-am decis, imi iau peria rotativa la mine la spital Daca sunt prea slabita, mituiesc pe cineva pe acolo sa imi aranjeze bretonul
s36 Lucas Petru
EvaF spune:
citat din mesajul lui sugubina EvaF merci pt lamuriri. UAU 3kile in trei zile e geniaal. Clar e apa. Eu orcum tre sa manc fara sare, si sunt atenta da nu pot spune ca am eliminat-o 100%. Adica de exemplu sa zicem ca imi fac legume-in ele nu pun delikat sau sare deloc, dar pe deasupra in farfurie rad putin cascaval care stim ca e sarat.. Acu o sa elimin si pe asta si sa vad daca ma mai desumflu. Sincer nu ma mai suport. Nu am luat kile multe (cam 8-9 de la inceput) dar asta cu unflatu picioarelor + mainilor ma exaspereaza. Am carnaciori nu degete! |
Sugubina, sigur reusesti, intotdeauna cand mananci fara strop dar fara strop efectiv de sare si zahar primele 3-4 zile elimini enorm de multe lichide, e valabil pt toti chit ca retinem de obicei sau nu lichide. Si in sarcina retinem mai mult, noi femeile, sarcina predispune si la ceva nefrita si uite asa retii. Nu dispar multe kg rapid dupa aceea dar dispar, 5-6 pe luna tot dai chiar daca mananci cantitati industriale dar fara strop sare/ zahar- ideea e sa nu ne infometam, am mancat si risotto de exemplu, dar fara sare si am pus in loc de jambon pui fiert fara sare. Salate poti manca cu nemiluita, dar nu prea intra cu nemiluita fara sare, asta e secretul, cand mancam fara sare sau zahar mancam mai putin, clar. Faci chiftele fara sare, dovecei pane, ce iti place, salata orientala, etc, pui otet/ lamaie si asa capata gust. Si pizza poti face cu peste de exemplu, fara sare. De evitat e painea, in combinatii cu carne, cartofi, oua etc, de fapt paine nu mai pup deloc de joi. Umfla si ea f tare.
citat din mesajul lui ralucaspm Eva, imi pare bine ca ai reusit sa scazi asa de mult si rapid in greutate. Din pacate eu cred ca kg mele sunt grasime si nu apa. E adevarat insa ca si eu daca mananc pizza a doua zi vad deja diferenta destul de mare in greutate si eu imi simt mainile mai umflate. E ciudat insa ca odata luate kg nu mai dau inapoi nici un gram. Parca si Olga scria ca a scazut in greutate rapid tinand regim fara sare. Felicitari ! |
Merci, Raluca, nu e mare reusita, e normal sa dispara ca sarea te determina sa retii lichide si cum o suprimi se vad efectele. Ia incearca si tu macar o saptamana fara strop de sare/ zahar, fa-ti orice pofta ai care poate fi satisfacuta fara aceste 2 ingrediente si sa vezi cum dupa o spatamana ai gleznele usoare si nu esti umflata la maini/ glezne. Pe mine asta ma enerva, sa fiu un balon, sa am glezne duble. Nu e deloc sanatos nu doar estetic. As vrea si eu sa mananc sa sparg orice, cu sau fara sare si sa nu retin lichide, sa nu pun un gram, hehehe, tata, vise! Sa fiu un fel de Joy sau Ana... Mai ales ca sunt f gurmanda, as manca un carnacior prajit, niste inghetata acum, niste gogosi, sarmale, nu va mai insir, si o piftie ar intra.
Asa e sotul meu, poate sa sparga orice oricand si nu ia 10 grame pe el, eu nu sunt asa.
citat din mesajul lui ralucaspm Eva imi plac f mult pozele. Nici mie nu prea imi place baiatul, dar cred ca talentul fotografului e sa puna in evidenta trasaturile frumoase ale modelului, nu sa lucreze numai cu modele "perfecte". Mi-ar placea si mie sa am niste poze cu piticii nostri , facute de profesionist. Aici insa nu am gasit asa ceva. Tipa care ne-a facut foto si video la nunta si botezuri, desi e considerata buna, le-a prelucrat prea mult si au iesit mult prea false. Mai bine le lasa cum au iesit. |
Da, stiu genul. Eu nu fac poze cu pana la palarie, machiaj de studio foto, de fapt urasc lumina artificiala, de studio. Eu scot oamenii afara din casa, sa rada, sa se plimbe, sa imi arate cine sunt, cum se imbraca. Discutam inainte de tinute, machiaj, sa ajung sa le cunosc gusturile, personalitatea, si gasim impreuna cateva tinute asupra carora suntem de acord, care sa fie in acord cu ei si cu ce am eu de gand sa fac. Ca daca nu se simt bine in ele, se vede, nu sunt in elementul lor la shooting. Caut poze cu oameni naturali, momente normale din viata lor. Iar cu modelele, am ideile pregatite dar nu le dictez mereu pozele, le las sa se miste liber, sa surprind ceva din ce sunt ele cu adevarat. Nu sunt genul vii in studio, iti bag o lumina mare in ochi, iti var un catalog cu poze artistice in fata si zic alege- ti ce vrei si gata, sunt "pozar" si eu. Nu lucrez decat cu lumina si oameni naturali. In general, cei care vor poze de studio cu rochii lungi si palarie cu pana nu ma cauta Si vad ca tinerii care vor sa devina modele si sa isi faca un book, adera la stilul meu. In fond, fiecare fotograf are un gen, daca n-are mai bine se lasa. Zic si eu, desi nu fac asta de mult timp, mai am muuuult de invatat si tot invat cu fiecare om pe care il fotografiez invat ceva nou, cred ca o sa invat pana mor si tot nu voi fi un fotograf perfect.
Ma rog. Si eu le editez, dupa shooting, nu ies ele chiar asa din aparat dar nu vreau decat sa corectez eventuale bubite, cearcane, lucrfez culorile si lumina sau anumite pete nenaturale, nu scot alunite sau semne naturale, si nu insist cu post-editarea pt ca apoi chiar transformi poza in carte postala, omul ala se uita la el insusi si zice "Bai, cine e asta in poza?"
Eva & Luca (08.09.2008) acum 28+ cu Noah (30. 12. 2010)
ralucaspm spune:
Sanii mai cresc cand vine laptele, asa ca e bine sa cumparati sutiene care acum sa va fie un pic mai mari.
Raluca cu Ioanna , Georgios si 31+