Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(127)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Eva, nu vii si in Romania?

Letzy, nu, nu ai voie cu sotul, la niciun spital de stat. Dar ai noroc cu sora daca zici ca este asistenta. Ratusca, la ce spital nasti?
Eu m-am vopsit cu Casting, cica ar fi fara amoniac, eu nu cred ca exista vopseluri de par fara amoniac, dar in fine, cred ca are foarte putin amoniac, pt ca se ia destul de repede(2-3 luni). In schimb, culorile sunt frumoase si-ti fac parul stralucitor.

35+
36 ecografic

Dar eu stiam ca poate sa asiste si sotul.
Sora e anestezista dar la alt spital din Buc.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Beatrice, tu esti frumoasa si fotogenica din "nascare", la mine e de munca pentru a arata cat de cat decent si nu vreau sa se sperie copilul peste ani cand s-o uita la poze.

bravegirl, eu gasisem si siteul asta http://www.astratex.ro/lenjerie-pentru-gravide-si-mamici/ , o sa imi comand ca n-am apucat inca..sper sa fie bune dpdv calitativ.

Andreea, mami de baiat si 36+ cu

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Andreea, stiam de site-ul acesta pe care l-ai postat pe forum cu muuuuuuult timp inainte,eu am un folder cu toate postarile voastre si stiti ce bine mi-a prins? Cand am nevoie de ceva, dau fuga acolo. Dar mai amana ca mi-e frica ca imi vor creste sanii si mai mult dupa furia laptelui. Oricum, eu o perioada nu voi purta sutien ca stiu ce inseamna sa nu suporti nici camasa pe tine!

Multumesc mult de aprecieri!Dar Ana te-a intrecut, trebuie sa fim sinceri!Eu una cred ca voi fi o lesinata abia sa pot bea apa cu paiul dupa operatie si auzi la ea!Sa vina coafeza la spital!

35+
36 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

fetele voi cand va interesati de pediatru? cand mergeti sa vb cu el?

Doamne ai grija si de noi 33+

eu zic ca prin luna 8-9 e de stabilit cine se ocupa de copil; la mine e mai simplu ca mai am un mostenitor acasa si totul vine de la sine.

Andreea, mami de baiat si 36+ cu

AMR 17 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

fetele voi cand va interesati de pediatru? cand mergeti sa vb cu el?

Doamne ai grija si de noi 33+

Pai e cam timpul

35+
36 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Corina, ai mei chiar aleg numai ciupercile de pe pizza sau din alte mancaruri. Mai ales Ioanna.
Eu stiam ca tocmai e bine sa porti sutien pt ca sanii sunt mai grei si se lasa si e mai bine sa aiba suport.

Astazi de dimineata a sunat sotul la banca de stat de celule stem. Donam celulele acolo. Le poate folosi oricine are nevoie, fara ca noi sa avem prioritate. Ni se pare mai ok asa. Cu cat mai multe persoane doneaza acolo cu atat e mai mare sansa sa gaseasca cineva care are nevoie.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 31+

Mergi la inceput

Raluca, la noi nu exista o astfel de Banca

35+
36 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

beatrice eu nasc la maternitatea din ploiesti...

claudia sa treaca starea de rau....

ana nu am vrut sa-ti fac pofta....

33+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 4 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Corina, f frumoase sutienele, de purtat cand iesi afara. Nu cred insa ca or sa fie prea comode noaptea.

Mergi la inceput

Eva, dar in Creta nu iti programezi tu o vacanta, cand mai creste bebe un pic ?! Poate la vara ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Studiez sutienele de alaptat Eu am oroare cu sutienele, toata sarcina am purtat numai bustiere, pentru ca nu suport sarmele. Si mi se pare ca din cauza bustierelor mi s-au lasat si sanii, ca nu le ofera suportul potrivit

Si am mai si crescut de la 80b la 85C - mi se pare oribila schimbarea Da am zarit pe site-ul de la Andreea niste sutiene dragalase.. a mai comandat cineva de acolo? In cat timp vine comanda?

s36 Lucas Petru

Mergi la inceput