Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(127)
Raspunsuri - Pagina 2
ana_o spune:
Siuta, MSymo va naste prima(daca nu apare vreo "urgenta" intre timp), mai are 9 zile pana la the big moment.
Simona,, stai ascunsa, pastrezi toata energia pentru bebe Stefan?
Symo, nu stiu ce ti s-a parut greu la Stokke, chiar e ff usor de montat/demontat/pliat. Ce face Dienuta? Tot lovicioasa in burtica lui mami? Sa se ia de mana cu David...
Cand va aud ce preturi au spitalele din Buc pentru o rezerva... pfff! La Timisoara e 100 ron/noapte, stai singura+insotitor, dc vrei si ai toate conditiile posibile. F aiurea, sincer.
Vad ca au inceput AMR-urile cu putine saptamani... nici n-o s-avem timp sa realizam si-o sa inceapa nasterile. Doamne!
Ratusca, mi-e atat de pofta de cacao cu lapte si de fidea cu lapte, dar nu mai am pe ce sa le fac, ca am eliberat bucataria pentru noua mobila. Multumesc, virtual... totusi, macar atat.
Ana
37+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...
EvaF spune:
Beatrice multumesc, dupa ce nasc si mai creste bebe Noah sa il putem lua in avion, venim, am deja cateva persoane pe lista.
Cand vin va anunt, poate vreti sa ne intalnim unele dintre voi pt shootinguri cu voi, familia, copiii, singure, etc...Mi-ar face mare placere. Asta in limita timpului pe care o sa il am acolo.
Eva & Luca (08.09.2008) acum 28+ cu Noah (30. 12. 2010)
ioanast spune:
La multi ani Madanic si Vasari!
Eu ieri am fost in vizita la soacra in Titan si cum noi stam in Drumul Taberei, e ca o mica excursie de o zi:-). Am mancat acolo la greu, apoi cat dormea fi-mea am plecat la o plimbare ca era soare si frumos afara. Si am ajuns in Auchan care pot sa zic ca m-a impresionat prin cate chestii mi s-a parut ca are si raportul calitate pret. Asa ca am achizitionat primul body albastru marimea 0 (firma ROM baby, super buna, o stiu de la fi-mea). Motiv suficient ca sa mi se umezeasca ochii, pentru ca este cum spuneam PRIMUL body. Sotul nu prea a rezonat, voia sa parasim cat mai repede locul de shopping.
Apoi am selectionat la soacra-mea hainute ramase de la Irina care se potrivesc cat de cat la baietel.
Oricum plimbarea mi-a facut super bine, am dormit tun noaptea si m-am sculat si eu alt om de dimineata. Am zis ca voi incerca sa ma plimb in fiecare zi in pauza de pranz.
Astept cu interes finalul de raceala al fi-mei ca sa reluam gradinita, e spre bine oricum.
33+ si mami de Irina (10.02.2007)
ana_o spune:
Dana, o sa poti fara sare? Intalneala, da, a ramas tot la 7, maine. Vb la tel, dar mergem impreuna, nu?
Sunset, eu dorm ba prea putin, ba prea mult. Probabil acum sunt si foarte multe ganduri si nu reusim sa ne linistim. Insa vb Andreei, ea stie ce-o asteapta si prefera somn. Dar daca nu poti??
Ana
AMR cateva saptamani...
andreeacc spune:
Beatrice, tu esti frumoasa si fotogenica din "nascare", la mine e de munca pentru a arata cat de cat decent si nu vreau sa se sperie copilul peste ani cand s-o uita la poze.
bravegirl, eu gasisem si siteul asta http://www.astratex.ro/lenjerie-pentru-gravide-si-mamici/ , o sa imi comand ca n-am apucat inca..sper sa fie bune dpdv calitativ.
Andreea, mami de baiat si 36+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
ana_o spune:
Miruna, multumim pentru noul capitol!
Scrisesem in cap. anterior ultimele 2 postari si am stat putin pana am reusit copy/paste.
Ma ridic si eu din pat, sunt tare ametita, va invit la un brunch cu paine neagra, unt, miere, lapte cu fulgi, salam de sibiu, svaiter si cafea fierbinte cu mult lapte! Bine, gandul meu e tot la cacao si fidea cu lapte... Azi nu cred ca mai sunt sanse pentru mobila, deci pentru gatit vreun fel de papa la care poftesc, asa ca-mi ramane speranta pentru miercuri, cand ajung la soacra.
Va pup, merg la inviorare!
Ana
AMR cateva saptamani...
sugubina spune:
Neata!
Nu va mai spun cu noaptea avuta..Am avut despatucinizari din ora in ora-ca nu aveam aer fiind infundata, si pt ca am mers la cisi. Cre ca de dimi pana la 11 am reusit sa dorm si sa si visez vreo doo ore legate. A plecat Pufescu la Botosani so pana mierc seara sunt singurica..
letzy81 eu cred ca poti folosi orice detergent pt spalat haine bebe daca la final bagi clatire de doo ori.
mirunam cand am mai fost la monitorizare si consult la municipal am vazut si dne care nu aveau halat..
EvaF merci pt lamuriri. UAU 3kile in trei zile e geniaal. Clar e apa. Eu orcum tre sa manc fara sare, si sunt atenta da nu pot spune ca am eliminat-o 100%. Adica de exemplu sa zicem ca imi fac legume-in ele nu pun delikat sau sare deloc, dar pe deasupra in farfurie rad putin cascaval care stim ca e sarat.. Acu o sa elimin si pe asta si sa vad daca ma mai desumflu. Sincer nu ma mai suport. Nu am luat kile multe (cam 8-9 de la inceput) dar asta cu unflatu picioarelor + mainilor ma exaspereaza. Am carnaciori nu degete!
ratusca83 ce buuurtica haioasa aai!
Mai citex si revin!
sugubina 31+ cu Puficele
sunset_zuzi spune:
fetele voi cand va interesati de pediatru? cand mergeti sa vb cu el?
Doamne ai grija si de noi 33+
ralucaspm spune:
Miruna, aici nu ne-a spus nimeni cum sa avem hainutele de acasa ,pt ca la maternitate le poarta pe ale lor. Dar eu tot le-am pus in pungute individuale pe cele de scos din maternitate.
Aici, dupa operatia de cezariana cu epidurala, daca totul merge ok, dupa 45 min mergi in camera. Nu stai la postoperator mai mult.
Camasa de la ei o porti cam o zi, pana iti scot sonda si te poti misca. Apoi te imbraci cu pijamalele (camasa) aduse de acasa).
Camasa pe care ti-o dau la maternitatea la care nasc eu e galbena si nu imi place deloc, pt ca dupa ce ca nu imi sta bine cu galben, mai esti si palida dupa cezariana si va inchipuiti cum arat in ea.
Eva, imi pare bine ca ai reusit sa scazi asa de mult si rapid in greutate. Din pacate eu cred ca kg mele sunt grasime si nu apa.
E adevarat insa ca si eu daca mananc pizza a doua zi vad deja diferenta destul de mare in greutate si eu imi simt mainile mai umflate. E ciudat insa ca odata luate kg nu mai dau inapoi nici un gram.
Parca si Olga scria ca a scazut in greutate rapid tinand regim fara sare. Felicitari !
Am bagat si noi primul rand de hainute ale lui bebe la spalat.
Maine e "ziua cea mare". Mergem la eco sa ne spuna daca e bine popo lui bebe. Sa ne tineti pumnii.
Eva imi plac f mult pozele. Nici mie nu prea imi place baiatul, dar cred ca talentul fotografului e sa puna in evidenta trasaturile frumoase ale modelului, nu sa lucreze numai cu modele "perfecte".
Mi-ar placea si mie sa am niste poze cu piticii nostri , facute de profesionist. Aici insa nu am gasit asa ceva. Tipa care ne-a facut foto si video la nunta si botezuri, desi e considerata buna, le-a prelucrat prea mult si au iesit mult prea false. Mai bine le lasa cum au iesit.
Raluca cu Ioanna , Georgios si 31+
misticgirl spune:
Fetelor, eu ieri m-am simtit toata ziua cam rau, adica ametita, stare de oboseala, salbiciune. Nici astazi nu ma simt mai bine. Stiu ca am anemie de cateva luni si nu am reusit sa o tratez inca, dar sa fie asta cauza? Va descriu exact simptomele, poate nu sunt singura si imi dat sfaturi: ametesc cand ma intind in pat sau cand ma intorc de pe o parte pe alta, am bufeuri, sunt slabita, mi se intareste burta din orice (Daca fac patul, daca bag haine la spalat, daca spal vase si alte treburi simple). Aseara, m-a durut burta rau, cand imi schimbam pozitia (ciudat, stiu!) si am avut 2 contractii care mi-au taiat respiratia
La toate acestea se adauga starea psihica deteriorata, cand vad ca sunt incapabila de a face ceva in casa asta. Mai ales ca stau acasa, e frustrant sa fie nevoie de curatenie, spalat, calcat etc si sa vrei sa faci, dar sa nu poti Acum m-am incumetat si am spalat o masina de rufe, trebuie sa le intind. Ma duc sa le intind, parca am un pic de putere
Imi cer scuze ca va incarc negativ cu smiorcaielile mele, dar nu am cui sa ma plang si eu.
Claudia 34+ si Nicholas (25.11.04)