Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(127)
Raspunsuri - Pagina 24
![](images/user_woman.png)
BraveGirl spune:
Ana, ma bucur ca se va rezolva si mai ales ca ti-a revenit buna dispozitie.
Eu am uitat sa va zic ca ieri mi-am facut de cap. am fost la Sephora si mi-am luat tot ce trebuie dela OPI ca sa-mi fac singura mani si pedichiura (inclusiv o oja corai, ca am vazut o poseta culoarea asta care TREBUIE sa fie a mea, si ca omul prevazator, eu am luat mai intai oja, ca poseta e muuullte milioane) . Da, da, eu inca pot sa-mi fac singura pedi am dat o caruta d ebani, nu-mi venea sa cred cd am facu totalul, asa ca nu mi-am mai luat tot ce vroiam, ci doar un ruj si un creion, ca farduri oricum aveam. Vroiam farduri noi mai mult de moft. Am intrat si la Woman secret, dar am plecat dezamagita. Sunt oribile sutienele si nu aveau pijamale de alaptat. Mi-am mai luat eu 2 perechi de papuci pufosi, Ariannei o pereche d epantofiori de la Zara si lui Patrick un tricou cu vesta, tare simpatic. Apoi am fost la Argentine si am bagat papa bun
...Am ajuns acasa rupta.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si
36+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mirunam spune:
Dana, foarte tare faza cu gresia. Eu traiesc cu convingerea ca faiantarii sunt cea mai proasta categorie de muncitori. La scara am planseul in forma de semicerc si logic, gresia a trebuit sa fie montata in semicerc, dar mai are si o inaltatura, ca o bordura, care le-a pus capac... Idiotii nu stiau sa o monteze si ce s-au gandit ei... au luat bucati sparte si le-au pus ca pe puzzle...unde nu a mers au bagat chit. Cand le-am explicat cum vreau tot ei au sarit ofuscati ca *ce doamna si asta e un mod de a monta gresianu e vina noastra ca nu va place*. Tu ce sperai sa citeasca si sa inteleaga? Ai mei nici vorbit nu intelegeau. Eu am carat cu mana mea cutiile de faianta aferente fiecarei bai la locul lor sa nu existe dubii.
Olgutzica cred ca mie ai vrut sa imi raspunzi! Cu hainutele era mai mult o curiozitate. Il voi imbraca cu cele proprii cand imi revin, ca nu ma duc cu valiza in sala de nasteri doar ca suna ciudat sa le ambalez individual
. La Ema nu m-a deranjat ca a fost imbracat cu acele bluzite, numai la asta nu ma gandeam. Ma bucur ca nu e nevoie de halat, asta imi mai lipsea.
Sunset felicitari pentru semnatura!!! Nu mai avem mult! Bafta la dentist. Acum ai voi anestezie, dupa ce nasti ar trebui sa nu alaptezi 4-6 ore dupa, ceea ce e mai dificil.
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 35 +
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sashenka_h/sashenka_h.jpg)
sashenka_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fluturasha23 shashenka referitor la cezariana eu stiu ca pe cele programate le face martea dupa-masa cand e de garda, iar ca preturi am auzit multe variante: intre 1000 ron si 500 €, in functie de posibilitati. Mami fericita si implinita de ![]() ![]() |
merci mult de info. el zicea ca-mi face cezariana la cald....
![](icon_smile_big.gif)
Mami Andreea
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
![](auto.gif)
![](copilas.gif)
bb_alinus spune:
Hai ca azi sunt lipita de ordi, singurul prieten care nu are cum sa ma supere/ streseze/ tradeze
Deci Ana, capul sus si cu optimism inainte!. La noi sa schimbe un singur toc de usa le-a trebuit 3 saptamani, urlete din partea mea si praf cat cuprinde.
Acu a venit seful cel mare, a dat indicatii si se pare ca baietii au gasit solutia sa imi puna totusi ferestrele. Cica maine sunt gata....yeah, sa o vedem si pe asta!
Deci incep sa ma optimizez si ma duc sa o sun pe fata de la curatenie sa o tocmesc vreo 2-3 zile sa incepem sa punem ordine in lucruri!
Asa si daca tot m-am forumizat cu voi fete dragi ( o reala placere), sa continui: legat de camera lui bebe. Amaliei i-am facut o camera asa de frumoasa, culori, mobila, decoratii alese cu grija din diverse cataloage, in fine, o bijuterie fara modestie o zic .
Venim cu copila de la maternitate: cum sa o las frate noaptea singura in camera? deci o iau cu mine primele saptamani, in landou langa pat, dormeam ca o iepuroaica, cred ca la inceput ii verificam respiratia la fiecare jumate de ora, plus tzitzi, ce mai nu am dormit o noapte intreaga multe saptamani/luni. Timp in care in camera ei intram doar sa o schimb sau sa ii iau hainute, in rest in timpul zilei era cu mine prin living, bucatarie, etc. Pe la 2-3 luni, hai sa o punem in patut, camera ei, iar eu planuiam sa ma scol noaptea sa ii dau tzitzi in fotoliul confortabil cumparat expres.....Mare greseala, va sfatuiesc sa va luati o canapea direct, sau pat dar nu fotoliu. Pai eu in plina noapte eram chiauna, ce sa stau in fotoliu, mi-am instalat o canapea ca altfel nu se putea.
Si ca sa inchei povestea: la 8 luni, cand donsoara devenea interesata un pic de camera ei....ne-am mutat in Olanda End of story:))
Alina (36+ sapt) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient ętre, en se disant pourquoi pas.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
amelia_ilie spune:
Felicitari fetelor care schimba azi semnatura ! Mai e putin de tot...
Ana, ma bucur sa vad ca te-ai mai detasat putin. O sa se rezolve toate, o sa vezi. Acum ai grija de tine si de bebe si nu te mai stresa .
30+
beatrice75 spune:
Sugu, vad ca ne-a raspuns Bravegirl, ideea e sa ne uitam sa vina chiar de la cei de la Amzon. Ca eu am luat si sterilizator de la ei si tot 3 lire transportul am dat. 35+
36 ecografic
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sashenka_h/sashenka_h.jpg)
sashenka_h spune:
ana imi pare rau de suparari....off si eu sunt plina de draci pe tema asta. si la noi vin unii si strica ce fac altii, nu gandesc mai mult de lungul nasului. a venit ala cu spatiile vitrate a intrat pe gresie in baie la copii si a patat-o si nu mai iese, au venit cu trotuarul si mi-a murdarit decorativa de la casa, mi-au calculat cat parchet trebuie sa iau....in sufragerie am ramas cu 2 cutii iar la etaj nu mi-a ajuns (fiind diferit) si din pacate nu am mai gasit.....si as putea continua la nesfarsit. i-as impusca pe toti
. vorba aia Ana, ca sa te incrunti iti incorzi 20 de muschi, mai bine dai un pumn ca iti incorzi doar 7. gandeste-te ca nu-i faci bine lui david si in curand o sa pleci si nu le mai vezi
Mami Andreea 34sapt cu
Horia Paul+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
bb_alinus spune:
Am uitat sa intreb, Beatrice ti-a venit coletul de la LA Redoute? Esti multumita?
Alina (36+ sapt) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient ętre, en se disant pourquoi pas.
misticgirl spune:
Fetelor,plec la cumparaturi. Ma duc pana la Kiabi si la Auchan, ca nu mai am mancare (mai ales pt micul dejun) si sa ma uit si dupa camasuta, halat etc. Sper sa impusc doi iepuri dintr-o lovitura. Tocmai mi-am facut si eu nervi cu sotul meu, dar imediat dupa ce am vz ca ma intristez, mi-am dat seama ca asa face el mereu si ca eu sunt extrem de sensibila in aceasta perioada. L-am sunat sa-l intreb daca poate merge cu mine la Bucur Obor diseara, sa cumparam o lustra, ceva de iluminat pt sufragerie si sa ma uit si pe acolo dupa halat, camasa, chiloti, sosete, sutien si niste bumbac cu desene haioase sa-mi faca bunica lenjerii de pat pt bebe. S-a oferit si nu vreau s-o refuz . Iar sotul imi raspunde si zice "da, zi repede ce vrei", eu zic ca il sun mai trz daca are treaba si el cica "ma joc, zi ce e"
Asa face mereu, cand are timp liber la munca, se joaca FIFA sau nu stiu ce naiba joc pe net cu colegii. Doamne, barbatii astia sunt copii pana la moarte cred!!!
Gata, m-am descarcat, ca imi venea sa plang de nervi. Acum fug sa ma imbrac si plec.
Claudia 34+
si
Nicholas (25.11.04)