Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(127)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Felicitari fetelor care au schimbat semnatura. Si noi am intrat in saptamana 32-yupiiiii

32+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Am dormit pana la 10:30 dupa ce mi-au plecat baietii, nu s-a mai intamplat asta pana acum.

mi-am facut o ciocolata calda si ma uit pe lista cu lucruri de facut astazi, daca nu scriu , uit...ieri uitasem sa pregatesc cina, noroc cu niste pungi cu legume congelate care m-au scos din impas.

sotul meu de dimineata a ramas socat de dimensiunea burtii mele, de parca o vedea ptr prima data.

Andreea, mami de baiat si 36+ cu

AMR 17 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Mistic, da, am reusit gratuit ca pe aici pe la marile centre medicale, nu mai aveau fonduri deloc. Asa ca a trebuit sa ajung undeva prin Crangasi la un centru de care nu am auzit, Diamed, indrumata de medicul de familie.

35+
36 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Corina, vreau si eu detalii dupa despre curs. Si cum se desfasoara si preturi.:)
Alina, imi pare rau ca tot mai continua odiseea greselilor. Bine ca nu erai in Ro fara geamuri, ca e un frig de vreo saptamana...

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Mi-a mai revenit mimica de om normal. Discutat, promis, s-a gasit solutia, tocurile de la usi vor fi schimbate, dressing-ul intr-adevar era gresit, montatorii au pus o sina de la alt dressing, de aia de leganau usile. In fine, mi-a promis omul ca vineri, sambata, luni(oricum nu mai conteaza cand, ca eu n-o sa mai fiu aici), va arata totul asa cum mi-am dorit.
Bine macar ca plec acasa la Tg Jiu, unde este totul pus la punct, unde ma asteapta doar patutul, sa-i pun lenjeria, sa-i agat jucarioarele, caruselul si sa impachetez hainutele pentru cand ajungem de la spital. Aveti dreptate, asta e cel mai important, momentul in care il voi tine pe bebe in brate si atat.
Va multumesc mult pentru tot! Ce m-as face fara voi?
Alinush, cazul meu e "mui simplu", fata de ce povestesti tu... Si vb aia, Olanda, acolo mai ai pretentii, cat de cat. Crunt, asa pot descrie aceste intamplari nefericite.
Dana, ce bine ca poti face haz de necaz. Eu mi-as aminti cu suparare si dupa ani...
Sper sa nu va mai incarc cu nimic negativ de acum inainte, avem deja sarcini avansate si trebuie sa fim linistite, sa ne asteptam copiii cu inima deschisa, fara suparari, emotii, stres. Pentru cele care incep acum renovarile, multa rabdare va doresc, sincer!
Felicitari burticilor care schimba azi semnatura si celor care si-au vazut bebeii grasuni la echo!
Sunset, foarte frumos numele bebelinei.
Madalina, Letzy, Sugubina, si eu am probleme cu somnul, va inteleg perfect... si ma indoiesc ca vom mai reusi sa dormim bine de acum inainte. Eu cand dorm bine intr-o zi, imi pun multe semne de intrebare...
Miruna, Lore, Ukume, Amelia, Joy, Crisis, Vasari, Andreea,! Va pup pe toate, fara exceptiune! Si va multumesc din suflet pentru cuvintele incurajatore!

Ana
37+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Olga, Siuta, Claudia,!

Ana
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

shashenka referitor la cezariana eu stiu ca pe cele programate le face martea dupa-masa cand e de garda, iar ca preturi am auzit multe variante: intre 1000 ron si 500 €, in functie de posibilitati.

Mami fericita si implinita de Iulia si 31+

Mergi la inceput

Adipapazi, Beatrice, !

Ana
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Adipapazi, Beatrice, !

Ana
AMR cateva saptamani...

Si ce ma deranjeaza este ca in ultimul timp ba cu casa, ba cu sarcina ne-au sufocat socrii cu idei si pareri.........necerute. Abia astept sa se termine pe anul acesta cu casa, nastere, sa treaca iufa vizitelor si sa mai ramanem si noi trei singurei, ca inainte de toate, ar fi cazul sa ne cunoastem noi cu bebe.

35+
36 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

beatrice75 ma depaseste problema cu transportu. Ideea e ca mi l-a facut prietena asta cadou, nu m-am interesat..ea a ales. Zdai seama ca daca era sa platesc eu sigur nu luam cu transport asa mare.Nu e foarte greu sterilizatoru-1kil sa aibe sau putin mai mult.

Idea de baza e ca daca ei i-a convenit ca bani sa fie sanatoasa-si orcum a fost cu 100 lei mai ieftin ca in tzara cu tot cu transportul ala scump.

Ana ma bucur ca te-ai mai linistit.

sugubina 31+ cu Puficele

Mergi la inceput