Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(127)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Am trecut si eu nr-ul de telefon in listuta

s36 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Alina, chiar asa e . Spor si voua.:)

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s32

Vasari merci, hai ca fac haz de necaz ca nu mai am alta alternativa......Azi mi-au pus capac muncitorii, acum imi spun ca au masurat gresit termopanele si trebuie sa le trimita inapoi la fabrica.... Pt astea am asteptat 2 luni, deci clar ca trec iarna tot cu ferestrele vechi!

Alina (36+ sapt) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Am fost si mi-am recoltat iar sange....pt ultima data, incepe numaratoarea inversa tic-tac

Ana, imi pare rau de incident! Si noi in vara asta am fost asa de aglomerati cu constructia casei, dar nsh de ce vb la plural, ca la mine s-a ocupat sotul. Insa noi nu ne vom muta decat poate peste 2 ani. Eram uneori asa de caraghiosi in toiul noptii cum sufeream amandoi de insomnii:el cu gandul la constructie si la muncitorii care faceau lucrurile total anapoda, eu cu sarcina si nu puteam dormi. Chiar vorbeam azi ca se resimte ca nu am plecat intr-un adevarat concediu decat in weekenduri cat s-a putut si atunci cu frica mea.

Sugubina, eu chiar nu inteleg cu transportul. Cand am comandat bouncerul, am platit 3 lire si acum era vorba de o geanta de carut. Cat putea sa cantareasca?

35+
36 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_alinus

Citat:

_

Vasari merci, hai ca fac haz de necaz ca nu mai am alta alternativa......Azi mi-au pus capac muncitorii, acum imi spun ca au masurat gresit termopanele si trebuie sa le trimita inapoi la fabrica.... Pt astea am asteptat 2 luni, deci clar ca trec iarna tot cu ferestrele vechi!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Este foarte bine ca si-au dat seama ca au dimensiuni gresite inainte sa iti scoata ferestrele vechi Se putea mai rau deci

s36 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Wow, felicitari Lidia, sa fiti amandoi sanatosi, sa va acomodati cat mai repede unul cu celalalt !

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu am dormit pana la 10
Tati si cu Arianna sunt la un curs la FTK. De abia astept sa vina sa-mi spuna cum s-a comportat printesa.
Beatrice, transportul costa cateva lire DOAR dc cel care vinde produsul e Amazon. Dc scrie sold by X, atunci costa mult.
Am intrat si eu pe link-ul cu camasi si haine. Mi-au placut multe, dar cd am facut socoteala

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 36+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Sunset si mie imi place numele ales foarte mult!

Olgutizica, eu nasc la Filantropia, nu la Muncipal.

35+
36 ecografic

Mergi la inceput

Mersi Corina de info, adevarul este ca nici nu m-am uitat. Da, geanta de carut era de la Graco.

Alinush, e asa da camasi de alaptat, acelea negre sexy, impusti doi iepuri. E si sotul multumit ca are la ce sa priveasca si bebeica.

35+
36 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Citat:
citat din mesajul lui bb_alinus

Citat:

_

Este foarte bine ca si-au dat seama ca au dimensiuni gresite inainte sa iti scoata ferestrele vechi Se putea mai rau deci

s36 Lucas Petru

Dana....pai ca sa fie hazul mai mare: au scos o fereastra deja si abia apoi si-au dat seama . Deci cine vrea sa vada cum e fara ferestre si fara usi....il poftesc la mine. Noroc chior ( deocamdata) ca e soare si frumos, aici unde ploua atat de mult in general! Dar cat o tine?
Uf, bine ca acum locuim cu totii in livingul de la etajul 1 al casei iar toata comedia se petrece la etajul 2..... numai sa nu ploua

Auzi Dana dar la faza cu gresia schimbata la voi, eu cred ca as fi trimis in spital pe careva sau as fi intrat eu de nervi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Beatrice, unde ai recoltat sange pana la urma? Ai reusit sa faci analize gratuite?
Fetelor, trebuie sa strang rufele intins la uscat ieri si sa le intind pe cele spalate astazi .... offff, iar nu am chef de nimic. Pt astazi mi-am propus sa merg sa-mi cumpar camasa pt alaptat, halat, crema pt fundulet lui bb, sa termin odata cu bagajul asta, ca ma streseaza. Nici mancare nu avem :( si nici chef sau timp pt gatit nu am. Plus ca sapt asta trebuie sa ajung la cursuri de la 17 la 20, ceea ce inseamna ca plec la 16:00 si ajung pe la 20:30 (daca ne tine 3 ore, de obicei ne dau drumu' dupa vreo 2 ore si ceva). Continua starea de ameteala, lene, lipsa de chef si burta intarita la cel mai mic efort.
Ana, imi pare rau sa aud vesti proaste despre mobila , dar trebuie sa iti impui sa nu te mai enervezi atat de tare, pt ca bebe este mare acum si simte tot ce simti tu. Il stresezi prea tare pe ingeras. Iar la treaba cu barbatii...crede-ma, ei intotdeauna nu iau totul atat de tragic. Al meu daca se strica ceva sau daca cumparam ceva cu un defect minor, zice ca asta e, se rezolva, iar eu plang de nervi Trebuie sa te obisunuiest cu astfel de reactii din partea domnului iubi al tau. Iar cu mobila, sunt sigura ca se va rezolva, desi va mai dura cateva zile probabil.

Claudia 34+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput