Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(127)
Raspunsuri - Pagina 21
Olgutzika spune:
Ana, draga de tine . Da-le incolo de bulendre, macar de ultimele saptamani de gravideala sa te bucuri. Nu mai fii tu motorul, e obositor si frustrant. Iti tin pumnii sa se rezolve cumva, dar mai ales sa te poti tu linisti
Alina, Madalina, Sa fiti sanatoase si fericite si tot ce va doriti sa se implineasca ! Iertare pentru intarziere .
Multa sanatate, Anes, JoAnn, Celesta! Si rabdare si optimism !
Beatrice, cand am nascut eu, in feb 2008, nu erau obligatorii halatele, al meu nici nu a parasit trollerul...iar Sophie a fost in hainutele lor doar in prima zi ( adica o bluzita de panza legata intr-o parte cu siret si infasata usor in scutec de finet- nu mi s-a parut oribil, era ca un ingeras mic si oricum nu imi pasa de asa detalii... ), probabil ca daca le-as fi dat eu hainute, ar fi imbracat-o in ele, nu stiu. Dar de cand a ajuns cu mine in salon, a fost problema mea cu ce o imbrac. Ne intrebau in fiecare dimineata daca vrem hainute pentru copii, daca nu vroiam, plecau mai departe Din ce m-am interesat, nu s-a schimbat nimic, cat de veche e postarea citita de tine?
Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia
Siuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Buna dimineata! Macar pentru voi sa fie buna... Cred ca toate ati trecut prin astfel e suparari, dar ce ma doare e ca numai eu m-am stresat pentru usile astea si pentru aceasta bucatarie, eu m-am "angajat" in a investi oricat, pentru ca ma gandeam ca tot ce voi face, sa fie de buna calitate si sa nu trebuiasca schimbat in 2-3 ani. Omul meu s-a multumit sa spuna, cand i-am arataat in ce hal au distrus usile, "asta e, ce putem face?"... Va multumesc pentru incurajari, dar nu mai pot, efectiv. In acest moment, sunt atat de suparata, ca numai minunea sa-mi vad mobila pe care am comandat-o montata(nu ce am in living) si usile in stare perfecta, cum erau. Nu-mi trebuie altceva. Azi noapte nu am putut sa adorm, la ora 3 ma rugam la Dumnezeu sa-mi dea putere si sa ma ajute sa adorm. Lacrimile curgeau si eu tot agitata, n-am reusit decat tarziu sa atipesc(asa pot descrie "somnul" de cateva ore pe care l-am avut). Tipul respectiv mi-a promis ca azi la 8 e la mine... numai din acest "angajament" iti dai seama ce fel de om e, pentru ca e aproape 9, n-a ajuns si nici n-a sunat sa se scuze pentru asta. Sunt f multi bani la mijloc pentru dressing si bucatarie, am dat numai o parte si nu voi mai plati nimic pana nu monteaza ce trebuie si cum trebuie. Si credeti-ma, in haosul de aici, mobila copilului mai mult m-ar deprima. Sincer, nu stiu cum voi iesi din groapa in care simt ca sunt... pentru ca nu mai pot. Sunt cu moralul la pamant si-mi vine sa-i spun omului meu sa plece unde-o vedea cu ochii si sa ma lase singura, ca mi-e mai bine. Ana 37+, viitoare mami de, David Ciprian AMR cateva saptamani... |
Of Ana ,.
Cand ma gandesc ca o sa ma apuc si eu de renovat/ mobilat de la 1 noiembrie si ca in 15 zile ar trebui sa termin ca sa nu nasc pe drumuri, ma apuca disperarea. Iar al meu sot e atat de calm.........
Andreea, mamica de Anastasia si bb2
adipapazi spune:
ana, io zic sa nu te mai certi cu iubi, vorba unui prieten: nu ma mai cert cu nevasta, ca tot io tre sa ma impac cu ea. barbatii sunt din alta plamada, n-ai mai invatat asta? tu vezi-ti de bebe mic ca restul se rezolva.sanatatea e cea mai importanta!
Adi +31 cu si
sunset_zuzi spune:
neata fete azi dam de baut ca schimbam semnatura si am adaugat si numele bebelinei mele
La 12 am programare la dentist sa-mi rezolv o plomba ...acum cat mai am timp ca dupa aia ...sper sa-mi faca anestezie sa nu ma "mai lucreze " pe viu
LIDIA FELICITARI refacere rapida si bebe necolicios si mancacios
fetele unde pot gasi in gmail nr de telefon ale voastre ...ca nu le-am vazut
Doamne ai grija si de noi 34+ Alexia
sugubina spune:
letzy81 deci da m-ai luat felicitari..Asa somn sa tot ai.
Pe mine cre ca ma mai ia putin somnu. Tot nu am ce face cre ca ma bag in pat. Sa am energie ca azi tre sa merg la farmacie singurica pt ca mai am f putin nospa si se termina si ala de tensiune).
Si tre sa scot si cainele ca sa nu imi faca vreo surpriza pe noa canapea. Acu se uita la mine cu niste ochi dinaia de artist in mizerie
sugubina 31+ cu Puficele
vmadelain spune:
citat din mesajul lui sunset_zuzi neata fete azi dam de baut ca schimbam semnatura si am adaugat si numele bebelinei mele La 12 am programare la dentist sa-mi rezolv o plomba ...acum cat mai am timp ca dupa aia ...sper sa-mi faca anestezie sa nu ma "mai lucreze " pe viu LIDIA FELICITARI refacere rapida si bebe necolicios si mancacios fetele unde pot gasi in gmail nr de telefon ale voastre ...ca nu le-am vazut Doamne ai grija si de noi 34+ Alexia |
Neata Burtici si de la noi!
Burtici care schimbati semnatura azi! Felicitari si sa dea DD ca bebeii sa stea cuminti la barlog si sa creasca sanatosi!
Sunset Dragut nume pt bebelina ta! Ma bucur ca v-ati decis! Sper sa nu te chinuie la dentist! Sper sa scapi repede!
In momentul in care te loghezi in gmail, vezi ca in stanga sus este un tab cu DOCUMENTS, da click pe el si ti se va deschide o pagina cu documente, tot acolo vei gasi un fisier excel cu numele si numerele noastre de telefon!
Dana Ma regasesc in aventurile cu mesterii, ai fost super funny, dar cred ca la momentul respectiv nu a fost deloc funny! Dar e bine sa ramai cu gustul de funny decat cu amareala! Eu una am facut si chestii in casa pe traseu si nu am gasit acelasi mester, si pot sa zic ca am ceva experienta cu oameni batuti in cuie, care stiu sa mearga linie in munca fara sa urmeze indicatii!
[b]Ana Cred ca barbatul tau incerca sa te calmeze pe tine, nu ca nu i-ar pasa, saracul, are dreptate, ce se mai poate face? Raul a fost facut, important este sa treceti peste moment si impreuna sa rezolvati! Nu te mai consuma atat de tare, te inteleg ca vrei sa finalizezi casuta, o sa se intample si asta, dar la voi e nevoie de un pic mai multa rabdare si tarie! Asa se intampla cateodata, esti mai incercat cu niste chestii care ar fi trebuit sa fie simple! Nu te mai amari, ca bebe David simte tot!
Mai era ceva de zis, vai steaua mea, cum pot sa uit...mai citesc si revin! Ma duc sa beau niste lapte cu putina cafea sa ma trezesc mai bine! E a patra noapte in care nu pot sa zic ca m-am odihnit prea bine!
Va pup pe toate si sa aveti o zi excelenta!
Madalina32+
letzy81 spune:
Danait super tare faza cu baile!
Ce idioti!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
36+
misticgirl spune:
citat din mesajul lui ana_o "SUNT LIDIA_P SI VREAU SA VA ANUNT CA ASTAZI AM NASCUT UN BAIETEL DE 3950 GR SI 55CM. VA PUP PE TOATE SI VA UREZ NASTERE USOARA!" Felicitari Lidia! Bun venit micutului! |
Wowww!!! Felicitari pentru bebelusul sanatos, grasut si lungan, Lidia_P Sa fie sanatos, fericit si norocos.
Wow, fetelor, ce bebelusi mare, nu-mi vine sa cred. Eu cred ca daca nasc la 36s, o sa am un pisoias de 2500-2700 grame LOL. Bravo, Lidia!!!
Asa, scuze, buna dimineata! Sunt euforica, doar ce am intrat si am vz vestea cea buna.
Si ca sa nu uit: Elfica, prima nastere a fost tot cezariana si mi-e teama sa-mi asum riscurile unei nasteri normale, mai ales ca eu sunt si migniona, slabuta si cu bazinul extrem de ingust. Stiu ca dr Haiduc m-ar fi sustinut daca vroiam sa incerc o nastere naturala, dar eu sunt mai fricoasa si nu rezist la durere, asa ca fac cezariana (dr a fost de acord ca e cea mai buna alegere)
Beatrice,sper sa nu nasc inaintea ta! Il simt pe bebe atat de jos ...brrrrr
Claudia 34+ si Nicholas (25.11.04)
sunset_zuzi spune:
vmadelain saru`mana mult pentru ajutor mi-am notat cateva telefoane sa le am cand o sa va dau vestea cea mare
Doamne ai grija si de noi 34+ Alexia
amelia_ilie spune:
Ana, sper sa ne dai vesti bune mai tarziu astazi
Ukume, mai am doar 3 saptamani (cu asta cu tot), sper sa nu ma ma iau de par cu nimeni
30+