Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(127)
Raspunsuri - Pagina 25
![](images/user_woman.png)
BraveGirl spune:
Vasari, nu prea stiu ce detalii sa-ti dau. Arianna nu vorbeste, deci degeaba o intreb dc i-a placut, ce a facut, iar sotul e scump la vorba A venit fericita de acolo, dar cred ca se datoreaza faptului ca a fost intre copii. Ea e la primul modul, cel de Signing, care se adreseaza copiilor sub 2,5 ani. Nu e prea mult de spus, ca mai mult e o joaca si cuvintele sunt insotite de semne. Un modul dureaza 10 sedinte, cate una saptamanal. Costa 600 lei/modul, dc platesti la inceput tot, sau 700 lei in 2 rate. eu am dus-o pt ca in perioada asta nu prea am alternative pt socializare. Sunt putini copii, 7 in seria ei. Stau intr-o camera si prin joaca asociaza semne cuvintelor.
De abia de la modulul 2 iti pot spune dc sunt progrese, dc chiar merita banii. Eu m-am gandit ca e 60 lei sedinta, iar in mall la locul de joaca dau 30 lei si nu stam mult, ca e imbrancita de copilasii mai mari si nici nu invata nimic. eu nu o duc ca vreau sa fie geniu, ci imi dau seama ca ii lipsesc copii f mult. ea zilnic are program de joaca cu e fetita mai micuta cu 5 luni decat ea, dar se vede ca duce lipsa de socializare. Se bucura f tare cd e cu copii mai multi.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si
36+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bb_alinus spune:
Beatrice sunt curioasa daca iti place! Sa ne spui.
Am trimis un link cu poze cu noi in contul comun ( ca pana incarc eu poze pe Picassa ....). Sunt cateva cu mine cu burtica recenta ( cred ca sunt ultimile pe care indraznesc sa le mai fac pana nasc ( ca poze artistice ca ale lui MSymo de ex no way sa fac - btw mi-au placut la nebunie MSymo !)
Si am mai vazut si camera lui bb de Dana, superba!!!! Daca vad bine bebe are 2 patuturi?
Alina (36+ sapt) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
fluturasha23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sashenka_h merci mult de info. el zicea ca-mi face cezariana la cald.... ![]() Mami Andreea ![]() ![]() ![]() ![]() |
shashenka ce inseamna la cald? dupa ce incepe travaliul? intreb si eu ca nu stiu. la anestezist 250-300 ron, neo 100, rezident/rezidenta aprox. 300, asistente la TI 30-50, sunt vreo 2.
Mami fericita si implinita de
![](bubumica.gif)
![](fetita.gif)
Joy21 spune:
Anes, ma intrebai de ce nu m-a internat. Cred ca la mine nu e asa "grav" ca la prietena ta. Macar colul meu e inchis. Si oricum, i-am pus in vedere doctoritei ca nu pot sta in mai multe zile spital, ca am un copil mic acasa si e dependent de mine. Am de gand sa nasc (dupa 36) si in 2 zile sa fiu acasa pe metereze
Tu ramai internata pana la nastere?
In alta ordine de idei, am observat de dimineata ca secretia mea e cam colorata roz/maroniu, greu de zis ca luand ovule, nu se mai vede clar.
Victoria, mami de Anna Sofia,
34+ cu inimioara
David Lloyd George
crisis81 spune:
Hello!!!!
Capitol nou face careva sau ma bag eu?
Hai ca ma bag....luati o pauza mica ca nu dureaza mult, da?
Cris
![](mamica.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](foto.gif)
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
douradoudou spune:
anca,sora alexandrei-alexa1985 ,mi-a spus ca alexandra se duce acasa azi .andreea inca ramane in spital...o sa o viziteze la 36 de ore..nu mai poate sa-i dea lapte de la ea pt ca a avut nu stiu ce problema -probabi la stomac sau nu l-a tolerat bine..oricum i-au spus sa il congeleze poate ii dau mai incolo..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
fluturasha23 spune:
Felicitari Lidia! Bine ai venit pe lume bebe Ianis Andrei!
Mami fericita si implinita de Iulia si 31+
andreeacc spune:
Vasari, Bravegirl! copilul meu a fost la FTK modulul de 2 ani cu 12 teme a cate 2 luni fiecare si a fost f incantat.A invatat foarte multe prin joaca, de ex pe la 4 ani stia diferenta dintre atom si molecula, ce inseamna una si cealalta cu ajutorul ursuletilor Haribo .
Eu am facut "naveta" 2 ani din Pipera pana la Liceul Sincai de drgaul acestui prgram.
Andreea, mami de baiat si
36+ cu
AMR 17 zile!
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
ral_eli spune:
fetelor!!! ce e cu titlul asta???
sa urez si eu felicitari lidiei, refacere rapida si laptic mult iar Ianis Andrei bine ai venit! sa fii sanatos si norocos31+