Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(127)
Raspunsuri - Pagina 17
Ioana_Mami spune:
Joy si eu simt o presiune inghinala fff dureroasa ...dar inca nu sunt gata psihic...bagajul e gata , camera e gata , hainele sunt calcate , banii pusi deoparte ptr nastere...dar psihic mai am nevoie de macar 3 luni :-))))...Aaaaa nu se poate?!?
Fericita 36+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui letzy81 Amelia mai lasa-l in colo de servici! Baga niste medicale ceva,tu numai nervi iti faci pe acolo.Si eu am lucrat pana in sapt 35 dar am facut-o pt ca ma simteam bine in colectiv(ce-i drept e cam mic). Plus ca mai mergi si o gramada pana acolo,sincer gandeste-te bine daca se merita atata chin.Fiecare e drept le stie pe ale lui dar acum noi+bebe trebuie sa fim bine FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap 36+ |
Letzy , as vrea eu sa-l las, dar mi-e un pic peste mana. Mai am 3 saptamani (cu asta cu tot), dar parca au innebunit cu totii. Imi vine sa omor pe cate unul in unele zile. Zici ca vorbesc cu tampiti, in conditiile in care pana cum chiar nu au fost probleme. Si eu sunt o fire extrem de calma, adica daca reuseste cineva sa ma scoata din sarite inseamna ca m-a calcat puternic pe coada, bataturi si gat in acelasi timp.
Oricum sunt hotarata sa uit de ei vreo 2 ani (sper sa ramana 2 ani). Nu de alta, dar mi-am mancat ultimii 12 ani acolo si n-am realizat nimic. Nu va pot povesti ca de aporape 3 ani nu ne-a mai marit salariul si acum impoziteaza si tichetele de masa. Cel mai greu e ca la varsta mea e foarte greu sa ma angajez in alta parte
30+
amelia_ilie spune:
Ana, Symo, sa stapaniti si sa folositi mobila fara incidente! Poate faceti si poze, mai admir si eu una-alta...
30+
letzy81 spune:
Noapte buna,burtici!
A terminat sotul temele!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
36+
danaint spune:
Corina, deci plafonu e in functie de cate zile de consult au? Eu incerc sa nu ma enervez, dra mea imi zice ca si ea incearca acelasi lucru tu iti iei rezerva vip deci? In rezerva normala te lasa cu vizitatori cand vrei?
s36 Lucas Petru
Ioana_Mami spune:
MSymo...am vazut poze... fff frumoasa esti , chiar si pe ultima suta de metrii...
Ideea cu camasa si cu sutienul e super...o sa ti-o fur sa fac si eu cateva poze "artistice"
Fericita 36+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?
danaint spune:
Symo, superbe pozele! Si zaresc un tapet tare haios de bebe... Nu pui mai multe poze cu camera bebelinei Diana?
s36 Lucas Petru
vmadelain spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Mami MSymo...am vazut poze... fff frumoasa esti , chiar si pe ultima suta de metrii... Ideea cu camasa si cu sutienul e super...o sa ti-o fur sa fac si eu cateva poze "artistice" Fericita 36+ Raisa Maria ................................................................ AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ? |
Msymo, arati tare bine, felicitari!
Amelia Imi pare rau ca ai parte de asemenea oameni la munca...iti urez ca macar acum in ultimele 3 saptamani sa se mai incalzeasca atmosfera pe acolo! Tinem pumnii sa rezisti cu bine!
AnaO Gata instalatul? Si tu, si MSymo trebuie sa puneti poze cu mobila! Asteptam!
Legat de Euroclinic, mai astept sa vad daca mai apar schimbari, tinand cont de patronatul CMU, sa discut si cu dr mea sa vad ce stie despre fondurile CASMB si o sa vad daca mai raman cu nastere la privat...totusi nu ma dau banii afara din casa! :(((
Va las si eu, in sfarsit mi-a venit sotul acasa...tare greu e singura acasa...ma apucase o deprimare maxima!!! Dar acum, parca m-am mai inseninat!
Va pup cu drag si va doresc o noapte odihnitoare tuturor!
Madalina32+
BraveGirl spune:
Symo, f frumoase pozele. Arati f bine! Poze cu mobila nu pui?
Dana, nu-mi mai iau rezerva vip, ca ar insemna inca 1300lei, sau ceva de genul. Ai voie cu vizitatori cd vrei/cati vrei. Era vorba doar de spatiu. e mica rau rezerva, si cu un copil de 2 ani e greu sa ai la dispozitie doar 2 mp. Cd m-am internat noaptea, l-au lasat pe sot cu mine. Dar eu l-am trimis la firma, ca e aproape si acolo avea canapea, ca in rezerva e un fotoliu din ala minuscul Sotul pleca de la mine seara tarziu, parca pe la 22. Acum o sa stea doar pana la 20, ca sa vina sa-i faca baita Ariannei.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 36+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
amelia_ilie spune:
Madalina , sper sa rezist sa nu iau pe cineva la pumni, mi s-ar duce buhul...
O noapte buna tuturor!
30+