Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(127)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Adipapazi merci de gandurile bune! Sigur is mai mari de 1500..la 28s avea una 1500 deci au depasit. Vom afla pe 19 la ultima eco morfo.

Fetele am facut 10 tampoane dealea. Or fi deajuns sau mai bine sa mai fac? Voi ce ziceti?

Symo foarte frumoasa esti - ce mai ti-a priit sarcina!

Hai va pupez de nuapte buna! Sper sa pot dormi ca am o racaiala pe gat de mor. Fac o gargara cu apa cu sare inainte..

sugubina 31+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Cris, saru mana pt pont!

Fetelor, am vrut sa comand geanta Graco pt carut, de aprox 20lire si ce credeti?transportul era 60 de lire. cum explicati acest lucru? Eu, care pana acum, de fiecare data cand am comandat de pe Amazon, am platit maxim 3 lire si un pic.

Elfica, mama ca buna a fost pizza!si eu nu am fost niciodata fan pizza.

35+
36 ecografic

O explicatie ar fii dimensiunea pachetului. Eu de exemplu cand trimit in tara platesc la dimensiunea pachetului, nu conteaza doar greutatea ci si cat de mare ca volum este cutia.
Am platit mai putin pe un pachet de haine de doua kg, care se indesasera in cea mai mica cutie decat pe o baterie de laptop si o placa de baza carwe aveau sub 2kg dar nu se puteau plia si inghesui.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 35+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo

AMR 3 saptamani dar mai sigur 5
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Felicitari Lidia!!! si fii sanatoasa si tu si bebe, sa va reveniti usor fara colici sau alte probleme!

Fetelor va multumesc mult de urari. Vasari, Mosulik La multi ani! asa mai cu intarziere.
Am avut musafiri in weekend si nu am putut intra.
Bebe al meu nu vrea sa coboare, de unde pana acum aveam si eu dureri de simifiza, acuma au disparut si alea. Bebe incearca sa-mi scoata stomacul pe gura, numai in capul pieptului il simt asa ca eu probabil voi fii codasa, in ciuda lui tati care l-ar vrea cu noi pe 20 Octombrie (adica de ziua lui).
Miercuri merg din nou la doctor, la control. Mai multe detalii atunci.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 35+

AMR 3 saptamani dar mai sigur 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Fetelor, sunt atat de trista, incat cu greu imi stapanesc lacrimile. N-am scris pana acum, pentru ca a trebuit sa fac fata convorbirilor la telefon si cearta cu barbatul. Mobila au gresit-o... Toata mobila mea e alta culoare, fata de ce am comandat. Iar dressing-ul nu e deloc ce am "desenat" noi, impreuna cu tipul de la firma asta. Ca sa nu mai spun ca tocurile si pervazul usilor au fost distruse de montarea dressing-ului, pentru ca acei montatori au fost iresponsabili si nu au protejat nicicum usile. Maine dimineata trebuia sa vina femeia la curatenie si-o sa vina sigur, ca n-am mai apucat s-o sun sa reprogramez, oricum, nu s-a montat nimic, decat dressing-ul, restul de mobila sta in living, n-am ce face cu ea, l-am anuntat pe "patron" ca eu nu pot pune in bucatarie sticla neagra cu blatul de bucatarie alb si lateralele din imitatie cires si ca pana maine sa gaseasca o solutie, pentru ca eu NU platesc asa ceva.
Ma rog, sunt prea suparata, efectiv nu mai pot sa trec numai prin dezamagiri. Si maine dupa amiaza stabilisem cu babycomfort sa-mi aduca mobila... apropos, multumesc pentru felicitarile cu mobila, insa maine speram si eu la o zi frumoasa, abia asteptam sa pun poze cu bucataria si cu mobila lui bebe, toate puse la punct...

Ana
37+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Am schimbat si noi semnatura .

Madalina
mami de Isabella Andreea si 37+

AMR 1 saptamani dar mai sigur 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Mesaj de la Lidia:

"Va multumesc de urari, pe bebe il cheama Ianis Andrei. Din pacate, din cauza unei infectii la picior, eu sunt de 2 sapt. in spital si de teama complicatiilor ce ar fi putut aparea, am facut cezariana cu epidurala. Bebe este bine sanatos si sper ca si eu sa scap de problema cu piciorul cat mai curand. Va pup!"

Ana
37+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

ana nu mai plange ca nu rezolvi nimic, din contra, ii transmiti si lu bebe david starea ta
eu te inteleg perfect, pt ca si mie mi-au facut o mie de nervi pana mi-au livrat dormitorul (2 luni jum), iar apoi cel care ''a incercat'' sa mi-l monteze m-a scos efectiv din minti, a inceput marti dim la ora 8 si a terminat sambata la ora 20
in conditiile in care i-am aratat poze cu dulapurile gata montate din magazin(mi-am luat un dulap extra)iar el tot le-a montat gresit, dupa care l-am dus la kika sa le vada live, le-a demontat si montat din nou

deci in concluzie si off topic total, vreau sa nu te mai necajesti pt ca TRAIM IN ROMANIA si nu o sa avem alt mod de a ne rezolva lucrurile care par simple la prima vedere

Lore 30 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Ana,
Nici nu stiu ce sa-ti zic ca sa te faca sa te simti mai bine... E greu cand te muti intr-o noua casa si imi pare rau ca ai ocazia sa vezi cat de neseriosi sunt oamenii/firmele la noi. Ce sa zic, daca mai ai de achitat, clar nu o face pana nu stabilesti o solutie care sa-ti convina.

Insa cel mai important, incearca sa te aliezi cu iubi al tau, tb sa fiti alaturi unul de celalalt, si mai ales el de tine (in general barbatii nu dau atentie la detalii zic "merge si-asa"). Daca nu e vina lui ca au gresit comanda astia cu mobila nu te certa cu el, pastreaza-ti "resursele" pt cine trebuie. Oricum, tu stii mai bine ce s-a intamplat

Stiu ce e f greu sa le faci pe toate pe ultima suta de metri, insa chiar daca nu apuci sa termini tot ce ti-ai propus, nu e asa grav. Bebe al tau va avea unde sa doarma si va avea alaturi 2 parinti care il iubesc nespus. Si iti garantez ca nu-i trebuie mai mult. Iar restul, le faci cu muuulta rabdare

Victoria, mami de Anna Sofia, 34+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Am ajuns acasa la 12....am citit pana acum si abia acum scriu un pic.

In primul rand FELICITARI LIDIA!!!!! Bebe sanatos si papacios si toata fericirea din lume!

ana_o din pacate traim in Romania si ce povestesti tu se intampla foarte frecvent. Eu am gresia de pe scara distrusa de desteptii care au facyt balustrada......si? I-a pasat cuiva? sa nu te mai superi ca nu-ti face bine.

sugubina, elfica si cine mai vroia colacel, cat am asteptat 3 ore sa intru la medic mi-a venit o idee, avand in vedere ca pentru toate vine nasterea si nu se stie daca vom avea timp sa ajungem la posta. Asa ca: pe PM vreau numele complet (preferabil sot care se poate duce la posta), adresa completa si nr de bucati. La culori.... eu am vazut toate culorile pana acum: bleo, roz, galben, portocaliu si cam atat. Eu le comand, dar vor direct la voi, la adresa voastra si sotul(sau cine poate) se duce la posta cu BI/CI sa le ridice.

Cine isi face probleme in legatura cu adancimea cazii.... nu trebuie. Fii-mea isi tinea picioarele la suprafata cand a vazut despre ce e vorba, facea pluta si alti copii la fel. In filmulet nu se vede ca era prima ei experienta cu colacelul.
Cu plata.... maine fac o simulare de plata, vad cati bani ia de pe card si va dau contul meu unde sa-i depuneti.

Si in ultimul rand vesti de la eco: Bebe 3 kg, col cu orificiu extern deschis si usor scurtat, nu a coborat bebe, dar e bine.
Eu in schimb trebuie sa stau in pat cu picioarele sus si daca in doua zile nu se desumfla....ma interneaza ca sa fie el sigur ca stau in pat. Am picioarele foarte umflate, tensiunea e ok 12/7 si sumarul de urina e bun dar mai trebuie sa repet maine.

si somn usor!

Cris mami de Teodora si 36+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

Neata fetele!
Wowww...inca un ursulet in odiseea noastra!
Felicitari Lidia! Multa sanatate atat tie cat si bebelului tau!!!!!!!!!
Eu nu am adormit pana la ora asta dar cat de curand ma bag si eu la somn..m-am uitat cu sotul la 1 film si din 3 parti am vazut doar 2 ca l-a luat somnul..am zis ca tocmai bine ca va citesc sa ajung la curent.:)
fetele! Si sa imi schimb si eu semnatura ca ieri am intrat in 34s

33+

Mergi la inceput