Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(127)
Raspunsuri - Pagina 16
syl spune:
Fetelor imi pare rau de faza cu Euroclinic. Nu e normal ca unele sa beneficiem de sustinerea statului si altele nu. Doar toate am cotizat. Doamne ce discriminari, dar in RO nu ma mai mira nimic.
Eu nasc la Elias. Am nascut si acum 3 ani si vad din postarea Andreei ca sunt unele modificari. Poate s-a mai schimbat ceva de atunci,cine stie, oricum conteaza foarte mult si medicul. Nu mi s-a cerut anestezia, am cerut totala si nu s-a impotrivit nimeni, acum 3 ani nu te lasau cu bebele in camera. Mergeai strict la alaptare la 3 ore, hainele mi le-au cerut pe ale mele pt bebe, am avut pompa mea si o sterilizam la ei la neonatologie. Clisma nu am facut, in schimb te anunta ca dupa 6 seara sa nu mai mananci nimic si dupa 11- 12 noaptea sa nu mai bei nici apa. In felul asta se evita clisma.
Syl, mami de Ati si acum 29+ Thomas Bogdan
MSymo spune:
Lidia, multa sanatate, refacere usoara si ursoi cumintel!
Astazi am avut o zi tare reusita: a venit mobila fetitei si imi place f mult, am facut niste poze gravi, ultimele inainte de nastere - sunt in picassa, am facut putina ordine!
Symo 37+ Diana Nicole
AMR 9 ZILE
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o "SUNT LIDIA_P SI VREAU SA VA ANUNT CA ASTAZI AM NASCUT UN BAIETEL DE 3950 GR SI 55CM. VA PUP PE TOATE SI VA UREZ NASTERE USOARA!" Felicitari Lidia! Bun venit micutului! Ana 37+, viitoare mami de, David Ciprian AMR cateva saptamani... |
Bine ai venit pe lume ursuletz! Lidia, refacere rapida si laptic din belsug pentru puiut!
Of, am intrat si eu tarziu sa citesc asa o veste grozava!
30+
letzy81 spune:
Felicitari Lidia!
Sa va traiasca grasunelul!
Refacere usoara si te asteptam sa ne povestesti!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
36+
Vasari spune:
Corina, la spitalele particulare mi se pare ca e discriminare dubla: in asfara de cea cu decontarile, mai este si sarcina care e musai sa fie la termen. Pe mine sincer asta ma supara cel mai tare. Inteleg ca nu au conditii, dar ma infurie cererile de sarcini/nasteri perfect la termen. Ma mai supara ca aceleasi asistente care se poarta urat la spitalele de stat cu pacietele aici sunt atat de dragute, eu inteleg asta ca fatarnicie, pentru ca e vorba de chemare, har, sau macar asa ar trebui sa fie, nu numai de recompensa, remuneratie.
Joy, iti tin pumnii!! Trebuie sa rezisti, nu?:)
Eu inca nu am facut analiza pt streptococ, nici cele de sange, la eco merg abia joi, cine stie ce mai aflu.
Si parca devin din ce in ce mai inconstienta... azi am fost cu kaiacul cu Maria, apoi am mai dat o tura si singura, asa ca am stat vreo ora pe apa. Am avut pe drumul spre casa niste contractii de-mi amortisera cumva picioarele in partea de sus. Acum sunt mai bine, dar e clar a se cere odihna.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s32
amelia_ilie spune:
Bine v-am regasit!
Am intrat tarziu astazi, am avut ceva activitati domestice. Am calcat vreo 3 ore si mai am si pentru maine 3 lenjerii. Plus o masina de hainute de spalat.
Azi a fost o zi ORIBILA!!! In primul rand a trebuit sa cobor la Baneasa (la Apicola) pentru ca mi s-a facut rau in masina de serviciu. Care masina a continuat drumul pana la Otopeni, iar eu si sotul am mers pana la aeroport si am luat un 783. In care evident am stat in picioare jumatate de drum, ca aratam bine (galbena-verde la fata).
Apoi la serviciu m-am certat cu o colega careia desi ii fac treaba (de vreo 9 ani, si ea e platita pentru asta ) o mai scot si din diverse rahaturi. Si daca am tupeul s-o intreb de ce arunca tot in spinarea noastra, tot ea imi reproseaza ca de ce vorbesc asa cu ea, ca sunt nervoasa de dimineata...
Of, abia astept sa intru in concediu, cand va citesc ca aveti bagajul pregatit, ca ati terminat de spalat/calcat/aranjat hainutele lui bebe asa ma apuca niste nervi, ca eu n-am nimic pentru bagaj. Hainutele bebelinei sunt in pungile in care le-am cumparat, n-am nimic aranjat, n-am facut curat (nu vorbesc de zugravit, asta nici n-o sa reusesc...). Tare ma apuca tristetile
30+
letzy81 spune:
Ana,Symo in sfarsit v-a sosit mobila.Felicitari,s-o stapaniti sanatoase!
Am terminat si eu zacusca de ghebe,preferata mea.Mi-au iesit numai 5borcanele mici+2 mari dar am convenit cu sotul ca este numai a mea.El o are pe cea de vinete si nu prea se da in vant dupa cea de ghebe.
Acum m-as baga la somn dar al meu sot isi face temele pt maine.Si-a achizitionat un microscop si e tot in el.Cred ca mai am de asteptat.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
36+
Vasari spune:
Symo, esti tare sexy si pe ultima suta de metri! Sa foloseasca Diana cu placere mobila.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s32
letzy81 spune:
Amelia mai lasa-l in colo de servici!
Baga niste medicale ceva,tu numai nervi iti faci pe acolo.Si eu am lucrat pana in sapt 35 dar am facut-o pt ca ma simteam bine in colectiv(ce-i drept e cam mic).
Plus ca mai mergi si o gramada pana acolo,sincer gandeste-te bine daca se merita atata chin.Fiecare e drept le stie pe ale lui dar acum noi+bebe trebuie sa fim bine
36+
Madanic spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui beatrice75
Andreea, stiam de site-ul acesta pe care l-ai postat pe forum cu muuuuuuult timp inainte,eu am un folder cu toate postarile voastre si stiti ce bine mi-a prins? Cand am nevoie de ceva, dau fuga acolo. Dar mai amana ca mi-e frica ca imi vor creste sanii si mai mult dupa furia laptelui. Oricum, eu o perioada nu voi purta sutien ca stiu ce inseamna sa nu suporti nici camasa pe tine! Multumesc mult de aprecieri!Dar Ana te-a intrecut, trebuie sa fim sinceri!Eu una cred ca voi fi o lesinata abia sa pot bea apa cu paiul dupa operatie si auzi la ea!Sa vina coafeza la spital! 35+ 36 ecografic |
Asa credeam si eu ca nu o sa suport sutien, ca-s sanii prea sensibili insa dupa o singura trezire intr-o balta de lapte, mi-am schimbat parerea. Puneam brasiera cand eram acasa ca sa fie mai lejer insa sa pot pune pad-urile sa nu baltesc. E cea mai ciudata senzatie sa inceapa sa curga si tu sa nu poti face nimic sa-l opresti.
Madalina
mami de Isabella Andreea si 35+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
AMR 3 saptamani dar mai sigur 5
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"