Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(127)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

io fug la nani iar, adica la friends. vine barbatu si tre' sa imi faca pateuri cu branza si o salata de cruditati.bafta cu patucinizarile!

Adi +31 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

O doamne ...ce emotionant !!!
Felicitari Lidia_P...!Ursulet grasun bine ai venit!Inceput usor fara colici si viitor lin!
Eu sunt lesinata de frica ...am un feeling ca sunt urmatoarea ... mi-au zis azi 3 persoane ca mi-a coborat burtica....a 3-a persoana era sa o bat !
Abia astept sa ma duc joi la doctor!!!!

Fericita 36+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Lidia, felicitari, mamico!! Sa iti traiasca ursuletul, sa fie sanatos, iar tie refacere rapida si mult laptic!!

Nu-mi vine sa cred, au inceput cu-adevarat nasterile. Chiar ma gandisem in ultimul timp la Lidia, nu mai intrase de ceva timp. Cine stie ce vesti inca nu am aflat, imi inchipui ca e posibil sa mai aflam de vreo mamica ce a nascut de curand.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Felicitari Lidia!!!

Am fost si eu la doctor si vin tare dezamagita. Nici al meu dr nu mai are plafon la Euroclinic, asa ca nu mai am reducere de 2800lei si in plus imi mai si cer 800 lei pt recoltarea de celule stem. Mi se pare enorm. Bebe in schimb e bine, are 2900g, are lichid suficient, placenta ok, colul mai tine ceva

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 36+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Felicitari Lidia!!!
Am fost si eu la doctor si vin tare dezamagita. Nici al meu dr nu mai are plafon la Euroclinic, asa ca nu mai am reducere de 2800lei si in plus imi mai si cer 800 lei pt recoltarea de celule stem. Mi se pare enorm. Bebe in schimb e bine, are 2900g, are lichid suficient, placenta ok, colul mai tine ceva
==========
Corina
POZE CU PRINTESA
BEBE2

Corina Tu o sa nasti in octombrie? Dr tau nu mai are fonduri pt octombrie, presupun?! Ca nu au cum sa zica cu o luna in avans daca mai are fonduri sau nu, in cazul lunii noiembrie... Poate totusi puteti reprograma daca ai cezariana pt noiembrie! Te-ai interesat la dr? Stie cate subventii are alocate pe luna? Eu am sunat azi la call center, si mi-a zis ca teoretic 3, nu m-a lamurit prea bine...

Madalina32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Fetelor, imi pare rau pt evenimentele cu Euroclinicul.:( Imi inchipui ca pe unele din voi va afecteaza destul de tare... Se razgandeste cineva in conditiile actuale?

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Madalina, eu nasc natural. Si dr meu are doar o nastere, pt ca are o singura zi de consultatii la ei. Am intrebat azi dupa ce criteriu li s-a acordat plafonul, si raspunsul a fost ca nu sunt fonduri suficiente, si au incercat sa le imparta intre medici, sa beneficieze cat mai multe persoane Maxim 3 nasteri, cica.
Vasari, eu nu ma razgandesc. Eu de fapt vroiam sa iau o camera VIP si plateam ca acum 2 ani, cd n-am avut reducere. Vroiam camera VIP ca s-o pot tine pe Arianna cat mai mult cu mine si sa stea si tati si bebe. Camerele standard sunt meschin de mici. Dar asta e...mai mult ma simt zecmanita de stat. Pai la stat deconteaza toate nasterile, si cezarienele la cerere, fara numar, fara numar...din banii MEI. Eu de ce sa nu beneficiez de decontare? Eu contribui, dar zau dc am mers in ultimul timp la stat. am asigurare privata si o folosesc. Adica ori dai la toti, ori nu dai deloc, nu? Acum ce sa fac, sa-mi planific nasterea dupa plafon?
Dc se iveste ceva si trebuie sa nasc prin cezariana, ma duc la stat. Uite asa, ca sunt suparata acum

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Lidia Felicitari. Bine ai venit pe lume ursulet. Ooo, Doamne, primul ursulet din odisee.

Syl, mami de Ati si acum 29+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Eu sunt lesinata de frica ...am un feeling ca sunt urmatoarea ... mi-au zis azi 3 persoane ca mi-a coborat burtica....a 3-a persoana era sa o bat !
Abia astept sa ma duc joi la doctor!!!!

Fericita 36+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Si mie mi-au zis 2 persoane ca mi-a coborat burtica. Si asa si e, bebe sta aproape "intre picioare" totusi ma incapatanez sa nu nasc in urmatoarele 10 zile, vreau sa termin tratamentul si sa ajung macar la 36 de sapt.

Victoria, mami de Anna Sofia, 34+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

FELICITARI, LIDIA ! SA VA TRAIASCA BAIETELUL !

Raluca cu Ioanna , Georgios si 31+

Mergi la inceput