Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(127)
Raspunsuri - Pagina 11
Lore1983 spune:
M-am uitat si eu acum pe album la pozele noi: numai burtici frumoase am vazut!
29+ viitoare mami de
beatrice75 spune:
N-am mai rabdat, mi-am facut comanda de pizza........cu fooooooarte muuuulte calorii!!!!Da, stiu, bad girl!
35+
36 ecografic
misticgirl spune:
Hmmm,cred ca il rog pe sot sa ma scoata si la plimbare si la o papica buna. Ma gandesc la Tratoria di Venezia sau la Everest...inca nu stiu ce sa mananc.
Beatrice,cand mai mergi la control? Ati fixat data nasterii lui bb? Eu ma duc de miercuri intr-o saptamana si la ultima intalnire mi-a spus ca, daca bb nu se grabeste, facem cezariana pe 10-11 nov. Presupun ca la tine mai repede, ai sarcina mai avansata decat a mea
Claudia 34+ si Nicholas (25.11.04)
sugubina spune:
lore76 tensiunea e cam maricica..Sa o mai iei dimi si seara si dc se pastreaza asa sa spui medicului tau.
oof fetele vreau si eu colacei dinaia de baie pt bebe..Da nu stiu cum e cu platitu prin paypall? Si oare livrarea cat e? cineva stie sa imi zica si mie cum sa fac?
Uau Beatrice pizza!! de care? cu ce e pe ea?
sugubina 31+ cu Puficele
Elfica spune:
Beatrice: Mai bine iti lasai pofta pe maine si asa mai aveai un motiv sa vii la intalnirea cu fetele! :) Asa, mancand azi, o sa zici ca abuzezi dc mananci si maine! Da' poate vii, chiar dc nu mananci nimic... Bine, sper sa nu ma laud eu ca vin si sa nu ajung, dar tare imi doresc. Daca si vremea va fi ca azi, ar fi chiar pacat...
Misticgirl: Tu vrei cezariana sau se impune si nu ai incotro? Parca la primul copil ai nascut natural, nu? Sau incurc eu borcanele?
Inacat: Tu ai mai facut ceva progrese in legatura cu nasterea in apa? Te mai tenteaza? Daca da, da un semn sa mai vorbim, ca eu nu am exclus varianta asta... Daca da Dumnezeu si ma anunta bebelina inainte sa vina propriu-zis, astfel incat sa facem drumul spre Constanta in siguranta, Isis scrie pe mine, daca nu, Filantropia, sper natural si cu dr. Haiduc. Si poate ma vedeti ca ajung intr-o alta varianta, ca cine alearga dupa doi iepuri, nu prinde niciunul... :( Cu Dumnezeu inainte, eu sunt optimista!!!
36+
crisis81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Hai ca iau o pauza ca am ajuns sa vorbesc singura Mai trag niste shopaiala pe Amazon. Gasisem si cover toilet papers, dar nu trimit si la noi. 35+ 36 ecografic |
Au la Carefour la raionul de cosmetice. 7 lei - 20 bucati.
Cris mami de Teodora si 36+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui misticgirl Hmmm,cred ca il rog pe sot sa ma scoata si la plimbare si la o papica buna. Ma gandesc la Tratoria di Venezia sau la Everest...inca nu stiu ce sa mananc. Beatrice,cand mai mergi la control? Ati fixat data nasterii lui bb? Eu ma duc de miercuri intr-o saptamana si la ultima intalnire mi-a spus ca, daca bb nu se grabeste, facem cezariana pe 10-11 nov. Presupun ca la tine mai repede, ai sarcina mai avansata decat a mea Claudia 34+ si Nicholas (25.11.04) |
la mine nasterea va avea loc la sf lunii oct, in cazul meu dr nu vrea sa se riste sa mi se rupa apa, ca-i de rau. Cum intru in luna a 9-a, cum......hap!Cand i-am zis ca sa astept sa ma dilat(cum zice Ana ca asteapta nasterea in spital), mi-a zis:"Doamne fereste!"De aceea nu m-a lasat nici la privat. Stii ca el este si la Euroclinic, dar mi-a zis:"nu!"
35+
36 ecografic
Elfica spune:
citat din mesajul lui sugubina lore76 tensiunea e cam maricica..Sa o mai iei dimi si seara si dc se pastreaza asa sa spui medicului tau. oof fetele vreau si eu colacei dinaia de baie pt bebe..Da nu stiu cum e cu platitu prin paypall? Si oare livrarea cat e? cineva stie sa imi zica si mie cum sa fac? Uau Beatrice pizza!! de care? cu ce e pe ea? sugubina 31+ cu Puficele |
Si eu as vrea, dar nu stiu cum e cu plata... ne grupam mai multe la o comanda, ca ma gandesc ca va fi mai ieftin daca impartim transportul? Fetele care fac mereu comenzi in strainatate, ne spuneti si noua ce variante de plata avem? La mine doar sotul are card BCR, eu mi le-am inchis pe toate, ca la serv. luam banii cash. Asteptam detalii de la cine ne poate lumina! Si daca e cineva care s-a hotarat sa faca o comanda, vreau si eu. Ne intalnim, dau banii, sa nu isi faca griji ca ramane cu produsele comandate! Ma supun conditiilor puse, dar mi-ar placea sa am asa ceva si sa il invat sa inoate de mic! Daca o iesi delfinas la Constanta, abia va fi in mediul lui :)
36+
beatrice75 spune:
Cris, saru mana pt pont!
Fetelor, am vrut sa comand geanta Graco pt carut, de aprox 20lire si ce credeti?transportul era 60 de lire. cum explicati acest lucru? Eu, care pana acum, de fiecare data cand am comandat de pe Amazon, am platit maxim 3 lire si un pic.
Elfica, mama ca buna a fost pizza!si eu nu am fost niciodata fan pizza.
35+
36 ecografic
crisis81 spune:
citat din mesajul lui sugubina oof fetele vreau si eu colacei dinaia de baie pt bebe..Da nu stiu cum e cu platitu prin paypall? Si oare livrarea cat e? cineva stie sa imi zica si mie cum sa fac? sugubina 31+ cu Puficele |
sugubina in primul rand trebuie sa ai cont la ebay si implicit la paypal. Eu am comandat cred ca vre-o 20 de colacele. Toate prietenele mele cu bebei au vrut cand au vazut filmuletele cu Teo. Se stie ca gimnastica in apa e foarte buna pentru dezvoltarea musculaturii.
Faci comanda, platesti prin paypal si ele vin.... nu repede (sau cum ti-o fi norocul) dar vin. Nu ai cost suplimentar pentru transport. Pachetelul este foarte mic, si de aceea transportul este gratuit. Daca crezi ca nu te descurci ti le comand eu de pe contul meu si pun adresa ta la livrare. Se poate si asa.
Elfica este valabil si pentru tine si pentru oricine mai vrea. Am mai facut-o si pot sa o fac iar. Imi trimiteti PM cu nr de bucati si eventual culoare, si eu le primesc si vi le trimit. Sau le trimit la Bucuresti la una din voi si pe urma va intalniti voi. Eu pot sa vi le trimit prin posta la fiecare.
Cris mami de Teodora si 36+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie