Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(127)
Raspunsuri - Pagina 12
sugubina spune:
Cris pai ar fi super daca le poti comanda tu-eu aj vrea doua; Si io iti virez banutii in contul tau normal de banca. Elfica vrea si ea si uite ne adunam! Mama ce bine ar fi daca ne ajuuti!
sugubina 31+ cu Puficele
ana_o spune:
"SUNT LIDIA_P SI VREAU SA VA ANUNT CA ASTAZI AM NASCUT UN BAIETEL DE 3950 GR SI 55CM. VA PUP PE TOATE SI VA UREZ NASTERE USOARA!"
Felicitari Lidia! Bun venit micutului!
Ana
37+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...
crisis81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sugubina Cris pai ar fi super daca le poti comanda tu-eu aj vrea doua; Si io iti virez banutii in contul tau normal de banca. Elfica vrea si ea si uite ne adunam! Mama ce bine ar fi daca ne ajuuti! sugubina 31+ cu Puficele |
Stai linistita ca nu e nici un efort. 2 clik-uri.
Eu ma duc sa ma imbaiez si fug ca am eco in seara asta. Intru cand ma intorc si pana atunci va mai hotarati.
Cris mami de Teodora si 36+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
ana_o spune:
Am zis eu azi dimineata ca vor incepe nasterile fara sa ne dam seama, dar nu ma gandeam ca de azi! Mi-au dat lacrimile... am zburat de pe canapea, sa va dau vestea. Nu pot sta, ca am echipa care monteaza bucataria(in sfarsit!). Dar sunt mega emotionata... uite, mie de nasteri din astea mi-e teama... Doamne, inca un ursulet...
Va pup...
Ana
37+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...
andreeacc spune:
Bun venit ursuletului!
Bravo Lidia_P!
fetelor, m-au apucat emotiile, Lidia_P avea DPN cu 2 zile inaintea mea si , uite, isi tine ursuletul in brate.
Andreea, mami de baiat si 36+ cu
AMR 17 zile!
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
sugubina spune:
Uaau felicitari LIDIA ! Auzi 3900!! cat de pufoos si grasucin! Sa iti traiasca!Vad ca avea dpn la inceput de nov-deci e cam la ternmen-37 s asa parca..
Ana si mie mi-au dat lacrimileee!
Cris inca o data multumeeesc.
sugubina 31+ cu Puficele
bebelu86 spune:
Lidia felicitari. refacere usoara !!!
Bine ai venit ursulet. sa fi sanatos si sa ai parte de tot ce e mai bun in lume
wooooowww inca un ursulet.
acu ma uitam in listuta, avea in jur de 36-37s.
sunt
de asta mi-e si mie frica ANA.
off eu sper sa ajung la 38s.
hai k mi-a dat chef de treaba.
tocmia luasem o pauza k numai pot de spate. dar acu parca mi s-au incarcat bateriile
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o "SUNT LIDIA_P SI VREAU SA VA ANUNT CA ASTAZI AM NASCUT UN BAIETEL DE 3950 GR SI 55CM. VA PUP PE TOATE SI VA UREZ NASTERE USOARA!" Felicitari Lidia! Bun venit micutului! Ana 37+, viitoare mami de, David Ciprian AMR cateva saptamani... |
Mai Ana, chiar vroiam sa intreb ce se mai stie de Lidia, ca ultima data cand a postat vorbea de un risc de diabet gestational. Cine ti-a dat vestea, Ana?
Bravo, Lidia!!!!!!!!!Felicitari!!!!!!Abia te asteptam printre noi cu vesti!!!!!!!Vai, ce emotie!!!!!!!
35+
36 ecografic
adipapazi spune:
sugubina, ai grija la glezne. sapt trecuta le-am avut si eu umflate, am stat cu picioarele pe perne, inclusiv noaptea, am baut multe lichide si m-am dat cu crema cooling legs de la sanosan (cam 2o roni). daca nu ai tensiunea marita si nici proteine in urina, e ok. doar supravegheaza treaba. gleznele mi s-au desumflat dupa vreo 6 zile.
lidia, felicitari!
Adi +31 cu si
douradoudou spune:
FELICITARI LIDIA!!!BINE AI VENIT URSULET !!
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 35+ cu