Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(127)
Raspunsuri - Pagina 13
vmadelain spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o "SUNT LIDIA_P SI VREAU SA VA ANUNT CA ASTAZI AM NASCUT UN BAIETEL DE 3950 GR SI 55CM. VA PUP PE TOATE SI VA UREZ NASTERE USOARA!" Felicitari Lidia! Bun venit micutului! Ana 37+, viitoare mami de, David Ciprian AMR cateva saptamani... |
FELICITARI LIDIA!!! CE URSULETZ MARE SI VOINIC AI ADUS PE LUME!!! RECUPERARE RAPIDA SI BEBE SA FIE NECOLICOS SI SANATOS!!! Iuhuu! M-au cuprins emotiile!!!
Madalina32+
sashenka_h spune:
FELICITARI LIDIA!!! ASTA DA URSULET...ISI MERITA NUMELE
va da-ti seama fetelor ca s-a dat startul la nasteri si de acum ni se poate intampla oricareia dintre noi??
Mami Andreea 34sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
sugubina spune:
Adipapazi am si una si alta-si tensiune si proteinurie; mierc ajung la dr mea. Pana atunci is la regim fara sare..stat cu ele in sus si intinsa..
sugubina 31+ cu Puficele
sashenka_h spune:
stie cineva sa schimbe titlul capitolului???
Mami Andreea 34sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
danaint spune:
Wow! Lipsesc o ora de pe forum, si uite ce se intampla
Felicitari LIDIA!!!
s36 Lucas Petru
danaint spune:
Acu imi aduc aminte - se vorbea de o lista cu numere de telefon. Sa imi trec si eu numarul, si sa o salvez pt cand voi da si eu anunturi de astea Unde e listuta respectiva?
s36 Lucas Petru
beatrice75 spune:
Cris, mi-as fi dorit si eu colacul, dar uite cum este baietelul Lidiei. Are deja 55 cm si cada mea in adancime are 30 cm....
35+
36 ecografic
Elfica spune:
Multumim pentru veste, AnaO si toate cele bune proaspetei mamici si puiutzului ei! Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa anuntam vestea cu bucurie! Si mie mi-e frica, pentru ca se apropie termenul si nu stiu cand o fi ziua cand mi-e sortit sa apara bebe... Abia astept, dar mi-e teama! Doamne ajuta sa fie bine, oricand va fi momentul acela!
Crisis81: Multumim mult pentru ajutor! As vrea foarte mult sa comand, iar conditiile le stabilesti tu. Daca ne ajuti, sa nu te incurcam cu nimic! Eu as spune ca le comanzi tu si le tii la tine, in C-ta. Daca va fi sa pot naste in apa la Isis, le iau pe toate pt fetele din Buc. cu aceasta ocazie, urmand sa le impart la revenirea in Buc. Cu Sugubina nu ar fi probleme, ca ai mei locuiesc in Titan si Pta Delfinului mi-ar fi la indemana. Daca mai sunt alte doritoare, vorbim si vedem ce solutie gasim. Spune-ne doar cum te gandesti sa facem cu banutzii, sa nu ai tu de "suferit" deloc. Faci plata, vezi cati RON iti iau din cont, in functie de cursul valutar, impartim la cate bucati a vrut fiecare si iti trimitem in cont contravaloarea? Ziceai sa ne alegem culoarea, ce culori ar mai fi, ca in link am vazut mentiune doar pt albastru. Tu ai primit si alte culori? Poate nu mai sunt disponibile acum? ca ne ajuti!
36+
Elfica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Cris, mi-as fi dorit si eu colacul, dar uite cum este baietelul Lidiei. Are deja 55 cm si cada mea in adancime are 30 cm.... 35+ 36 ecografic |
Si eu m-am gandit, dar e ieftin si merita sa ai asa ceva in casa... Poate mergem la piscina, undeva unde sa stim ca e curat si ca apa nu i-ar dauna bebelusului, poate la mare la anul, ca ai vazut ca e bun pana la 1 an si jumatate, nu stiu cand se va dovedi a fi util...
36+
danaint spune:
Deci avem primul ursulet, nu? Ca pana acum am mai avut 2 ursulete in odisee! Ce m-am emotionat si eu!! I-am zis si sotului!
s36 Lucas Petru