Ghiocei de Martie-Aprilie***260***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

si daca tot bantui pe aici de dimi singura va invit la o cu/fara lapte,ness,prigat,cola,pepsi,3in1,ceai poate poate una din voi ca alaturati

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Halou! Hai ca dau si neshte beutura la cafea, ca e ziua lui huzband
Sabyyyyy, ce poze faine, ce mai gashca, zici ca sunteti studenti!! Roma, U2, monumente, bauturica, pizza...ce-ti poti dori mai mult?!
Denisamada, faine poze, si ce fotogenic e cornuletzul! Ce blonda pare Phiphi acolo-n poze:)))
Sanatate lui Razvanel, va trece el cu bine peste toate, ca e un baiat vesel si optimist!
Anaan, sunt ceva triciclete de nametzi? Sau is "off road"?
Mai, dar chatonela chiar se-ntrece cu gluma ca nu mai vine pe-aici! Chaaatoneeeeeloooo...se-aude?! Si Galushca, Shasa, satmareanca Zsuzsu, Carmenada, Rivali, Kea, Joanna, Raaluca, Cristi_naus...pe unde umblati? Cu Lysbeth a mai tinut cineva legatura? De Plici Plici si Petra.Tudor nu mai zic nimic, cred ca ele ne-au abandonat de tot
Dar cuscra Inapreda, n-ai lipsit cam mult de la apel?...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola tuchicas!

Am lipsit motivat: am facut o saptamina naveta Cluj-Bistrita cu treziri zilnice la 4.45 si meers la nani dupa miezul noptii V-am citit, in schimb, cu stoicism

copilasii bolnaviori si o si pe Simona pentru cafeaua "iami, iami"

Vibrocilul e ok si la nas infunfat sau numai la muci aposi?

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput

Hopa, azi se lasa cu chef daca-i ziua lu' cuscru'

La multi ani fericiti!

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Buna dimineata!La multi ani pentru "husband" Piti s-a trezit la 6:38 dar eu am mai fentat-o pana la 7:09 si acum mi-e un somn ce-o fi crezand ea ca se intampla la 7 dimineata de se trezeste? s-o fi pregatind pt gradinita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

neatzaaaaaaa!! eu servesc un nessulet cu lapte rece din frigider.
ieri n-am avut timp de nimiiiiic, nici macar de 2 vorbe; am bagat o tura de curatenie/aranjat nimicurile aruncate prin casa si-n plus s-a hotarat mutzu meu sa nu doarma de pranz, si aseara cand sa-l culc... n-ai sa vezi!!!! abia la 11 si ceva a adormit, dar si atunci tare greu; si cu cat se culca mai tarziu cu atat se trezeste mai devreme, asa ca la 7 si ceva topaia pe langa mine; acuma baga aspiratorul prin sufragerie... ca mai nou e disperat iar dupa el, daca nu-l bag zilnic prin toata casa de ma satur.. si fereasca sfantu' sa-l bag in dulap ca se duce direct si-l cauta pana-l gaseste.
dupa ce a avut mucisori razleti ne-a imbolnavit pe mine si pe cristi de ne-a rupt; el n-a avut nicio treaba, i-a trecut rapid, eu si cristi zacem ca niste eroi de 2 zile

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in septembrie

Mergi la inceput

Vai de mine, cuscro, dar ce facusi la Cluj? Am inteles ca ceva cursuri? Ia da-ne detalii, in ce te-ai specializat? In ce spuneai atunci la Cluj?

17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Dyana, io zic ca mutzu ca si Phiphi: n-au racit tocmai fiindca am racit si noi si le-am dat anticorpi
Si Sophiphi a fost cam matinala, dar nu chiar ca Silvia ci doar 8.15.
Fiti atente ca fac io de mancare, tufete (m-am apucat la ora asta sa haleasca si huzbandul inainte sa mearga la repetitii la 11): cica fac ciuperci cu sos bechamel si garnitura de brocoli...haha, chiar sunt curioasa ce-mi va iesi!

17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Vai de mine, cuscro, dar ce facusi la Cluj? Am inteles ca ceva cursuri? Ia da-ne detalii, in ce te-ai specializat? In ce spuneai atunci la Cluj?

17 luni
Manole forever
Sovata

Exact, din pacate, nu mi-a venit o idee mai mareata;l da' nu-i chiar asa rau cum ma asteptam

Gina lu' Ian
Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

saby superbe pozele; si voi sunteti bestiali, un cuplu superb; si o gasca faina rau de tot; eu sufar mult din lipsa de cupluri cu care sa iesim.... ca ne-au cam abandonat prietenii dupa ce l-am facut pe mutzu.... se vede cam ce "dragalasi erau"; de Roma nu zic nimic.... e superba si sper sa ajungem si noi pe acolo cat mai curand
edit: ca facusem cate 10 greseli la fiecare 2 cuvinte... si chiar atat de analfabeta nu ma simt
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in septembrie

Mergi la inceput