Ghiocei de Martie-Aprilie***260***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Gata azi ma culc putin mai devreme ca dimineata plutesc !!

Noapte buna !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Am reusit sa adorm Gulia, cu chiu, cu vai, ca avea o energie

Mada, pozele sunt, sigur ca a meritat asteptarea!Si te rog sa notezi ca fiica-ta a mancat o grisina intreaga, din faina de grau, pe care i-am oferit-o eu la Sovata, asa ca nu mai subestima Cornuletul!Ati mancat voi prajituri care mai de care, dar trebuie sa recunoasteti ca grisinele de la mine au fost apreciate de publicul sub doi ani!

Cativ, dop si dopulet zici?!

Novus, a venit al meu sot foarte incantat sa-mi spuna ca s-a conversat cu Pisi al tau. Mi-a comunicat foarte serios ca noi chiar trebuie sa mergem la Deva, ca doar Andrei are nevoie de o tricicleta...fiind si sezonul foarte potrivit pentru triciclitprin nameti. Dar daca trebuie, trebuie!

Pisik, hai fii un pic mai generoasa cu postarile, de dragul nostru, nu de altceva!

Cred ca se duce biata Olga la Kiabi si spune: "Impachetati tot magazinul, va rog!" Chiar, ati devorat eclerele?!

Pisigri, cam sport extrem mersul asta la gradinita al Pisilincai.

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Offf, urata vestea despre Razvan al Aditei...multa sanatate si sa scape repede, repede din spital!

Sanatate tuturor bebeilor bolnavi si optimism mamicilor ingrijorate!

Intalneala e un cuvant care-mi place!!! Pe la sfarsitul lui ianuarie, inceputul lui februarie ( inca nu s-a stabilit exact data) H. are un week-end incarcat la munca, in rest suntem disponibili!

Mergi la inceput

Saby, grozave pozele! M-a apucat o dorinta de a merge din nou la Roma, de orasul ala nu m-as satura nicicand! Cred ca revederea cu Maia a fost foarte emotionanta...asa stiu copiii astia ai nostri sa ne faca sa ne topim de dragul lor!

Mergi la inceput

Buuun, si dupa ce am batut campii cu gratie de una singura, va urez noapte buna!

Mergi la inceput

Am uitat ceva: Simona, maine iti caut si eu pe aici piramida si l-am instruit si pe H. sa caute in Cluj, ca merge pana acolo...poate, poate om gasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Cred ca se duce biata Olga la Kiabi si spune: "Impachetati tot magazinul, va rog!" Chiar, ati devorat eclerele?!

au fost olga si miha aseara in kiabi... nu mai au pluovare din alea de la pag 16decat mari ptr 4 ani

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Am uitat ceva: Simona, maine iti caut si eu pe aici piramida si l-am instruit si pe H. sa caute in Cluj, ca merge pana acolo...poate, poate om gasi!

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Cu intarziere, dar sper sa merite asteptarea!

cum fac sa am si eu poze de acolo?

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elena.elena
am vesti proaste: aditapop e internata in spital cu bietul Razvan, are bronsiolita

multa sanatate razvanel mister klorane

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput