Ghiocei de Martie-Aprilie***260***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!!!!!!!!

Intru si eu la raport ca aseara am fost in vizita again, azi pauza, maine iar

Incep cu un anunt pt excursionistele vesele: contramandam revelionul din lipsa de cvorum darrrrr nu va ganditi ca nu ne mai vedem : propun Intalneala de iarna in zona Bran - Moeciu , perioada va rog sa o votati voi : decembrie sau ianuarie
Am deschis lista deja

Edit: in seara asta tocmai ma sunase si d-na de la pensiunea cu pricina sa-mi spuna ca e in tratative avansate cu gasca de anul trecut care facuse revelionul acolo, etc ! Lasa ca la anu' ne mobilizam mai iute

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Cativ, multa sanatate va dorim si te asteptam la povesti ca asa e toamna

Anaan, super faine pozele , abia astept sa ne vedem !!!

Adrisimo, nu vad poza pusa de tine dar daca e vorba de piramida cu inele cum avea Andrei, am gasit eu la noi dar mult mai mica, iti trimit si tie, le-am livrat si gazelor si par multumite

Olishka, vad ca se face comanda la Kiabi, m-as baga si eu cu niste pijamale pt prietena mea si pt noi , anunta-ma te rog cand mergi pe acolo !!

Ilinca, pontoasa mama ta, ai pe cine semana !!

Mai citesc si revin...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Cu intarziere, dar sper sa merite asteptarea!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

A meritat cu adevarat !! le vrem si noi pe un cd langa cele de la mare, daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.elena spune:

Scriu si eu pe fuga, iar am ramas in urma cu cititul, am vesti proaste: aditapop e internata in spital cu bietul Razvan, are bronsiolita, desi a fost la dr lui care i-a zis ca respira greu de la muci si i-a dat antibiotic, Adi a observat ca respira tot mai gru si l-a dus la urgenta, acum are un fluturas si ii baga ceva pe acolo dar nu stiu ce, in plus , conditii;e din spitalul de copii din Deva sunt infioratoare deci nu e de ajuns ca ti-e copilul bolnav, Doamne fereste sa ajungi in spitalul asta, le dorim multa sanatate si va tin la curent.
Pentru tiza noastra Eva-Maria, multa sanatate, vad ca si voi trageti cu otita,noi a avut de 2 ori pana acum , si celorlalti copilasi bolnavi si mamicilor multa sanatate!

Eva

Mergi la inceput

Saby, moamaaaa ce distractie ati avut !! si ce gasca faina !!! si ce bine arati !! intalneala viitoare clar nu mai lipsesti !

Mergi la inceput

Elena, multa sanatate lui Razvanel !! cat despre conditiile din spital, avand in vedere ca am stat acolo, infioratoare e cam exagerat, sunt conditiile din spitalele de stat din Romania , de bine de rau au rezerve de 2 locuri, baie arata cam naspa dar asta e

Mergi la inceput

Sunt singuraaaa ??!!

Am uitat sa zic ca l-am admirat si pe Mario, o dulceata de baiat !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

Am citit un picut pe sarite sa nu fiu chiar pe dinafara, da nu imi dati extemporal ca stiu asa din 2 in 3.

Am vazut ca au revenit SIMPLYANA si SABY

GINA, spor la bb2.

NIKO, putere sa iti dea Dumnezeu.

PISIGRI, ma bucur ca sunteti mai bine.

Fetelor, daca e rost de intalneala maine dati-ne si noua detaliile pe sms please, poate poate reusim sa ajungem.

Azi a fost o zi plina, am avut un mesterila (vorba lui Mada) la calorifere, sper ca a facut ceva si ne-o fi si noua mai cald in casa. Si maine e aglomeratie in program, dar mie asa imi place mai mult, daca stau simt ca imi amorteste creierul.

Va pupam

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Sanatate multa ADITAPOP

L-am vazut si eu pe MARIO

NOVUS, parca ianuarie suna mai plauzibil, acuma sa vedem ce zic si fetele. Noi incercam sa venim oricand, depindem de finante mai mult (ca toata lumea), dar facem tot posibilul ca tare ne place de voi

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Pisik fara voi nu mergem asa ca tre' sa veniti !!

Gina, tare mi-a placut si mie linistea sufleteasca transmisa de mesajul tau, bravo si pt decizia de a avea bb2, eu mai nou o cam dau la intors nu's ce sa mai zic ...ar fi super daca as avea vreo 10 ani mai putin si un extras de cont cu multe zerouri , da sa fim noi sanatosi ca solutii se gasesc mereu !!

Pisigri, bine ca sunteti ok si voi, cu gradinita nu stiu ce sa zic !

Mergi la inceput