Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (175)
Raspunsuri - Pagina 10
alina_anto spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
hai, merge.... nu e la fel de frumos ca mladite si mugurasi www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Alina
5+ , mamica fericita de Scortzisoara Sara-Maria (09.05.2008)
aldaesme spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_anto Mai Lurita, ne-ai indus in eroare pe toate ![]() ![]() Ne-am ales numele odiseei: BUJORI si PANSELUTE de mai-iunie 2011 Va place?? Alina 5+ , mamica fericita de Scortzisoara Sara-Maria (09.05.2008) |
Bujori imi plac insa panselutele nu, asa ca mai bine tac sau zic, da imi place
Am primit un sandw...pustiu de bine si-a facut colega si venind de la orele ei de predat mi-a luat unul...deh ea a fost obligata sa iasa, eu predau in cladire la mine...
esme
Lorich spune:
La multi ani Dordia!!!! Sanatate multa si bucurii multe!!!

Alina suna minunat numele gradinitei voastre cu flori! Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi si la termne! Tu cum te mai simti?
Noi maine avem control la ochi pt strabism, am un morcov de aici si pana in p-ta alba iulia...
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca
26+
Magnetism79 spune:
Neatza si de la noi!
Piticania mea a fost sapt asta la teatrul de papusi cu gradinita, si mi-a spus miss ca grupa baby a fost cea mai cuminte au fost ochi si urechi.Am sa-l mai duc de-acum incolo ca sta cuminte.
va spuneam sapt trecuta ca o sa ma vad cu soramea trebuia sa vina de sapt trecuta insa nu a putut , o astept azi, nu mai pot de nerabdare, va fi mai greu cand va pleca in Suedia ca nu ne vom vedem destul de mult insa e mai bine pt ea, muuuuuuuuuuult mai bine acolo.
Maine avem zi de Gruiu, mergem acolo sa vedem cum e cu casa si la intoarcere la shopping, trebuie sa-i mai iau la piticanie cate ceva.
Doloress, costumul piticaniei este acela al pisicii din Shreck, pisica nu are un nume e pur si simplu Cat in Boots.Piticania are deja cizmulitele lungi, am cautat pana am gasit, iar costumul e facut de o doamna costumiera la Teatrul tanase, mergem mai pe seara la proba, palaria e mai complicat de facut dar o sa iasa si aia bine ca se pricepe doamna la costume, ma duc la treaba ca azi plec mai devrema si terbuie sa termin tot pe ziua de azi.
Laurici daca vor fetele ( cine doreste), ne putem vedea la sf sapt viitoare, ma gandesc poate vii la sora ta in Drumul Taberei si ne vedem acolo sau unde vor si celelalte fete. Dati o parere si vedem
Pupici
Mami de Bogdanici Pogonici
Alysh spune:
| citat din mesajul lui Lorich Noi maine avem control la ochi pt strabism, am un morcov de aici si pana in p-ta alba iulia... Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 26+![]() |
Serios? Nu stiam de ce vad cozi de morcov in zona
Bafta la dr, sa reveniti cu vesti bune!
Doloress spune:
Lorich bafta la control!
Magnetism super simpatic costumul! Noi trebuie sa-i luam 2, unul pentru gradi, deci pentru inauntru si unul gros, pentru afara, ca vrem sa mergem cu el la trick or treat la cules de bomboane si deja e frigut bine la noi.
22+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
alina_anto spune:
Buna fetele!
Ii sunt datoare de vreo 2 luni lui Cleo cu niste poze asa ca m-am caznit azi sa le gasesc si sa vi le arat si voua : Sara&Mara
Iar aici cateva poze recente cu SARA
Va pup. Maine vine cineva la pranz in parcul Gradina icoanei?? Vom fi acolo
Alina
Adriana_78 spune:
Alina, ce par are mai Sara. Va invidiez.
Fetele noastre au asa un par rar, nu stiu cu cine seamana, ca nici eu, nici sotul nu avem par rar, e adevarat ca nici vreo coama, da totusi
Ce e maine la Gr. Icoanei?
Eu auzisem ceve de o Vila,unde o sa fie un targ ceva de ciocolata
-- numai chestia asta cu dulcele mi-a ramas in cap.
E vreun spectacol, ceva?
Adriana
alina_anto spune:
| citat din mesajul lui Adriana_78 Alina, ce par are mai Sara. Va invidiez. Fetele noastre au asa un par rar, nu stiu cu cine seamana, ca nici eu, nici sotul nu avem par rar, e adevarat ca nici vreo coama, da totusi Ce e maine la Gr. Icoanei? Eu auzisem ceve de o Vila,unde o sa fie un targ ceva de ciocolata E vreun spectacol, ceva? Adriana |
Legat de parul Sarei, da, e foarte frumos, dar si foarte greu de intretinut. Nu ma intreba cat timp imi ia si cum reusesc sa o pieptan..Si asta doar cand o spal pe cap..
Pai nu e nik maine in parc, dar noi mergem acolo des pt ca are sora mea restaurantul din parc si imbinam si pranzul si joaca Sarei.. Oricum am auzit k maine ploua, asa k va fi o vizita scurta.
Ne-am reamenajat si noi casa din Buc (de fapt Doru s-a ocupat de treaba asta, mie imi raman detaliile gen perdele, lenjerii, etc\) si sunt tare curioasa sa vad ce-a iesit.
Am uitat sa iti spun ca eu folosesc pt spalatul pe corp si cap lotiunea de la Uriage (fara sapun). E ff buna.
Noapte buna!!

Alina
mihaser spune:
Neata!
Vedeti ce matinala sunt? m-am trezit cu drag sa fac bagajul ptr ca plecam pe Cheile Nerei we asta :)
Vreau si eu sa felicit noile gravidute...ieri am aflat si eu ca o colega e gravi...asa ne-am bucurat...numai ce i-am jucat la nunta pe 25 septembrie...si iote ca veni si bb...
Cat despre emigrari si pe mine ma bate gandul...cam toata lumea o intinde de pe aici...Acum om trai si om vedea...Am auzit ca se poate merge si in Anglia...ca vom avea drept de munca...desi mi-e greu sa cred!
Am vazut poze cu Patrick si merele, Mara si Scortisoara...sunt superbi copilasii, dar si mamicile :)
Va multumesc tuturor pentru comentariile de la pozele de pe FB...nici nu stiu daca am apucat sa scriu cuiva ceva...noi traim intr-un ritm f alert.
Va pup pe toate! Sper sa apuc sa pun ceva poze din excursia de weekend.![]()