Licurici de ianuarie-februarie2009(121)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Daiopri, chiar ma intrebam zilele trecute ce mai faci. Ai inceput serviciul asadar...cum te mai simti, reusesti sa le impaci pe toate? Simpatic ala micu, parca il si vad mandru de ce isprava a facut!

Miere, asa si noi cu imbracatul, jale mare daca nu o imbrac cu ce vrea ea, mai reusesc sa o prostesc cateodata, dar de cele mai multe ori ea castiga. E atat de incapatanata! De dimineata am fost la o intalnire cu mamicile si copiii la o sala de gimnastica cu cei mici si n-a vrut sa se imbrace decat cu niste jeans pe care a pus ea mana, mi-a luat vreo 10 min pana am reusit sa-i dau un trening. Tot asa cu aruncat pe jos si cu "niu, niu, niu" adica nu. Pe urma am mers la un magazin rusesc de mancare langa care era un second hand care avea expuse chestii afara. A vazut un carucior de jucarie si a fost musai sa-l iau. Noroc ca a fost doar 50 centi. Acum are doua carucioare, unul la etaj si unul la parter. Trebuie sa-i mai iau papusi...

Naty, multa sanatate! Multe s-au mai adunat pe capul tau!

Carmen, ai grija de tine si de bebelina!

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Miere, ce de bunatati faci tu acolo! Ma duc si eu sa fac un red curry, ca asta mi-a comandat barbatul. Sper sa mai doarma pitica vreo 2 oresa-mi termin treaba, asta daca ma pot dezlipi de computer.

Bebelusi, sa stii ca si Carla prefera sa se joace cu lucruri de-ale noastre, cred ca e o faza de-a lor. Cel mai mult ii plac totusi puzzle-urile de lemn, are vreo 7 si e experta, cred ca le-a memorat ca le face rapid, ar trebui sa-i mai iau, dar trebuie sa gasesc unele mai complicate.

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Daca aveti timp va rog sa imi raspundeti si mie:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157398

Mamica de Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Miere si Dana, hai ca m-ati facut sa rad cu nazdravaniile copiilor vostri.

Pentru mamicile aflate la primul copil: nu toti fac asa, unii dintre ei sunt mai calmi in manifestari. Tudor nu s-a trantit niciodata pe jos, iar de plans ca nu-i dai cine stie ce, foarte rar. Ilinca e alta poveste. Tudor n-are absolut nici o pretentie la haine (poate doar ca il jeneaza cand ii intra pe cap sau asa ceva), Ilinca inca ma asculta cand ii spun ca ne imbracam cu alceva decat a vrut ea.

Si ca sa fiu in ton cu voi sa va spun si eu una: Azi am gasit-o pe Ilinca mea cea vesnic dezbracata in baie stand in fund turnandu-si gelul ei de dus peste picioare si frecand multumita: "asa". S-a facut fata cu un dus pe loc.
Iar cu dezbracatul, culmea e ca in partea de sus isi pune in plus: ba un hanorac, ba o patura sau prosop si pe cap caciulite. Da' picioarele tre' sa fie goale domne'.

Fetele, multumesc pentru urarile de sanatate.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Salutare fetelor! Uite ca m-am urnit si eu sa mai scriu, ca de citit va citesc constant...crisspy sper ca nu ai asteptat prea mult
Despre fata mea ce sa zic, ca fiecare licurici creste, si in fiecare zi ma uimeste cu cate ceva. Este un argint viu, se catara peste tot si alearga cu viteza de abea pot sa ma mai tin dupa ea. Are un temperament foarte puternic si se lasa cu jale mare cand nu obtine ce vrea. Dar m-am gandit, artista o face mama ca danseaza si canta toata ziua, iar de "talentul actoricesc" nu mai spun: acum urla si se lamenteaza, iar in secunda doi e foarte senina, de zici ca nimic nu s-a intamplat.
Vorbeste din ce in ce mai bine, acum e ca un papagal, incearca sa imite tot ce-i spui, dar inca nu formeaza propozitii.
De vreo doua saptamani avem si noi probleme cu somnul, in sensul ca se culca foarte tarziu.
Cu mancatul stam asa si asa, are zile bune si zile mai proaste in care nu vrea decat fructe, paine si biscuiti. Laptele il bea in continuare cu mare placere, seara si dimineata, din biberon bineinteles.
Cam atat in seara asta, revin maine cand voi incerca sa pun si cateva poze mai recente

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712" target="_blank"> Thea primul an
Thea creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

vreau si eu par cret. Arriel....foarte frumoasa fata ta

Mamica de Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Trebe sa va spun si voua Aidan mi-a facut azi o surpriza, la un an si noua luni fix a facut primul pipi la olita:))
De fapt s-a intamplat la gradinita, cand am mers sa il iau, toate educatoarele stiau (chiar si cele de pe la alte grupe) il felicitau care mai de care, nici nu am intrat bine pe usa si mi-au spus: Aidan a cerut singur la toaleta(ca nu au olite) si a facut pipi si apoi a chemat-o pe Miss Shasa f mandru sa ii arate productia:))
I-au lipit un sticker cu Superman pe foaia de raport
Pfiuuu, toata casa e mandra de el de parca a castigat cel putin un premiu nobel:))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Miere felicitari lui Aidan pentru reusita!!!

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Olaaaaaaaaaaaaa!intru si eu un picutz ca am 5 min libere....am citit
ce ati scri cap asta,ca nu am timp de restul...
LMA,PATRI!

Noi suntem bine,am inceput si eu munca,nu am timp nici sa mor!alerg ca besmetica non stop,cu copiii sa-i distribui la scoala,bunica,antrenamente,meditatii...Amedeo e in a opta,deci an greu rauuuuuuuuuuuu,iar Annamaria e in a patra si avem examen de trecere in a cincea-ca asa e la sc lor...a hotarat sa mearga si ea ca frati-su la clasa de engleza,deci meditatii la engleza...nu va spun cat ne costa doar pregatirea lor pe luna!

Miguelito e bomba,are 16,6 kg si vreo 90 cm...vb putin,mai ales ca noi ii vb in 2 limbi-rom si ital,deci are creierasul cam varzaunit,dar pricepe absolut tot cand ii vb in ambele limbi...
de 3 zile sunt happy ca face caca doar la wc,la olita se prosteste,face 2 picaturi de pipi,imi arata apoi tre sa arunc picatura in wc,dupa care salutam productia si-i facem pa cu mana...cand face caca ,a vazut ca chiuim toti de bucurie si aplaudam ,asa ca le fiecare reusita se lasa cu aplauze din partea lui si cu salutari cand tragem apa...
in rest mananca orice,inclusiv creierii mei

din cauza stressului am slabit f tare si ma enerveaza toata lumea care-mi zice "vai ce tare ai slabit!!!!dar mananci?" pana si barbata-miu ma enerveaza ca imi zice sa ma duc sa fac un pic de sala ca mi s-au facut picioarele ca mainile...in loc sa vb ,ar trebui sa ma menajeze,nu?!...si mananc de rup,dar nu am timp sa stau asezata ca omul,sa-mi tihneasca si mie...

cam asta cu noi...va pup si aveti grija de voi si puiuti si sanatate gravidutelor!!pup gashca vesela!

amedeo 12ani,annamaria 9 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

asaaaaaaaaaaa....am mai pus o masina de spalat si cusut cateva lucrusoare si sa va mai pove ceva....

Pt Miguel ,reductorul wc era motiv de joaca ,asa ca am renuntat la el si bine am facut...acum e mandru ca face si el la wc precum toata familia...
sa va zic ce mi-a facut sapt trecuta....l-am pus pe olita in sufragerie si m-am dus la baie sa-i aduc hartie ca a invatat sa se stearga la putzulica singur...cand ma intorc ,unde era?!cocotzat pe masutza din sufragerie care e neagra,de lemn si facuse kk pe ea!!! am simtit cum mi se suie sangele la cap ,dar,am numarat pana la 10 repede si l-am certat...am luat productia cu hartia,l-am luat pe dansul de o aripa si i-am aruncat minunea in wc,timp in care ii explicam ca nu e voie pe masa,ca acolo doar se papa,se joaca etc...va dati seama ca am luat clorul si spirt si ce,puii mei ,mai aveam de curatat si dezinfectat!asta e....dar nu a mai avut scapari de astea deloc...cere la baie si gata...nu mai vrea olita decat in baie,dar,prefera wc-ul...asa au fost si ceilalti-le placea mai mult pe tron,decat la olita....
A! i-am cumparat chilotei si slip si boxeri...cand au vazut copiii ceilaltiu boxerii,au innebunit!dupa ce i-am spalat si calcat ,l-au imbracat cu ei si radeau de nu mai puteau cand il vedeau cum se admira in oglinda...parada modei,ce sa mai...
mai nou,astia mari vor sa-i faca ei baie,sa-l imbrace... e razboi pe Miguelito in casa!ha,ha!
hai ca va pup!

amedeo 12ani,annamaria 9 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput