Licurici de ianuarie-februarie2009(121)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

aryia...mi-ai facut ziua...chiar imi era dor sa te citesc. Pupam familionul.

gasca

Mamica de Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna ziua de la noi!!

Arriel, Ariya, Daiopri, tare ma bucur ca ati revenit cu noutati si povesti despre voi si familioane
Arriel, ai o creata frumoasa

Ariya, felicitari pentru potty training-ul lui Miguelito! Tare bine stati, deja foloseste flacaul WC-ul...si ii plac si boxerii ! Multa bafta la servici iar copiilor mai mari succes la scoala!

Daiopri, si tie mult succes la servici! Pupam baietii cei nazdravani!

Miere, felicitari pentru reusita lui Aidan. Hai ca si in curand parca te vad ca mergi si tu sa-i cumperi baiatului boxeri

Andre_ea, si noi la fel. Picioare goale, dom'ne...nema sosete, nema papuci de casa, singura sansa pe care o avem sa nu stea flacaul descult e sa il lasam incaltat cu ce poarta afara... ceea ce nu e mereu posibil. Da' macar nu poti sa te plangi ca Ilinca nu e prietena cu dusul si apa Jupan inca nu cere sa faca baie din proprie initiativa (desi daca ii spunem "hai sa faci baie" e tare entuziasmat) dar daca ar fi dupa el, s-ar spala pe dinti din 5 in 5 minute Cum reuseste sa intre in baie incepe sa ceara "brushy, brushy!!"

Noi inca nu ne bagam la potty training, abia acum a inceput jupan sa ne anunte ca a facut "poo-poo". Va trebui sa discut cu Lynn, childminder-a sa vedem care ar fi urmatorii pasi, ea are experienta si in plus Mister sta la ea 10 ore/zi, 5 zile/saptamana, deci va trebui sa colaboram.

Fetelor, eu azi mi-am facut de cap. I-am lasat pe baieti sa se uite la telefoane mobile (lui tati ii expira abonamentul in decembrie si deja incepe sa chibzuiasca ce telefon nou sa-si ia) si eu m-am dus la Debenhams la "cosmetice". Exact la tejgheaua lui Lancome m-am oprit si am dat iama la "festeluri". Mi-am luat si pudra, si fond de ten, si "cadou" - daca cumperi produse in valoare de peste 30 de lire poti cumpara o gentuta cu produse (demachiant de fata, de ochi, toner, creion, 2 mascara, 2 rujuri, serum pentru ochi, aparat de tortura din ala care-ti intoarce genele, crema pentru ochi, crema de zi si crema de noapte) la un sfert din valoarea pretului normal. Nici nu vreau sa ma gandesc cati bani am cheltuit (drept e ca nu mi-am luat cosmetice tare de multa vreme asa ca toate-s binevenite...si-s asa de faine! J'adore Lancome!).

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Pup fetele si copilasii! V-am citit un pic, m-a cuprins melancolia... ma duc sa pun cateva poze proaspete la album si poate reusesc sa va scriu mai multe astazi despre noi. Imi pare rau ca nu mai am timp sa va citesc ca altadata.

Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

uau, lume noua Billy !! ce amai cresscut si pitica

mai zii si tu ceva de voi!

aryia cum faci dle fata la 3 copii/serviciu si toate cele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

BILLY,bine ai revenit. Ce mari ati crescut. Povesteste-ne un pui de Ana-Maria

Mamica de Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Waww, Billy bine ai revenit!!!

Fetelor eu sunt racita cobza, zici ca jucam fotbal cu raceala la noi in casa, o mutam de la unul la altul

Azi am facut muraturi taranesti, pentru prima oara, sper sa ne iasa

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor nuci au voie copiii???????Imi raspunde si mie cineva repejor?

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nu au voie inca din cauza potentialului alergen ridicat (alaturi de alune, migdale, etc)

Va las un filmulet cu Aidan numarand lopatele de nisip)) (partial pt ca nu stiu de ce nu ma lasa filckr sa incarc tot filmul, cred ca are restrictii de lungime)
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/5091399695/

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

ALINA86

Sa ai o zi minunata alaturi de printesele tale

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

La multi ani!!! Alina Sa ai viata plina de bucurii si impliniri.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput