Iepurasi Mar-Apr 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Am mai trimis odata pe mailurile comune toate retetele Miriei.
Cine are nevoie, le gaseste acolo

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Buna dimineatza la toata lumea!!

Intru rapid sa va salut si sa va spun ca ne-am intors si noi in sfarsit din Ro.
Am o gramada de treaba de facut cu spalat si aranjat totul la locul lui, aspirat si tot asa.....
Sunt in urma rau cu cititul si nu stiu daca reusesc sa recuperez dar de acum sper sa mai intru si sa va mai scriu.

Noi suntem tare bine-multumim lui Dumnezeu!
Filip a fost cuminte si nu a plans deloc nici cat am mers cu avionul si nici la mama acasa. De fapt,spre surprinderea mea, a fost tare vesel si zambaret la toata lumea.A mers din brate in brate fara sa se sperie sau sa planga si s-a jucat cu toti.A inceput sa doarma cam 2 ori pe zi cate 2-3 ore.Si nu mai doarme in brate..Trebuie sa stau langa el pana adoarme dar apoi e ok.Deci mai am timp si pt altceva.Iar seara se culca pe la 7 si se scoala la 7 dimineata cu 1-2 pauze de papi.
Am inceput si cu legume pasate si piciul meu manaca tot ce ii dau.Se stramba un pic la inceput dar apoi papa.De cand cu papi solid am avut ceva probleme cu constipatia.Dar mi-am dat seama ca nu prea mi-a mai baut ceiut, asa ca am inceput sa-i dau mai mult.
Voi cum faceti cu ceaiul sau apa la bb?le dati dupa ce papa?si cam beau ei pe zi?
Vladi cum mai este Floricica?Tot constipat?

Sper ca sunteti bine si nu mai sunt iepurasi raciti!
Va pup
ma duc sa mai citesc.

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Multumim din suflet tuturor celor care ne-au admirat in poze! Sunteti prea dragute cu noi! Toti copiii sunt minunati si evident ca iti creste inima cand ii auzi pe ai tai laudati...stim toate lucrul asta! Va multumesc inca o data!

Honeybaby, tortul ala e facut de mine si e pt. ziua lui tati de pui mici e 30 si inca 3 lumanai micute, ca nu am avut timp sa mai cumpar o lumanare cu 3.

Nu am stiut ca sunt doritoare, www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8696/o-noapte-la-venetia/" target="_blank">aici e reteta de O noapte la venetia. Asa-i ca a mea e mai aratoasa?

Mai am capitolul asta de citit...sper sa reusesc...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna,

Sensibila, pe mine nu ma doare op[eratia deloc insa am prietene care au ceva dureri din cauza vremii.

Feteleeeee....va rog sa ma ajutati si pe mine cu reteta la branzica calcica. Eu pun la 250 ml lapte 3.5 pastile de calciu lactic. Imi iese branzica......GIUGEATA. Nu imi place deloc. Cum sa o fac sa iasa si ea mai cremoasa????

Ma duc sa culc Mica ca bazaie.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

La multe lunitze sarbatoritilor de azi! Sa fie sanatosi, norocosi si fericiosi

Tare frumoasa gasca de mamici si pitci, la Targoviste. Pupam fetele frumoase si copii cuminti. Un bonus pentru tatici ca s-au ocupat de bebei

Sensibila, sti ca cel mai bine e sate vada un doctor. Inciziile la cezariana nu sunt toate in acelasi loc.
Pielea si tesutul adipos sunt taiate unde se vede cicatricea iar muschiul abdominal si uterul sunt taiate mai sus in apropierea liniei ombilicale. Cel putin la mine asa e. Pe tine unde te doare mai exact? Unde e cicatricea?
Dureri am mai avut si eu dar sporadice iar acum au culminat cu menstruatia. Am facut o ecografie pe la 6 saptamani de la nastere si totul era ok.
Pup sa treaca durerile

Oana, multa sanatate (te-am votat si azi)

Denisa, tare frumos tortul (banuiesc ca a fost si gustos)

Ioanact, nu vorbesti singura

Elba si noi am avut pobleme cu constipatia la inceputul diversificarii, dar ne-am revenit.
Am pus f putin morcov la supa (doar 4 felii) ca la noi de la asta era.
Apa e bine sa ii dai intre mese dar daca cere ii dai cand vrea (parerea mea).
Lass baby e un siropel laxativ f. bun. Iar sunt bune perele si prunele.
Prunele le poti decoji si le adaugi la masa de fructe (cam 4 prune mici e ok).
Uleiul adaugat la supa-piure de legume iar ajuta.

Eu am blenduit prune decojite si le-am congelat in formele de gheata apoi le-am transferat in pungute - cam 4 cuburi/punga. Sa avem la iarna in caz de constipatie : )

Meniu:
Dimineata: para+mar+banana (putin)
Pranz: piure de legume (dovlecel+morcov+pastarnac+dovleac+telina+ardei gras rosu) + carne pui+ulei de masline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Am citit repede-repede din urma. Am uiatat tot ce am citit. Ba nu, am citit ca ati avut o intalnire minunata la Targoviste si o sa intru sa vad si poze.

Cu meniurile zilnice: eu nu am ce sa pun ca inca ne luptam sa inlocuim complet masa de pranz. La Tudor a mers mai bine diversificarea, Alexia e mai indragostita ca niciodata de tzitzi si nu prea vrea sa deschida gura la masa. Nu ne lasam! Probabil de saptamana asta inlocuim si masa de 10-11 cu una de fructe si paote merge mai bine, daca raresc tzitzi.

Cu listele de inceput: experienta de la cealalta odisee imi spune ca, daca se pune in aplicare planul, la anul pe vremea asta listele de la inceputul capitolulul o sa aiba in ele vreo 10-20 de mamici. In timp, o sa se rareasca mamicile care posteaza, din lipsa de timp. Si va spun ca e bine sa se tina listele complete, mare bucurie cand intra o mamica cu stiri despre puiul ei dupa luni sau chiar ani de zile!

Fug, a expirat timpul!

PS Prajitura pare complicata, dar e super simplu de facut si DELICIOASA! Blatyurile se coc in acelasi timp, se face primul, se pune in tava, apoi repede al doilea (la ambele e bun mixerul) si se pune peste si apoi la cuptor. Intre timp se face crema si se pune peste blatuirle racite si la sfarsit ciocolata topita in microunde. Super simplu, rapid si delicios!
Tips: daca crema nu se leaga bine la fiert, adaugati 1-2 linguri de faina si fierbeti mai mult un pic. Si bagati prajitura la frigider inainte de a pune glazura de ciocolata, ca sa nu se amestece crema cu glazura.
Pofta buna!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Ella, of, imi pare rau ca va e asa greu! Gandeste-te ca trece, iar cand o avea 14 ani si va fi fitzos iti vei dori sa fie iar mic chiar si asa marait : ) Multa rabdare si de la noi o imbratisare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Neata.
Multumim pentru urarile de la multi ani
Urez si eu la multe lunite sarbatoritilor de azi:Kira Maria si Raducu
Am vazut pozele de la intlnirea fetelor din Targoviste.
Oana tinem pumnii sa fie totul bine.Cand te duci sa mai faci un eco?
Multumim Miriei pt retete
Am vazut o petala frumoasa cum se lupta cu cizmulitele
Ma duc sa mai vad ceva poze de pe contul comun.O sa las acolo comentariile
Am pus cateva poze pe contul comun pentru cine are timp si chef.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Liliana, eu fac branzica cu 5 pastilute la jumatate de litru. Pune la 250ml numai 2,5 pastile. Eu dizolv pastilutele intr-o lingurita de apa si torn apa in laptele fiert si iese ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna!
Vad ca sunteti vorbarete si ma bag si eu , ca Albert doarme.

REBIANA, ANCA multumesc de raspuns, totusi cred ca ii iau sandalele, ca imi plac

SENSIBILA pe mine nu ma doare operatia, nu am ajuns la medic de cand avea Albert 6 saptamani, cred ca luna viitoare ma duc sa fac si eu ceva analize.
Eu zic sa mergi la medic, nu e ok sa te doara, nici chiar de la vreme.

LILIANA pui prea mult calciu lactic la lapte.
La 500 ml se pun cam 4 tablete de calciu.
Eu asa fac si mananc si eu

ELBA eu ceai sau apa ii dau lui Albert dupa ce mananca, in special sa-si clateasca gurita, ca altfel uita sa inghita ultima lingurita si o intinde pe haine.
Dar ii dau si intre mese, cateodata, chiar el cere.

Meniul de azi:
- jumatate avocado cu o para
- piure legume: morcov, telina, ardei, conopida, cartof, ceapa + piept curcan
- dovleac placintar cu ou si putin iaurt.

Fetelor cu intalnirea, ma bucur pentru voi, asa frumos ati descris mamicile si iepurasii...
Trebuie sa vad pozele.

ANCA deci il tradezi pe monti, de ce? Nu mai mergea?
Eu tot inainte, cu cateva scapari, dar merge.
Adica nu am scazut inca deloc, dar ma simt bine, plus ca fac pilates si asta ma energizeaza.

HAPPYHOY eu sunt de acord cu ajutatul, luati-ma in gasca.
Eu sunt foarte receptiva la cauze umanitare, nu degeaba predau la Asistenta Sociala.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput