Iepurasi Mar-Apr 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Am fotografiat diploma pe care i-am oferit-o Marei mele si o sa o incarc pe picasa, sa vedeti cum arata. Daca va place o trimit pe mail.
Mai incarc cateva poze de astazi ca doar ce m-am tuns.
Kisses...

RAMY si eu am remarcat acum cateva zile ca LAlexandra absenteaza aici; sper sa fie totul bine cu ea si Ale.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Sunt tare mandra ca de azi i se vede f bine dintiosrul lui Andrei.

SANZI,HAPPYJOY- va multumesc pt retete. O sa fac cand o sa am caldura la calorifer, pana atunci o sa incerc a sf sapt din comert.

IOANACT- multa sanatate.

CORIMAMI- FELICITARI! Se ridica singura in picioruse in patut.Ce fata mare ai.

Vorbea cineva de cereale ,dar nu mai stiu cine.Eu am gasit cereale care se prepara cu apa de la Milupa si Hipp.DR. mi-a recomandat cereale care se prepara cu apa ca nu avea rost sa cumpar lapte praf pt cereale pt ca eu inca il alaptez.

Nu mai stiu ce vroam sa zic, am uitat, ma doare capul ff tare. Ma duc sa iau un paracetamol si ma bag putin la joc la Frontierville. M-a corupt sotul si pe mine,inainte radeam de el ca se joaca si acum joc zilnic din cauza asta apar mai putin pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Iliraluca ,fata, de ce fata m-ati barfit ieri?Cred ca m-a mushcat de inotatoarea dorsala Andrutza ca trebuia sa ne vedem sapt trecuta si soatza mea a schimbat drumul last minute .Stiu ca ea ma vrea si ma doreste dar na ca soarta ne tzine departe una de alta.Deci scrie repedee pe pm detalii ca mor de curioasa.daca e ceva ce ati criticat la mine cu atat mai mult vreau sa stiu ca sa fiu fata salon.
In alta ordine de idei Geo TUSHESTE si eu TURBEZ .deci vreau caldura ca innebunesc cu puiul racit.....tuseste si mai sunt si dintii....greu e sa fii mamica si sa vezi puiul bolnavior.Ii dau STODAL sa vedem ce face.In alta ordine de idei si eu am niste muci de toata frumusetea si ma tratez cu aspirina saracului (desi cred ca ar trebui sa administrez mai des si in doze mai mari ) si cu niste portocale.
Va tzuca mama lu'Geo!Mama lui azi si maine!!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Roxana - ce tare e casca!! Pe Silvana nu ne-o arati cu ea?

Ramy - ti-am ramas datoare. Reteta de dimineata e inspirata de aici, doar ca in loc de gris, am pus faina de orez, si am mai adaugat ulei de masline si niste frunzulite de patrunjel. Fulgi de orez erau astia si fulgii de ovaz, erau www.mamanatura.ro/product_info.php?products_id=10001923&view=&osCsid=a3nh8e8toh6in0lbj9qs9q9rh4" target="_blank">astia. Ce zmeura iti recoltezi?

Irina (8 martie 2010)

"O conversatie buna este ca un balansoir: fiecare urca si coboara la rindul lui!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciaoooooooooooo!!!!!!!!!!!
am citit doar ultima pagina. Ne-am schimbat reteaua de net si pana au venit cei noi, am ramas fara net. Azi dupa masa ne-au instalat noul net, doar ca inca mai lucreaza sotul pe la fire.
Fetelor, suntem bine, o sa mai revin probabil maine sa scriu.
Ramy, iti trimit nr meu de telefon.

Erina, nu te-am uitat, maine sper sa reusesc sa iti scriu cu mamcarica.

Va pupam!!!

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia13

Vorbea cineva de cereale ,dar nu mai stiu cine.Eu am gasit cereale care se prepara cu apa de la Milupa si Hipp.DR. mi-a recomandat cereale care se prepara cu apa ca nu avea rost sa cumpar lapte praf pt cereale pt ca eu inca il alaptez.

Delia13 mamica fericita('');
-David Andrei 04.03.2010

Da pt ca au incluse in ele LP deja! Ai citit?

Irina (8 martie 2010)

"O conversatie buna este ca un balansoir: fiecare urca si coboara la rindul lui!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Ami, multumesc...am salvat link-ul cu retete sa vad ce mai este pe-acolo...Deci, clar, n-aveau ce mi-ai aratat tu la plafarul unde am fostmai caut...Si zmeura era de la farmville

LALEXANDRA, vezi daca te-am tot "strigat"?Pupici

DELIA13, trebuie sa te caut pe FB sa ne invecinam...Mai, boala grea jocurile astea...Da-mi un PM cu numele please, daca vrei bineinteles...

ELLA, multa sanatate! si multa aspirina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Nu ma Ela, era de bine. Povesteau mamicile de prematurii gascii noastre(lipsea Ramy) ca au nascut pe viscol la - nu stiu cate grade si ca iepurasii sunt obisnuiti cu gerul si asa l-au pomenit pe puiul tau, Geo, omul zapezii. Atat. Vroiam sa iti dai tu cu presupusul de ce te puteam barfi. Si tu deja scriai, scriai...
Minunate comentariile tale la poze, eu sunt intrusa.
In alta ordine de idei, sanatate lui Geo si tie sa va faceti bine, bine sa veniti mai des pe aici.

Roxana, si pe tine te-am pomenit. Ziceam ca tu esti intr-o maxima stare de zen si ca tu nu ai vrea la intalnire. Cand am vazut unul din mesajele de aseara ca vrei si tu am zis in gandul meu ca this time am gresit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Roxanaaa, e super casca!!! Oare la noi s-o gasi? Mi-as lua si eu...pentru Raducu, evident!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Mai, m-am dus si eu la ca tot omul, linistita ca fii-mea doarme beton si cand eram mai plina de sapunele, sa fi auzit urlete de la eaMi-a stat ceasul, nu stiam pe ce sa pun mana sa ma sterg cat de cat sa fug la ea...O fi de la vreun nou dintisor, sau vreo crampa la burtica?S-a linistit repede si a adormit la loc si asa am putut si eu sa-mi termin baia...De-astea n-am patit de cand avea o luna

Mergi la inceput