Iepurasi Mar-Apr 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Oana - ii gata scrisorica ta.

Irina (8 martie 2010)

"O conversatie buna este ca un balansoir: fiecare urca si coboara la rindul lui!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

DAYANARA- tare haioasa e casca si in acelasi timp interesanta .

Si ca mi-am adus aminte, iar pitiku meu a tras prima tranta. L-a lasat ta-su cateva sec in patul nostru si a cazu jos pe covor. Eu nu eram acasa si ce s-a mai speriat tati. Bine ca nu a patit nik baiatu, doar urla saracu ca se speriase.

RAMY- iti trimit Pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

ELLA- sanatate lui Geo,iar despre aspirina ta ce pot sa zic.... nu stiam eu dc tot se simte cutremur la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Ma duc si eu la ca indata se trezeste iar atomul...
Noapte buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Rebiana sa-ti fie de bine!iti sta suuuuper.V-am lansat niste pupici!Diploma e super faina!!!Si tu ai fost partasa la barfa ieri???Rushine!!!
Delia13 fata mamica denaturata se joaca pe net!Ntz ntzntz!!!
Roxana ma intorca sa vad casca.Numai tu poti face asta!Biata copila!!!
Raluca deci tu esti manechinuita aia????Deci sa nu imi mai adresezi nici un cuvintel de aci incolo.Poate cand voi mai slabi si eu ....cat despre barfa deci imi barfiti baietu (vorba Oanei) ala fain.lasa fata .Lumea asta e mica si parca vad ca se intalnesc copchii cand or fi mari si o pune Geo cracu pe gagici sa vad eu cum va ploconiti in fata mea si a baiatului meu .Atunci sa vedeti barfa pe mine.Si o sa spargsi seminte si o sa scot cojile asa...in coltul gurii....la sictir.
Ramy acum imi pregateste sotul una!!!E efervescenta!...aspirina!!!!
In alta ordine de idei stiti de ce se fac acele fisuri fine din coltul gurii?Am una de ceva vreme si nu stiu cum ar putea trece.parca e o carenta de nu stiu ce vitamina,nu?
Va las!!!Revin maine ....Pupaturi!!!(merg sa vad casca Silvanei)

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Am pus si eu doua pozici cu Briana in primele zile...Doamne, ce diferentaChiar e haios sa faci comparatie, nu m-am mai uitat demult la pozele de la inceput...
Acum chiar ma duc la somn...pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Wow Rebi, superb iti sta. Extraordinara schimbarea, imi place tare. Si Mara este o scumpa.

Ramy, asa este. Mare diferenta intre puii nostri. Si eu m-am uitat la niste poze cu Kira de cand era mica si mi se pare tare schimbata. Oricum Briana este o frumoasa si atunci si acum.

Roxana, geniala casca. Vreau si eu. A, mi-am adus aminte, am luat sac de dormit rosu din ikea si nu doarme in el. Plange draga de ea, tare. Asta e, poate la -20 grade, il pun in carut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Si eu am pus poze cu smochinel in primele luni.Schimbare totala de look!!!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

LALEXANDRA bine-ai revenit!
ELLA, multam' fain! Va tzuculesc si eu! In alta ordine de idei, nu stiu, fata, nimic; cred ca eram si eu in vreo stare zen De Roxi stiu, ca eu am zis c-ar vrea si ea sa ne vedem cu toatele iar fetele sustineau contrariul da' de tine, bate-ma, omoara-ma ca tot nu-mi amintesc.
Sanatate multa si tie si lui Geo!
ILEANA mercic! La mine bretonul chiar face diferenta si, e drept ca, nu l-am mai purtat asa de mai bine de un an. Ce face scumpetea mica? Pup ochisorii ei frumosi!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

ROXI faina casca! Mi-ar placea pt Mara!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput