cafeneaua noastra vesela !!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

O cafea din asta nu da nimeni???

Promo 50%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymumy

Neata mai doamna! Am reusit si eu sa ajung in sfirsit. Ma chinui de vreo 3 zile. Dar mai bine mai tarziu decit niciodata.
Scuze, neata si celorlalte doamne!
Mai doamna cafegioaica, ti-ai vazut visul cu ochii! La mai mare iti doresc! Dar ceai servesti, ca eu mi-am baut deja cafeaua?

Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)
daaaa, vine shi un ceai...imediat D-Minunato!!!D de la Doamna, da...chiar ma gandeam ce-i cu lipsa asta de interes, ca doar din neam eshti cafegioica mare ...am un ceai yumy-yumy, dar nu-sh unde l-am pus....vineeee, stai p-aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Nu am avut timp, nu lipsa de interes.
In asteptarea ceaiului, hai sa postez un banc care l-am primit in dimineata asta :

O tipa se plimba pe plaja cand deodata dadu peste lampa fermecata. O ridica, o freca si aparu Duhul. Tipa incantata il intreba daca ii poate indeplini trei dorinte.
Duhul zise: "Nu. Datorita inflatiei, datorita veniturilor reduse in tarile lumii a treia, datorita competitiei globale, nu-ti pot indeplini decat o singura dorinta. Deci, care ar fi aceea ?"
Tipa, fara ezitare spuse "Vreau sa fie pace in Orientul Mijlociu! Vezi harta asta ? Vreau ca toate tarile astea sa inceteze sa se razboiasca!" .
Duhul se uita la harta si exclama: "Doamne Iisuse ,femeie ! Aceste tari sunt in razboi de mii de ani ! Oi fi eu meserias, dar nu sunt chiar atat de meserias! Nu cred ca asta se poate face, asa ca pune-ti alta dorinta !"
Tipa se gandi un minut si spuse : "Ei bine, niciodata n-am fost in stare sa gasesc barbatul potrivit. Stii tu, un barbat care sa fie atent si amuzant.Caruia sa-i placa sa gateasca, si sa ajute la curatenia casei, care sa fie bun la pat, caruia sa-i placa parintii mei, care nu se uita la emisiuni sportive si care sa fie credincios. Asta imi doresc... un partener de suflet !"
Duhul privi lung, ofta adanc si spuse : "Mai da-mi ,dracului , sa vad inca o data harta aceea!

O zi buna va doresc!

Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Neatza doamnelor minunate!!
Ce atmosfera frumoasa aici la cafenea! Asa ca vreau sa savurez un capucino cu frisca si scortisoara. Se poate?

Dana, merci de link-ul cu activitati. Suntem in criza de idei de distrat copil in casa. Foarte utile.

Si ziceti ca trebuie sa ma pregatesc de deschidere? Pai eu cu ce ma imbrac?(vesnica mea problema). Ma duc sa caut si va cer parerea mai tarziu.

Pupici pt toata lumea.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Loryd....vine shi comanda ta!!!

dar te ashtept langa espressorul personal, deja elena e, amalia e pe drum...

~~~~~~~~~

Happy-...super cool realitatea surprinza in bancul postat!!! eu am sotz cu toate caracteristicile solicitate de blonda....poate ca-s bruneta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

ce zicetzi de www.youtube.com/watch?v=Hz4Wd47-9Kc&NR=1" target="_blank">acest barbat talentat shi frumos ...eu ii ador creatziile shi sunt fascinat de rimele cu shi nu numai...
www.youtube.com/watch?v=6jnKPnQaCgw&a=GxdCwVVULXeUvJn5tkoGwQIohkDZtmiQ&list=ML&playnext=1" target="_blank">sau
www.youtube.com/watch?v=xfohl2_bjMk&feature=related" target="_blank">sau

mai e www.youtube.com/watch?v=bUgd2Ir8RBk&feature=channel" target="_blank">aista...dar o pastrez pentru ziua mea ...25,..26,...28,...29 ...las ca bem in fiece zi!!!!ca sa shtim o treaba shi sa fim siguri
uite www.versuri.ro/versuri/fjmh_pavel stratan m am nascut de ziua mea.html" target="_blank">aici slovele de mare angajament
"....Care m-am nascut de ziua mea.
De fapt, eu ziua mea
Mi-o fac in fiecare zi,
Daca trebuie – cateodata
Chiar de doua ori pe zi."

Lali- ...pentru atata numai tu eshti di-vina!!!

Ola cafegioaicelor !
Bun gasit Nicole! Sau preferi Laura?
Ti-am admirat pozicile odata,cred ca de la cununie. Pupici frumoasei tale fete !Cu cafeaua o rezolvam noi cumva,o trimitem prin curier rapid .
Dana hai sa le spunem la fete care este cel mai bun vin pentru barbati!
- Vin la tine!
Iar cel mai prost : vin degeaba !

Ma intorc,fug nitel prin oras [ppupo].

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

Buna,fetele!
Am intrat sa ma inveseles putin pt ca m-am trezit cu'vreju'ntors'.Cred ca de la ceata de as'noapte s-a pleostit!Si as mai vrea si o cafea tare si neagra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Mai e deschisa cafeneaua? Se mai poate comanda ceva?

fericita de ALEX 22.09.09

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

cryss_cryss, cine te-a suparat ? uite cateva moduri de a-i arata cum te afecteaza supararea

Promo 50%

Mergi la inceput

Fetele ,uitati-va la clipurile astora pe youtube ,eu m-am pus intr-o noapte abia pe la 03.00 in pat ,am mai trezit si casa de la ras

Promo 50%

Mergi la inceput