cafeneaua noastra vesela !!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madda19 spune:

regele leu isi chiama toate vietatile la o sedinta si graieste catre ele: unul dintre voi mi-a violat nevasta,leoaica a retinut doar ca avea urechile lungi. intr-un colt langa un copac erau iepurele si magarul. iepurele se uita la magar si graieste catre el in timp ce-si mangaia urechile :phuhh magarule si belit poala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

kokiy, mi s-a indreptat 'vrejul'de la atat

super tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madda19 spune:

scuze pt greseala strecurata la scriere,"cheama", dar sunt intre bucatarie si pc, pe viitor promit sa fiu atenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

o prietena mi-a aratat un site belea, iar bijuurile m-au imbolnavit de cap

Mergi la inceput

hai meyy Mada...daca e sa verificam textul din mesajul cu gluma ...ai greshit shi ultimul cuvant , dar noi fete dashtepte, pricepem shi asha

...scrie 10-12 mesaje ca sa scapi de moderare, darling!!!

apropos...el shi ea, in pat, dupa o epuizanta partida de amor...
- mai potzi darling? intreaba ea sfashiata de placere
- nu mai pot, dar ling...raspunde el, cu gura plina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lali,sar`mana pentru complimente la pozne! Ca nume nu am preferinte ca juma de populatie imi spune Nicky, juma Laura asa ca..cum preferi tu,Bibicule!

Dana, tzoalele alea mi se par super scumpe avand in vedere ca le gasesti aici la 20-25£ iar faimosul ala trening de catifea e maxim 10 lire. Cum pisici au bagat pret de 180 roni?
Unde mi-e cafeauaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Cine-mi calca rufeleeeeeeeee?Tantzicooooooooooooooooooooooo, unde esti fata,hai?Tzzzzzz!!!!Menajera asta! Iar e ocupata cu birjarul vecinilor!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

o prietena mi-a aratat un site belea, iar bijuurile m-au imbolnavit de cap

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Laura, eu pana acum 2 luni, eram de voie, de nevoie fan mark&spencer... daca-tzi spun cateva pretzuri de la noi la aceste tzoale ale lor, in UK sunt mediu spre minim la pretz...te uimeshti, zau asha...am shi eu trening de catifea de la M&S, bluza cu gluga am luat-o la reducere cu 30 lei(ron) shi pantalonul cu 120 lei ca era full price fiind din colectzia toamna-iarna 2010-2011 (dar imi sta atat de bine cu el, incat am inghitzit in sec shi mi i-am cumparat)

iar cel mai mare shoc a fost ca mi-am luat in iunie a.c. o pereche de papuci (frumoshi tare, cu "diamanete" full pe doua bretele) am dat 345 lei pe ei, iar in septembrie erau la reduceri cu 80 lei (de shoc n-am putut sa mai imi iau inca o pereche, macar aveam shi la anul -noi, iar a doua zi nu mai erau ),..itzi dai seama ca nici nu m-am mai uitat pe site-ul lor din uk, ca ma ofticam rau de tot...dar ce sa-i faci, nici un drum cta-londra nu ma coafeaza, asha ca...taiem din alta parte !!!ca asha-i la noi

~~~~~~~~~

Mihaela...am cercetat tot site-ul indicat, tot-tot... shi deja mi-am dat (mental)bugetele pe 4 luni peste cap, dar tot imi comand cate ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Bijuteriile sunt frumoase.
Si la LOndra te astept io si te duc la discoante,bre!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

... la LOndra te astept io si te duc la discoante,bre!

numai pentru tine shi ash veni shi maine, ma "chinui" de 5 ani sa ajung la o prietena din copilarie ce locuieshte la viena...in 2-3 ani o sa ma ocup de calatorii, sa mai creasca copiii, acum sunt prea mici shi eu sunt omul de baza cu toate cele legate de ei...persoana importanta is in famelie, ce sa mai zic...!!!
oricum pentru oferta tentanta!...ajung eu shi la Londra

Mergi la inceput