cafeneaua noastra vesela !!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Breee, o trimite cu taromu si arunca vaca din avion ca sa faca lapte praf!

intai o arunc cu prashtia la Kokiy shi o rog pe ea sa o puna par avion...deh, noi acilea in cta, nu avem zbor direct spre tine, deshi acum nu mai avem deloc ca avem americani la kogalniceanu

las' ca ne descurcam noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

http://www.trilulilu.ro/caliniloc/7a43abe0af828d?offset=8

Daca tot m-am starnit va mai las' sa aveti ce savura maine dimi' la cafea

Problema medicala
Un barbat se prezinta la doctor (care din intamplare era o doctorita).
- Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce problema aveti.
– Pai cred ca mai bine v-as arata.
Isi da jos pantalonii si… ce sa vezi? De departe cea mai mica “problema” care a vazut-o doctorita vreodata. Aceasta incepe imediat sa rada de nu mai poate… cu greu reuseste sa se potoleasca:
- Vai, imi cer scuze, nu stiu ce m-a apucat. Promit ca nu se va mai repeta. Acum va rog sa-mi spuneti ce problema aveti?
- E umflata!!!

Promo 50%

Mergi la inceput

vai ce-mi place www.youtube.com/watch?v=dMH0bHeiRNg&feature=player_embedded#!" target="_blank">asta...imi aduce aminte de tineretzi partzial)

www.youtube.com/watch?v=inLBPVG8oEU&feature=related" target="_blank"> mai e unul ...

Mergi la inceput

Kokiy ...tare reclama!!!

shi bancul super

eu va spun "noapte buna!!!", pe maine dimi la cafea...

Mergi la inceput

Loryd- uite aici special pentru www.activitaticopii.ro/jocuri_12_24_luni" target="_blank">zilele friguroase...am "furat" de la taverna Ukai informatzia

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=5ezl2RGAzUU" target="_blank">Buna dimineatza!!!

www.google.com/images?oe=UTF-8&gfns=1&q=cafele&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=qT21TIGZK4SPswaE9PiXCA&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CCUQsAQwAA&biw=1280&bih=595" target="_blank">cafele pentru toate Doamnele, la alegere ...fac revista presei shi revin

o zi minunata!!!

Mergi la inceput

ce zicetzi de www.youtube.com/watch?v=Hz4Wd47-9Kc&NR=1" target="_blank">acest barbat talentat shi frumos ...eu ii ador creatziile shi sunt fascinat de rimele cu shi nu numai...
www.youtube.com/watch?v=6jnKPnQaCgw&a=GxdCwVVULXeUvJn5tkoGwQIohkDZtmiQ&list=ML&playnext=1" target="_blank">sau
www.youtube.com/watch?v=xfohl2_bjMk&feature=related" target="_blank">sau

mai e www.youtube.com/watch?v=bUgd2Ir8RBk&feature=channel" target="_blank">aista...dar o pastrez pentru ziua mea ...25,..26,...28,...29 ...las ca bem in fiece zi!!!!ca sa shtim o treaba shi sa fim siguri
uite www.versuri.ro/versuri/fjmh_pavel stratan m am nascut de ziua mea.html" target="_blank">aici slovele de mare angajament
"....Care m-am nascut de ziua mea.
De fapt, eu ziua mea
Mi-o fac in fiecare zi,
Daca trebuie – cateodata
Chiar de doua ori pe zi."

Lali- ...pentru atata numai tu eshti di-vina!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata mai doamna! Am reusit si eu sa ajung in sfirsit. Ma chinui de vreo 3 zile. Dar mai bine mai tarziu decit niciodata.
Scuze, neata si celorlalte doamne!
Mai doamna cafegioaica, ti-ai vazut visul cu ochii! La mai mare iti doresc! Dar ceai servesti, ca eu mi-am baut deja cafeaua?

Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

'Neata ...

Promo 50%

Mergi la inceput

www.indexstiri.ro/madalin-voicu-doamna-pandrea-nu-arata-chiar-rau-la-64-de-ani.html" target="_blank">declaratzia zilei referitoare la rumoarea iscata de cei doi indragostitzi purii...de cine altul, decat de madalin voicu!!!!asta cand e el in scandal ca face cate un copil/are shi el vreo 50 de trandafirashi in buchetul vetzii lui de barbat sharmant...ori se apuca shi condamna/ridica in slavi/balecareshte (dupa chef, cred shi enterese, ca altfel nu-mi explic...)cate una bucata vedeta autohtona, eventual doua, daca sunt la pachet/ sandvish - iurie facut de anca sau invers- nici nu conteaza, ca in spetza noastra indelung dezbatuta la tv shi pe DC!

aferim, freumosule! mancatzi-as ochii tai shi eu am gandit la fel (i)eri, de aia eshti baiat simpatic shi cu talent!!!

Mergi la inceput