din cate am inteles este foarte important sa faci miscare sa nu stai numai la pat,cica ajuta foarte mult.
Buna fetelor, eu am strabism si nu pot naste natural si am niste intrebari privitor la ce se intampla dupa nasterea prin cezariana:
1. poti alapta copilul imediat chiar daca ti se dau calmante?
2. se satura cu ceea ce primeste de la san sau i se da si supliment?
Eu nu am putut alapta imediat. Am avut lapte abia a 3-a zi dupa cezariana si nici atunci nu a fost suficient. Pana mi s-a instalat mie complet lactatia bebe a primit lapte praf si nu a fos nicio problema. Alaptez si acum, la 6 luni jumatate de la nastere.
Pe mine m-a ajutat mult o centura pentru sustinere.imi strangea burtica si astfel durerile s-au transformat intr-un mic discomfort.La fel m-a ajutat si perna pt alaptat pt ca nu reuseam sa tin bebele in brate ;)
Mult noroc si nastere usoara!
Ei, conteaza mult si starea de spirit zic eu. Exemplul meu, acelasi corp, 4 cezariene in 8 ani.
La prima, total neasteptata, am stat in spital 5 zile si la inca 5 zile dupa abia mergeam.
La a doua, unde desi am incercat natural, stiam ca am sanse sa nasc prin ceza, m-am pregatit mental, asa ca am stat in spital doar 4 zile, dar deja cand am plecat acasa eram foarte mobila.
La a treia, am plecat din spital dupa 48 de ore, refacere rapida, la 6 zile eram la cumparaturi pentru zilele de nastere ale celorlalti doi copii.
La a patra, am plecat din spital a doua zi dupa ce am nascut, in ziua a patra mergeam sa caut casa, ca trebuia sa ne mutam.
Deci, acelasi corp, mai batran cu 8 ani, dar cu o stare de spirit mai buna si decizia de a nu sta in pat bocind si lamentandu-ma.